Gewoon heel erg goed

Peter, neemt de tijd voor je om alles mbt dashcams uit te leggen. wij hadden een dashcam die vanwege accu problemen het niet meer deed. Peter heeft mij duidelijk uit weten te leggen waarom de accu het heeft begeven. Door die duidelijk uitleg hebben wij besloten om de door hem ontwikkelde dashcam aan te schaffen.

Persoonlijke service!

Super persoonlijke service, mensgericht. Had perongeluk 2x besteld en 2x een ander item. Ben netjes opgebeld en hebben samen uitgezocht welke de juiste was. En was de volgende dag keurig binnen!

Mooie camera

Goed ingebouwd in mijn auto, vakmanschap.

Van begin tot einde, uitmuntende servive

Dit was mijn tweede dashcam in ruim 6 jaar, tweede dashcam aangeschaft i.v.m. Wifi en een app voor op mijn telefoon, handig in gebruik. Peter geeft uitmuntende advies en helpt je goed bij vragen en installatie, zei tegen mij zelfs dat ik overbodige accessoires besteld had, hij stortte direct het geld terug. Ben erg tevreden met de dashcam en service!

Snel en makkelijk

!

Snel geleverd en goede service

Mijn dashcam voor de vrachtwagen accepteerde het 64Gb kaartje wat ik bij de vorige dashcam gebruikte niet meer. Dus een 128Gb kaartje besteld, die werd snel geleverd met een duidelijke beschrijving erbij hoe die te installeren en m'n dashcam doet het weer zoals het hoort.

Snelle levering en goed product!

Na mijn bestelling kreeg ik zeer snel een bericht dat ik mijn product de volgende dag (op afspraak) kon ophalen. Communicatie dus (zeer) goed. Kortom: Tevreden!

Goede ontvangst. Ruime tijd voor een praatje en een bak koffie. Deskundige snelle inbouw en duidelijke uitleg. Altijd de mogelijkheid om later nog vragen te stellen

Als je op zoek bent naar een carcam, ga dan naar '123carcam' Deskundige voorlichting en geweldige service!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, en product voldoet. Ook zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ga zo door

No.1

Super! klant vriendelijk

Super service!

Fijn en goed advies De dashcam doet wat ik ervan verwachten. En dat voor een prijs die heel redelijk is. snel en vakkundig ingebouwd Heel tevreden!

Snel geleverd binnen 24 uur

Snel geleverd binnen 24 uur.

Dashcam laten inbouw, werkt zeer vakkundig en netjes.

Peter werkt zeer netjes en heeft goede uitleg gegeven over de Carcam.

Goede service !!

Nog steeds zeer tevreden met een 2 jaar eerder bestelde dashcam. Recent 2 zuignappen besteld voor de vrachtwagen, helaas maar eentje in de doos ontvangen. Gebeld met het bedrijf (Peter) en dag erna, 2e zuignap ontvangen. Goed geregeld en zeer tevreden.

Zoals altijd! Vakkundig en snel advies van A tot Z

Mijn dashcamera van 7 jaar oud die ik bij Peter had gekocht begon wat te haperen. Bleek dat de batterij vernieuwd moest worden. Dit wilde Peter wel doen. Besloten de nieuwe QHD SWY CAM-16+GPS te kopen. Peter heeft eerst de hele voorruit ontvet en daarna de nieuwe camera geinstaleerd. Deze werkt prima en geeft een fantastisch beeld en dat allemaal voor maar 149 euro inclusief de koffie! Peter bedankt en je service is als vanouds. Ga zo door!

123Carcam is passie, hartstocht & enthousiasme

123carcam/Peter is zeer kundig en gepassioneerd. Emails worden snel en correct beantwoord, niks is teveel gevraagd en alles gebeurt met passie, hartstocht & enthousiasme.

Geweldige service

Afgelopen zaterdag hadden we om 10.00 afgesproken. Onder het genot van het beloofde kopje koffie en een enorme dosis humor heeft Peter de batterij vervangen van onze dashcam. Wat een geweldige service. Wij kunnen 123carcam alleen maar aanraden bij familie, vrienden en bekenden.

Super grandioos

Wat een service heeft het bedrijf, telefonisch contact over een bestelling,Super geholpen door Peter heeft ook uit leg gegeven. We hadden nog een geheugen kaart dus afbesteld en dag erna mijn geld terug gehad. Dag 1 besteld voor 16:00 en dag erop binnen. Peter Janssen

Verkeerde zuignap besteld en na bellen kreeg ik service aan huis! Ze stonden met een aantal zuignappen voor de deur om ter plekke te kijken welke op mijn dashcam paste. En dat voor een artikel met zo’n lage prijs! Complimenten aan dit bedrijf.

Goed, mooi product snel geleverd

Product voldoet exact aan de verwachting

Fijn bedrijf

Na de bestelling gedaan te hebben kwam de bezorgdienst de afspraak niet na. Na het sturen van een mail direct antwoord in het weekeinde !! Super ondersteuning ook met de service en ondersteuning. Dit is mijn 2de aankoop van een dachcam bij dit bedrijf, ik raad het iedereen aan.

Prima site voor een dashcam

Op de site is duidelijke uitleg welke dashcam je zou kunnen nemen. Alle voor- en nadelen staan er beschreven. Ook een goed advies welke geheugenkaart je erbij moet nemen. Bestelling was met 2 dagen binnen.

Duidelijke en Nederlandse gebruiksaanwijzing en topservice.

Ik kocht een Dashcam SWY-cam16 + GPS WiFi. Zeer makkelijk te bedienen apparaat met een duidelijke handleiding in het Nederlands. Voor de vragen die ik daarna nog had, was de klantenservice goed te bereiken, behulpzaam en werd alles snel opgelost. Kortom, zeer tevreden over dit topbedrijf en de dashcam.

De Steiger 74

1351 AE Almere

Over Brand-rookmelder

Als rookmelder specialist stellen we u beoordeling op prijs. We doen ons uiterste best voor u om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk zou het kunnen zijn dat u het anders ervaren heeft en het misschien nog beter kan. Dan horen we dat graag in u beoordeling. De beoordelingen zijn er niet voor om vragen te stellen. Heeft u een vraag dan horen we dat graag via de website. https://www.brand-rookmelder.nl Brand-Rookmelder is onderdeel van 123carcam.nl