Pluspunten

Geweldig geholpen met inbouw van dashcam , Peter heeft moeten afzien aangezien het erg warm was. Daarvoor zeer veel respect. En humor zit ook snor bij hem.

Misschien een Idee, om zijn bedrijf aan de buitenkant met een logo te voorzien zodat bezoekers gelijk kunnen zien waar zijn bedrijf zit. Maar het kan zijn dat hij de opzet heeft om als webshop te werken. En uit goedheid de mensen zo goed mogelijk wil helpen, door voor de minder handige onder ons de boel te installeren .

Pluspunten

Vragen per mail worden in elk geval netjes beantwoord!

het boekje over de gebruiks mogelijkheden / instructie kan op veel punten verbetert worden , het is wel in het Nederlands en dat is zeker positief te noemen, maar een aantal instellingen kunnen eigenlijk heel simpel veel duidelijker , dat scheelt veel ongemak en navraag, die overigens keurig antwoord geeft.

Pluspunten

Alles volgens afspraak verlopen Heb geen klachten.

Zou het niet weten voormij was alles goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij niet tevreden levering snel geld retour

Dat als je iets terug stuurt NIET zelf de verzendkosten moet betalen

Pluspunten

Afspraak is afspraak. Goede levring en plaatsing dashcam.

Pluspunten

Peter is een hele aardige man die de tijd voor je neemt. Lekker bakkie koffie erbij...Hij legt alles netjes uit. Geeft goede adviezen en is eerlijk. Ik heb in jaren niet zo’n goed “klant gevoel” ervaren. Ik ben erg tevreden over mijn aangekochte camera. Peter heeft het netjes ingebouwd en het werkt prefect! Als je een dashcam zoekt....moet je zeker hier even kijken,..

Pluspunten

snelle en correcte levering

Pluspunten

Communicatie en service zijn top!

Pluspunten

zeer vriendelijk onthaald, een heel duidelijke uitleg hoe en wat het apparaat allemaal kan, een snelle en professionele inbouw en alles werkt zoals uitgelegd, perfect.

als web winkel zeer geschikt, voor het ontvangen van gasten iets minder misschien toch iets meer netheid in de zaak.

Pluspunten

Na een telefoontje meteen duidelijk welke carcam ik zou moeten kopen om het resultaat te krijgen waar ik om vraag.

Pluspunten

Vorig jaar een CAR camcorder gekocht. Deze werd zeer professioneel ingebouwd zonder extra kosten. Heeft altijd gewerkt met zeer duidelijke beelden, ook ´s nachts. Door eigenschuld ophangsteun kapot gegaan. Ook mijn laptop kon het SD kaartje niet meer goed lezen. Heb gebeld en kon direkt komen. Kreeg onmiddellijk een nieuwe steun en mijn laptop werd opnieuw ingesteld zodat het programma weer goed te lezen was. . Ben zeer tevreden over zijn grote kennis op dit gebied.

Kan geen verbeterpunten bedenken.

Pluspunten

Snelle levering, heldere en snelle communicatie.

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Prettig contact met de eigenaar.

Pluspunten

Snelle levering, ZEER UITGEBREIDE telefonische uitleg gekregen van maar liefst 26 minuten mèt Exper Peter Valk die alles tot in detail weet. Kortom: Klant staat DUIDELIJK op nummer 1 èn vandaar de 5 Sterren, wànt dàt verdienen ze!

Ga zó door!

Pluspunten

Petee denk met de klant mee top!!

Pluspunten

Sterke service, doet we beloofd wordt en prima spullen.

Pluspunten

Ben echt heel positief, vriendelijk, perfecte uitleg over de werking en mogelijkheden van de camera. netjes ingebouwd. Voor mij een zekerheid dat mijn volgende camera hier ook wordt gekocht.

Pluspunten

Snelle service als je vragen hebt Het product wat op de site staat leveren ze ook top is Super ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijkheid. Vlug en goed geholpen

Pluspunten

Service gericht en klant vriendelijk

Zou het niet weten wat

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

product werd op tijd geleverd, maar wat mij betreft voldoet het product niet, de kabelclips plakken totaal niet, na melding bij het bedrijf werd gezegd dat ik het eerst moest ontvetten, jammer dat er geen instructie bij zat waar dat op stond, nu is het te laat. Helaas geen nieuwe ontvangen.

Pluspunten

Pluspunten

Extreem klantvriendelijk. Neemt alle tijd voor uitleg.

Gebruiksaanwijzing is duidelijk, maar letter-grootte aan de kleine kant. Een pdf-uitvoering zou dit op kunnen lossen.

De Steiger 74

1351 AE Almere

Over Brand-rookmelder

Als rookmelder specialist stellen we u beoordeling op prijs. We doen ons uiterste best voor u om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk zou het kunnen zijn dat u het anders ervaren heeft en het misschien nog beter kan. Dan horen we dat graag in u beoordeling. De beoordelingen zijn er niet voor om vragen te stellen. Heeft u een vraag dan horen we dat graag via de website. https://www.brand-rookmelder.nl Brand-Rookmelder is onderdeel van 123carcam.nl