Pluspunten

prima service prima product !

Pluspunten

Snelle levering van de autolader

Niet

Pluspunten

Na veel wikken en wegen toch de BL1200+GPS met Samsung 64GB besteld. Prima verpakt ontvangen met uitstekende Nederlandse gebruiksaanwijzing. Gemakkelijke installatie omdat 123carcam de meeste instellingen reeds voor verzending heeft gedaan. Fantastische heldere beelden zijn er inmiddels gemaakt. Heb helaas vergeten om het UV filter mee te bestellen........ 123carcam ga door met deze geweldige service!!

Pluspunten

12-07-17: Vanuit regio Eindhoven/Venlo naar Almere gereden. Eerste instantie bedrijf niet kunnen vinden. Ook aan bewoners gevraagd wisten niet wie/wat 123dashcam was. Uiteindelijk toch nog gevonden....en ik dacht echt oh jee! Waar ben ik nu weer beland ik rij terug!! Verwacht dus echt geen winkel/bedrijfspand! Het is een hok! Maar toch nog gestopt. En ja ik werd meteen door Peter begroet en uiteraard koffie erbij. Ik ging voor de Dashcam BL1200 + GPS. Hij neemt echt de tijd voor je om hele device uit te leggen. En ook als je iets niet begrijpt legt hij het je nogmaals uit. En zeker wat belangrijk is hoe je het thuis op de pc kunt afspelen werd door hem zeer goed uitgelegd. Het was duidelijk te merken dat hij het inbouwen vaak had gedaan. En uiteraard alles netjes weggewerkt en weer terug gezet. Hij stelde alles zo af dat het gewoon niet beter kon. Ook extra spullen wat hij nodig had werd kosteloos gedaan. Waar maak je zoiets nog mee!! Dus ga niet van de uitstraling van het bedrijf af maar van de vakkundigheid van Peter! Al met al 123dashcam is echt een TOP BEDRIJF!

Ga zo door! Je bent zeer klantvriendelijk en vakkundig! Echt TOP!

Pluspunten

Super snelle service en levering . Echt een top bedrijf met super producten.

Pluspunten

snelle levering duidelijke beschrijving

Pluspunten

Als je in de buurt van Almere woont kun je beter een afspraak maken om de camera op te halen. Peter helpt je door de gebruiksaanwijzing heen en legt uit hoe alles werkt en je krijgt ook nog koffie. Prima zaak.

Pluspunten

snelle en correcte levering zoals beloofd netjes verpakt en gekregen wat is besteld ,kwaliteit dus .

geen

Pluspunten

Na plm. twee maanden tot volle tevredenheid gebruik gemaakt te hebben van de BL 1200 + GPS maar eens kijken wat er allemaal is opgenomen om daarna op advies van Peter vervolgens het SD kaartje te formatteren. Kaartje uit de dashcam, in de adapter en kijken maar. Fantastisch beeld en geluid en dankzij de filter helemaal perfect. Echter.......de GPS gegevens, behalve de snelheid, kwamen niet in beeld. Dus per mail, op zondag, de vraag aan Peter of daar een mogelijkheid voor is? Na enige minuten kwam het uitgebreide antwoord en jawel........door het downloaden van een door hem geadviseerd software programma met handleiding hoe in dat programma een foutje verwijderd kan worden komen nu ook alle locatiegegevens vanuit de GPS adapter tevoorschijn. Hoe positief wil je het hebben?

Ik zou het niet weten. Bij welk bedrijf krijg je op zondag deze "after sales" service?

Pluspunten

Gewoon goed

Pluspunten

Als je twijfelde of je via internet zult kopen', wel hier kun je dat gerust doen zeer vertrouwd en deskundig advies en hulp als je die nodig hebt. en natuurlijk kwaliteits produkten. Ik zelf had de Daschcam BL1200 aangeschaft maar het lukte niet met de GPS , Peter gebeld en hij was bereid een nieuwe module te sturen, maar ik mocht ook langs komen, dat dus maar gedaan dat leek mij wel zo prettig. Binnen notime was alles opgelost heeft mij nog een plakker geplaats omdat het raam wat geribbeld was, en ook de koffie was heerlijk even warm als de gastvrijheid en de vriendelijkheid dit kom je niet veel meer tegen en dat zijn dingen die bij mij zwaar meewegen daar rij ik graag een eindje voor om. Hij draaide de beelden van mijn kamera af en daarbij zag ik de reflektie van het dashbard, met een filter zou dit verholpen zijn, hij heeft deze geplaats en de reflektie kun je weg filteren door er aan te draaien, ik zou zeggen voor iedereen die een daschcam besteld doe die er bij ik heb het verschil gezien en zien is kopen. Peter Hartelijk Dank voor je fijne hulp en je gastvrijheid Gerrit

GEEN

Pluspunten

Deskundig, flexible, topservice!

Pluspunten

zeer goede service, snelle reactie bij vragen. een echte aanrader

Pluspunten

snelle levering Gebruiksaanwijzing in Nederlands voldoende Product BL1200+GPS vol doet aan mijn verwachting en zal moeten blijken ook na langer gebruik

geen

Pluspunten

Duidelijke productbeschrijvingen, correcte levering.

n.v.t.

Pluspunten

Daschcam 1200+ gps is prima toestel, service van bedrijf is top

Pluspunten

bestelling vlot geleverd ondanks problemen bij TNT

Pluspunten

Niet alleen bij aankoop, maar ook bij problemen is de service super. Ik kreeg na ruim 4 maanden problemen met mijn dashcam en stuurde hem op verzoek van Peter op om te kijken wat er aan de hand was. Omdat ik bij reparatie 3 weken zonder dashcam zou zitten, werd er 3 dagen later gewoon een nieuwe bezorgd! Echt een topbedrijf!! Jammer dat een 10 het hoogste cijfer is, dus bij deze..... een dikke vette 10 voor 123carcam!!!

Pluspunten

Snel levering

Pluspunten

Geweldig men was de zuignap vergeven er bij te voegen ik heb gelijk gebeld volgende dag was hij er met de post

Pluspunten

super geholpen en zeer vlot geleverd

De Steiger 74

1351 AE Almere

Over Brand-rookmelder

Als rookmelder specialist stellen we u beoordeling op prijs. We doen ons uiterste best voor u om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk zou het kunnen zijn dat u het anders ervaren heeft en het misschien nog beter kan. Dan horen we dat graag in u beoordeling. De beoordelingen zijn er niet voor om vragen te stellen. Heeft u een vraag dan horen we dat graag via de website. https://www.brand-rookmelder.nl Brand-Rookmelder is onderdeel van 123carcam.nl