Pluspunten

Goede uitleg van de daschcam BL1200 + GPS onder het genot van een heerlijke cappuccino waarbij ook ons hondje niet werd vergeten met lekkere kipstukjes ;-)) Deskundig en goed de dashcam door Peter ingebouwd op een wel zeer gunstige plaats direct achter de achteruitkijk spiegel, geen opstakel voor je zicht en van buiten ook weinig opvallend. De kabels mooi weggewerkt en vakkundig met extra zekering aangesloten. Nu na enkele dagen gebruikt te hebben ook de filmpjes via mijn PC bekeken waarbij mij opviel dat deze zeer duidelijk en scherp waren ook bij schemering alles nog goed en duidelijk te zien. ( nog niet in het donker gereden ) maar dat zal ook wel goed zijn gelet op de kwaliteit bij de schemering. Peter nogmaals bedankt voor je prettige uitleg en inbouw van onze dashcam . Chapeau.

Pluspunten

Prima service Zelfs na de garantie werd mij een nieuw toestel opgestuurd omdat het oude toestel niet meer gemaakt kon worden

Pluspunten

De service is fantastisch ja ja ja ja, de carcam functioneerd uitstekend.

Pluspunten

Snelle levering en dashcam werkt precies zoals op de website staat beschreven.

Pluspunten

Service over telefoon

Pluspunten

Camera besteld en tot mijn positieve verbazing werd deze dezelfde dag afgeleverd door de eigenaar zelf. Was wel in Almere waar het bedrijf ook zit maar blij verrast. Product is compleet voorgeïnstalleerd en met een voldoende lang snoer voor de voeding. Mooie camera en super beeldkwaliteit.

Pluspunten

Dit is nog een ouderwets bedrijf waar kwaliteit en klanttevredenheid boven aan staat. Een goed advies, en uitleg over de camera word alle tijd voor genomen. Tot slot de inbouw service en de prijs zijn zeer goed en vakkundig!!

Ga zo door!!!!!

Pluspunten

Vraag gesteld en onmiddelijk antwoord ontvangen

Pluspunten

de camera die nu ontvangen hebt is beter dan die ik in gebruik had het was een camera met gps ingebouwd en die had de geest gegeven, de nieuwe camera van 123carcam is zeker aan te bevelen,

Pluspunten

Goede kwaliteit van de producten en perfecte wijze van afhandelen.

Pluspunten

Super snelle levering Duidelijke gebruiksaanwijzing Indien nodig nog alle informatie per telefoon

Pluspunten

Goed bezig

Niets

Pluspunten

Deskundig advies en betrokken. Snelle reactie na een vraag over het product.

De handleiding van het product zit vol taalfouten. Ook op de si te is het niet overal 100%. Is niet erg, maar kan wel beter!! Daar gaat deze vraag over....

Pluspunten

Very nice! Hier wordt tenminste nog met je meegedacht en weten ze waarover ze het hebben. Waar vind je dat tegenwoordig nog? Zeker aan te bevelen!

Pluspunten

netjes geleverd niks op aan te merken top

Pluspunten

Siegelcam gekocht bij 123carcam. Afspraak gemaakt voor GRATIS montage. Peter doet dit professioneel. geen zichtbare bedrading. Na een klein probleempje kreeg is kostenloos een nieuwe toegestuurd. Service met een S. goede producten. uitstekende aftersales. Nogmaals dank voor alle hulp.

Pluspunten

Pluspunten

Zeer goede service totaal níets op aan te merken, heb alle vragen netjes antwoord gekregen. Heb alles laten inbouwen en het is zeer netjes gedaan. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Wat meer sterren want dat heeft 123 daschcam verdienen

Pluspunten

ruime keus,goede prijs,deskundige uitleg, mooie accessoires. Zeer serviceverlenend. Peter is een man die weet waar hij over praat en helpt waar nodig is.

geen. Ga fijn zo door.

Pluspunten

Product 100 % in orde Zeer snelle levering

Pluspunten

Afspraak en langs gegaan bij Peter voor de aanschaf van een dashcam BLS1200+ 64Gb Samsung Evo en polarisatiefilter. Hij neemt alle tijd voor je en legt alles goed uit. Hij heeft bij mij de camera geinstalleerd in de auto en alles kabels perfect weggewerkt en alsof dat nog niet genoeg is heeft hij zelfs mijn voorruit schoon gemaakt. Kortom super service!

De Steiger 74

1351 AE Almere

Over Brand-rookmelder

Als rookmelder specialist stellen we u beoordeling op prijs. We doen ons uiterste best voor u om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk zou het kunnen zijn dat u het anders ervaren heeft en het misschien nog beter kan. Dan horen we dat graag in u beoordeling. De beoordelingen zijn er niet voor om vragen te stellen. Heeft u een vraag dan horen we dat graag via de website. https://www.brand-rookmelder.nl Brand-Rookmelder is onderdeel van 123carcam.nl