Pluspunten

Snelle levertijden, prima uitleg!

Pluspunten

Snelle afhandeling en leveren een goed product.

Pluspunten

Snel een reactie op vragen, verzending ook snel.

Pluspunten

aandacht en service zijn super!!

Pluspunten

Ik kwam voor de Binnenspiegel Dashcam + GPS maar het is de BL 1200 +GPS geworden. De camera is keurig ingebouwd met een vaste aansluiting over het contact. Alles is prima uitgelegd, als er problemen zijn kan je altijd contact opnemen. Het is een aanrader.

Pluspunten

Goede prijsstelling, snelle levering, prima kwaliteit. TOP!

Pluspunten

Deskundige, eerlijke, snelle en zeer zeer goede service. 123carcam.nl is echter een aanrader en het is een zeer goed voorbeeld voor ander webshops !!! Zeer goede en prettige communicatie!!! Snelle, deskundige en eerlijke antwoord op mail verkeer. Super !!!

Pluspunten

Snel en duidelijk

Houdt dit vooral vast.

Pluspunten

Snelle en goede levering. Snel antwoord op eventuele vragen en geeft goede oplossingen.

Pluspunten

Ik ging voor de BL1200+Gps en ik kwam thuis met een perfect werkende en perfect gratis ingebouwde BL1200+Gps. En toen.....één dag later......kwam het ding niet op gang. Wel beeld, maar geen opname. En dan gaat de camera vanzelf na een paar minuten uit. Dan weer wel beeld en wel opname. Kortom.....geen peil op te trekken. Maar.......toen ik mijn door een "deskundige" geadviseerde Luxar 64 GB High Endurance (speciaal voor dashcams en bewakingscamera's vanwege de eindeloze "loop" acties) SD kaartje vooraf gaand aan de inbouw aan Peter liet zien keek hij enigszins bedenkelijk, maar schoof het ding professioneel in de camera en zie....het ding deed het. Nou, OK dan. Goede keus gemaakt. Dacht ik. Dus niet. Vervolgens dan toch maar een door Peter geadviseerde Samsung EVO+ 64 GB SD kaart aangeschaft en jawel......de camera werkt sindsdien feilloos. Schade plm. € 40,-. Had ik maar naar de enige echte deskundige nl. Peter Valk moeten luisteren. Eigen schuld, dikke bult.

Ik zou het niet weten.

Pluspunten

Ik heb vanmiddag de dashcam BL1200 gekocht. Na een complete en duidelijke uitleg heeft Peter de camera keurig ingebouwd in de auto met een vaste 12V aansluiting. Naast kennis van de producten heeft Peter ook veel kennis en ervaring met het inbouwen in auto's. Veel ervaring met de camera heb ik nog niet, maar de ervaring met het bedrijf is uitstekend.

Pluspunten

5 sterren meer dan waard contact via telefoon geweldig

ga zo door

Pluspunten

snel en goed

Pluspunten

Vanaf het eerste moment wordt er snel gereageerd op vragen via de mail en krijg je een uitgebreid antwoord terug. Ik heb een dashcam in laten bouwen maar voordat deze ingebouwd wordt krijg je een uitgebreide uitleg over de dashcam en waarom je bepaalde instelling niet of wel zou moeten gebruiken. Ook als de dashcam ingebouwd is worden er nog wat checks gedaan of alles ook goed werkt op het contact. Super service en Peter neemt er echt de tijd voor.

Pluspunten

Carcam doet wat het belooft en het produkt functioneert zoals beschreven !

Pluspunten

Netjes snel verstuurd Prima camera

Beknopte handleiding

Pluspunten

Leveren op tijd en heel belangrijk: communiceren duidelijk wat de status is van de order tot aan de levering.

Pluspunten

Fantastische service, goeie voorlichting over de werking van de dashcam

Pluspunten

Ik als camerafreak ben in de afgelopen jaren al diverse malen bij Peter in zijn “snoepwinkel geweest en heb inmiddels 4 dashcams in mijn auto, (ik weet het, het is wat overdreven). Ik weet inmiddels dat, wanneer ik naar de 123Carcam shop in Almere ga, ik minimaal een halve dag moet reserveren. Peter weet, door zijn kennis van zaken, mij steeds weer te boeien met zijn uitleg en demonstratie van de nieuwste snufjes. Daarbij weet hij een prima bak koffie voor je te maken en heeft/maakt alle tijd voor je. Eergisteren had ik een probleem met 1 van mijn dashcams, hij was vastgelopen en dacht dat hij kapot was. Ik maakte een telefonische afspraak met Peter om een nieuwe te komen kopen. Ik had op zijn site al een mooie uitgekozen. Na een hartelijk ontvangst vroeg Peter of ik “de oude” bij mij had en of hij het even mocht bekijken. Na een paar minuten ontdekte hij het mankement en middels een update werkt het weer perfect. Geen nieuwe cam dus. Tevens heeft hij mijn GPS ontvanger vervangen en in mijn auto geïnstalleerd. Toen ik wilde afrekenen, wuifde hij het weg, maar dat heb ik niet laten gebeuren. Kortom: Als je een dashcam wilt aanschaffen, ga naar 123Carcam voor de beste kwaliteit, de tijd die wordt genomen voor een goede uitleg, de perfecte service en de heerlijke koffie.

Pluspunten

Snelle leveringen.

Pluspunten

Peter is een vriendelijke man en heel behulpzaam. De dashcam heeft Peter ingebouwd zonder extra kosten. alle kabels netjes weggewerkt. Ook telefonisch wordt je vriendelijk geholpen door Peter

Het is geen winkel maar een opslagruimte, maar de koffie is goed. Zeer klantvriendelijk

De Steiger 74

1351 AE Almere

Over Brand-rookmelder

Als rookmelder specialist stellen we u beoordeling op prijs. We doen ons uiterste best voor u om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk zou het kunnen zijn dat u het anders ervaren heeft en het misschien nog beter kan. Dan horen we dat graag in u beoordeling. De beoordelingen zijn er niet voor om vragen te stellen. Heeft u een vraag dan horen we dat graag via de website. https://www.brand-rookmelder.nl Brand-Rookmelder is onderdeel van 123carcam.nl