Pluspunten

Word professioneel geholpen. Top service.

Pluspunten

Snelle levering en kwaliteit spullen

Pluspunten

Snelle levering, prima service!

Pluspunten

Afgelopen zaterdag de BL1200+GPS bij Peter gekocht. Heeft me van alles over de camera kunnen vertellen en meteen de camera netjes ingebouwd. Ben zeer tevreden over het product en de informatie die Peter me gaf. Topservice!

Geen.

Pluspunten

Net een transfootje voor mijn daschcam bestelt op woensdag avond en vrijdag morgen was het afgeleverd door post NL. Dank u Peter doe zo voort GUY

Pluspunten

Zekeringhouders nodig, contact gehad via email wat zeer snel verliep, afgesproken om ze maandag even op te halen aangezien ik ook in Almere woon. Gezellig nog even zitten babbelen, fijn bedrijf

Pluspunten

Nette en snelle afhandeling

Pluspunten

Zeer positief de hulp en uitleg van Peter. Vrachtwagen? O, dan heb je een andere zuignap voor op het raam nodig en deze was gewoon toegevoegd. Dat is tenminste meedenken.... TOP!

Tip: Maak nog eens zeer goede afspraken met PostNL . Het heeft drie dagen geduurd voor uiteindelijk het pakketje arriveerde. Note: 123carcam kan er niks aan doen dat PostNL zijn zaken niet op orde heeft!!

Pluspunten

Pluspunten

Heel erg betrokken..denkt mee en erg goede service.

Pluspunten

Had de micro kaartje er scheef ingedaan en is verder naar beneden gevallen in de webcam,heb gebeld of u dit kon verhelpen ,ja komt u maar langs en u kan er op wachten met koffie erbij ,tevens een fijne uitleg over de webcam,geen gehaast .

Pluspunten

Snelle service, goede camera

Pluspunten

Snelle afhandeling

Geheugenkaart bleek een scheurtje in te zitten. Mogelijk niet op de juiste manier uitgepakt. Echter de wijze van inpakken mag beter. Dit is echter 123carcam niet verwijtbaar maar de leverancier van de geheugenkaart.

Pluspunten

Vooral deskundig advies. Zeer snelle levering. Constant email contact, zoals foto's opvragen van het problematische artikel en daarna met succes een oplossing vinden. En vervolgens gedaan.

geen

Pluspunten

Deze webshop geeft je de service waar je als koper op hoopt. Na een zoektocht ben ik bij deze webshop terecht gekomen. Via mail informatie opgevraagd en snel beantwoord. Omdat ik zelf niet erg handig ben was de keuze om bij deze webshop mijn carcam aan te schaffen de meest logische. Zij bouwen de carcam namelijk gratis voor je in. Er wordt ruim de tijd genomen om de verschillende opties te bespreken en geeft ook heldere uitleg over je aankoop. Vooral zo doorgaan carcam.

Er zijn op dit moment vele nieuwe ontwikkelingen op het gebied van carcams. Omdat zij hun eigen software in de carcam plaatsen hoop ik dat zij met deze ontwikkelingen blijven meegaan.

Pluspunten

Telefonisch goed bereikbaar, mijn vragen werden vlot beantwoord en levering was al de volgende dag.

half puntje er af omdat de handleidingen niet online in te zien zijn. Dat vind ik handig in het selectieproces.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en goede service . Verliep prima

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Super goed contact met Peter. Geeft hele goede adviezen en weet heel goed waar hij het over heeft. Niks is hem te veel wanneer je vragen of probleempjes hebt. Ga zo door, jongen en het zal je steeds beter gaan door mondelinge reclame.

Gewoon zo door gaan, niks meer aan doen!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Levering is zoals aangegeven, product is ok

Er wordt zeer misleidend gewerkt. Er wordt gesproken over interne opslag capaciteit, dus wekt echt indruk dat er geen kaartje nodig is. Die is wel nodig. Eigenaar geeft dan aan dat op de website staat dat alle dash cams kaarten nodig hebben. Uiteraard klopt dit niet, heb ik voor klacht ook reeds gedownload. Op de website staat namelijk dat de meeste dash cams een kaart nodig hebben, dus NIET alle!!! Nu zou de eigenaar dan kunnen voorstellen om een kaart aan te bieden met korting en/of zonder verzendkosten. Nee, dat is niet mogelijk en gewoon bestellen met minimum bedrag of verzendkosten betalen. Reden om klacht in te dienen bij autoriteiten voor mij.

Pluspunten

Informatie over installatie is uitstekend evenals het opgenomen beeld. Prima camera.

Ik wil de K-Lite Codec installeren evenals uitgebreide GPS player. Helaas kan dit niet daar ik alleen maar Apple heb en geen Microsoft. Heeft u hier een oplossing voor ?

Pluspunten

Vlotte service tesamen met heerlijke koffie. Niet te beroerd om nazorg te leveren.

Zou het niet weten of het moet zijn dat het onmogelijk gemaakt moet worden het SD kaartje scheef in de camera te steken

Pluspunten

Uitleg en service zeer goed

De Steiger 74

1351 AE Almere

Over Brand-rookmelder

Als rookmelder specialist stellen we u beoordeling op prijs. We doen ons uiterste best voor u om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk zou het kunnen zijn dat u het anders ervaren heeft en het misschien nog beter kan. Dan horen we dat graag in u beoordeling. De beoordelingen zijn er niet voor om vragen te stellen. Heeft u een vraag dan horen we dat graag via de website. https://www.brand-rookmelder.nl Brand-Rookmelder is onderdeel van 123carcam.nl