Pluspunten
Verkoop van goede producten. Professioneel advies. Zeer behulpzaam. Telefonisch contact mogelijk. Verzorgde documentatie (handleiding) in het Nederlands. Website met relevante informatie. Snelle en betrouwbare levering.
Pluspunten
Super service. Aardige man. Netjes ingebouwd.
Pluspunten
Maken waar wat ze beloven
Pluspunten
Snel geleverd met goede informatie
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ik heb een dashcam besteld voor in de vrachtwagen. Door de heldere uitleg op de website heb ik eenvoudig een goede keuze kunnen maken voor een redelijke prijs. De camera werd snel geleverd en de installatie was kinderlijk eenvoudig. Bij een storing die later optrad werd ik telefonisch keurig geholpen en het probleem opgelost. 123carcam verdiend een dikke 10!! Marco Q Services Trucking
Pluspunten
aardig, behulpzaam, snel en goed. ook goede prijs.
Verbeterpuntengoed genoeg is goed genoeg
Pluspunten
Snel geleverd. Prima afhandeling. Zelfs netjes factuur ontvangen. (Dat is bij veel webshops een minpunt).
VerbeterpuntenBeoordelingen plaatsen en kans maken op een cadeaubon van € 50 maakt de beoordeling naar mijn mening gekleurd. Niet doen !!
Pluspunten
Ik heb een dashcam G50 besteld, de dag erna werd er al geleverd. Na een tijdje ging helaas (pure pech) de aansluiting stuk, ik heb gemaild met de klantenservice, en een dag later lag er een nieuwe in de bus. Top-service !! Zeer tevreden...
Pluspunten
Ik heb inmiddels mijn tweede dashcam bij 123carcam gehaald. Ik had wat moeite met het vinden van de juiste instellingen. Op afspraak bij Peter langsgeweest. Hij heeft alle tijd voor me genomen en hij heeft me perfect geholpen. Gelijk softwareupdate en alles werkt weer fantastisch. TOP!
VerbeterpuntenIk raad iedereen aan om een dashcam bij dit kleine, maar veel veelzijdige en klantvriendelijke bedrijf te kopen!
Pluspunten
Uitstekende voorlichting, veel keuze, meedenken met klant (niet per se duurste maar beste keuze). Communicatie verloopt vriendelijk en duidelijk.
Pluspunten
Snelle levering. Artikel: Een spiegel dashcam, deze komt in alle punten overeen zoals deze op de website wordt beschreven. Mooie spiegel eenvoudige montage en een super videobeeld. De meeste standaard instellingen zijn al voorgeprogrammeerd. De overige instellingen staan duidelijk in gebruiksaanwijzing. Makkie dus...
VerbeterpuntenHet objectief van de bedoelde spiegel zou beter zwart kunnen zijn. Toen ik door de voorruit keek. (Audi A6) viel mijn blik direct erg opvallend op het objectief van de spiegel. Die verchroomde bus is mooi maar valt wel erg op. Ik heb hem met zwart isolatieband afgeplakt en hij is nu zo goed als onzichtbaar.
Pluspunten
Snelle levering, goede producten, en niet duur
Pluspunten
Supergoede service, carcam zeer uitvoerig uitgelegd en zelfs nog in de auto geplaatst, beter dan ik zelf ooit zou kunnen. Camera werkt perfect, en de bijgeleverde software ook. Aanrader, zowel product als dit bedrijf.
Pluspunten
Goede info . heb de bl1200 gekocht ,mooie kleine cam ,mooi helder beeld en de handleiding in het Nederlands ,een dachcam om iedereen aan te bevelen.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Onberispelijke, vlotte en voortreffelijke levering na bestelling, binnen de 24 uren hadden we ons pakje
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
14-2-2017 BL1200 Dashcam gekocht mede door alle positieve reviews, na een kopje koffie door Peter alle knoppen en mogelijkheden doorgenomen. Hierna heeft Peter deze in mijn auto geinstalleerd en geprobeerd. Benieuwd bij thuiskomst beelden geheugenkaart teruggekeken waarbij wel alle testen op staan maar niet de rit naar huis. Met dit gegeven naar Peter gemaild die direct hierop reageert tot de conclusie gekomen dat de na het starten van de auto de voeding even wordt onderbroken door de startonderbreker waardoor de opname wordt gestopt. Peter heeft toegezegd hiervoor een programma voor de dashcam aan te passen. Tijdelijk nu na het starten dashcam handmatig herstarten en wachten op nieuw programma, opnames zijn duidelijk.
VerbeterpuntenGeen, diverse bedrijven kunnen bij Peter leren wat service is.
Pluspunten
Stipte levering. Vragen over aangekochte camera (BL1200+GPS) per omgaande beantwoord. Geweldig product!
Pluspunten
Alles is goed gegaan
Pluspunten
weet ik niet zo vlug te noemen
Verbeterpuntenluisteren naar de klant zou veel verbetering kunnen brengen, en niet op voorhand al denken dat de klant ongelijk heeft. ook klanten kunnen het bij het rechte eind hebben, m.b.t. dashcams. Ik ben genezen van dit bedrijf en los zelf de problemen wel op ook al heb ik recht op garantie. Om het maar recht uit het hart te zeggen ,, ik haat arrogantie ...
Pluspunten
In februari 2016 bij deze webshop een dashcam gekocht. Prima aankoop en de volgende dag geleverd. Twee weken geleden kwam ik echter tot de ontdekking dat de zuignaphouder in onze huurauto was achtergebleven. Één mailtje naar 123carcam was genoeg om een nieuwe zuignap geleverd te krijgen die na een dag op de mat lag. Top!!
VerbeterpuntenGeen, alleen maar lof!!!
De Steiger 74
1351 AE Almere
Bekijk hier ons Webshop Keurmerk certificaat.
Als rookmelder specialist stellen we u beoordeling op prijs. We doen ons uiterste best voor u om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk zou het kunnen zijn dat u het anders ervaren heeft en het misschien nog beter kan. Dan horen we dat graag in u beoordeling. De beoordelingen zijn er niet voor om vragen te stellen. Heeft u een vraag dan horen we dat graag via de website. https://www.brand-rookmelder.nl Brand-Rookmelder is onderdeel van 123carcam.nl