Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

Zeer snelle levering, en een goede aflevering. Verpakking heel goed . Een zeer tevreden klant.

Pluspunten

geeft snel antwoord op al je vragen en het geleverde product is tot nu toe top!

Nog niet ontdekt ;)

Pluspunten

snelle levering ,service weet ik niet

ik zou het niet weten.

Pluspunten

Terecht trots op hun product en een geweldige betrokkenheid bij klant om het probleemloos (maximaal renderend) in bedrijf te nemen.

Pluspunten

Als verkeersschool heb ik goede scherpe beelden nodig. Pas een BL1200 + GPS besteld, werd snel geleverd, en ik verbaas me nu nog over de beeldkwaliteit en de snelheid van de camera. Ik had al heel lang een vorig model van Peter en die was alk erg goed maar deze is toch weer stukken beter. Snelle levering, perfecte service, en als er al iets mis gaat wordt het supersnel opgelost. Geen beter bedrijf als dit. in een woord SUPER!!

Pluspunten

Snelle levering Prijs/kwaliteit verhouding Mogelijkheid tot teamview om probleem op te lossen

Tijdstip van teamview, kan alleen overdag.

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke site.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering en een prima camera

???? Zo het zo niet weten

Pluspunten

Goede en snelle service. Netjes op de hoogte gehouden van verzending. Product goed verpakt en in goede orde ontvangen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima service en uitleg

Pluspunten

Houden service. Werd zelfs nog gebeld om te vragen of het adres klopte dat ik had opgegeven. Volgende dag in huis.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke site, snelle levering

Pluspunten

goed en super snel geleverd

Pluspunten

Pluspunten

dashcam werd zelfs 3/4 uur na de verzendtermijn die dag toch nog verstuurd, dus toch de volgende dag inhuis. Uitgebreide NL handleiding Snel email antwoord over software vragen en goede hulp daarbij

kan ik nog niet vinden

Pluspunten

Super snelle levering Goed verpakt en direct klaar voor gebruik

De handleiding is moeilijk te lezen.te kleine letters

Pluspunten

Snelle levering en kompleet Simpele montage en plug en play

Kan er nog geen bedenken

Pluspunten

De oplaadkabel van de dashcam was zoek. ik heb naar 123carcam 2 keer gebeld , en beide keren ben ik vriendelijk te woord gestaan.

Pluspunten

Super snelle levering. Kwam eerder binnen als was opgegeven.

Pluspunten

Na levering foutieve product, direct een nieuwe toegestuurd gekregen zonder veel uitleg

Product besteld, kreeg echter een ander product wat er sprekend op lijkt. Pastte helaas dus niet

Pluspunten

- goed telefonisch bereikbaar - snel en makkelijk een afspraak kunnen maken om de dashcam in te laten bouwen - buitengewoon behulpzaam - neemt de tijd om de werking en gebruiksmogelijkheden van de dashcam eerst helemaal uit te leggen voordat hij 'm installeert - installatie gaat vakkundig en keurig netjes; geen slingerende kabeltjes, gaatjes boren of wat dan ook - kortom: helemaal TOP! :-)

geen enkel verbeterpunt kunnen bedenken.

Pluspunten

Eerlijke mening, snelle reactie op mail en snelle levering

De Steiger 74

1351 AE Almere

Over Brand-rookmelder

Als rookmelder specialist stellen we u beoordeling op prijs. We doen ons uiterste best voor u om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk zou het kunnen zijn dat u het anders ervaren heeft en het misschien nog beter kan. Dan horen we dat graag in u beoordeling. De beoordelingen zijn er niet voor om vragen te stellen. Heeft u een vraag dan horen we dat graag via de website. https://www.brand-rookmelder.nl Brand-Rookmelder is onderdeel van 123carcam.nl