Pluspunten

Heb de camera de BL 1200+gps ruim een week in gebruik,Heb wat opstart problemen gehad met wat vibratie in het beeld.Maar de man Peter Valk weet als geen ander hoe je dit probleem op moet en kunt lossen,Hij blijft net zolang doorgaan met je tot alles perfect is geregeld,Heb voor de camera nog een filter voor de lens geplaatst om zo weinig mogelijk weerspiegeling van het dashboard te hebben,De voorzet filter is de cpl filter zorgt voor geweldig beeld bij zonneschijn.En nu is de dashcam meer dan perfect geeft een beter beeld dan van het programma wegmisbruikers,een mooi breedbeeld en echt super helder heb al vele camera's gehad maar dit is er echt een waar ik tevreden mee ben.En vooral bij avond en nacht geeft deze camera zeer goed beeld af dit is echt waar wat ze zeggen.Kort om ben zeer tevreden met de camera en de goede hulp van Peter Valk mijn dank daarvoor.

Ken het bedrijf nog maar kort zou niet weten wat ik zou moeten verbeteren.Een tip plaats eens een BL 1200+gps in een politie auto van de camera wagen dan zie je pas hoe goed hij is.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Makkelijk besteld en snel bezorgd

• Afspraken nakomen

Pluspunten

zeer goede service. zeer snelle reactie op vragen via mail. snelle levering en goed materiaal.

geen enkele .

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Heb de geheugenkaart fout in de BL1200 gedaan en mail verzonden wat te doen. Kreeg hem er nl. niet meer uit. Kon de volgende morgen op zaterdag, gelijk langs komen. Na repareren, uitleg en tips, kon ik weer tevreden naar huis. Dit alles kostenloos! Perfecte service. Gewoon top.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Wie voor kennis en betrouwbaarheid gaat is hier aan het juiste adres. Peter heeft niet alleen de werking van mijn dashcam stap voor stap uit uitgelegd, maar bouwde hem nadien ook nog gratis voor me in. Ook daarna kon ik met al mijn vragen bij hem terecht, hij beantwoorde deze zelfs tot s'avonds laat. Onverstelbaar zeg, hier voel je je als klant echt koning. Ik kan en zal dan ook iedereen adviseren om je dashcam hier te kopen.

Vooral zo doorgaan!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Via de Website een Dashcam BL1200 besteld alvorens de revieuws gelezen te hebben. Die waren allemaal zo goed dat het voor mij niet moeilijk was om te bestellen. Snel in huis en het resultaat van de Dashcam is super goed. Ik heb al 6 jaar met een Dashcam in de vrachtwagen gereden, en het verschil is zeer duidelijk te zien. Een echte aanrader. Ga hem volgende week in laten bouwen in m'n nieuwe Kia Niro. Weer een mooi speelde erbij. Hahaha.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

zoweit alles OK

de ansluitkabel voor stroom is haaks, daarom is het aan en uit knopje moeilijk bereibaar, ik adviezeer een vertikale aansluiting.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zuignap zat een kleine beschadiging en viel van het raam af. Na 1 telefoontje direct een nieuwe ontvangen. Klasse!

Jullie doen het uitstekend dus wij hebben geen verbeterpunten.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Levering zoals het beloofd wordt op de website.

Een link naar een programma met Google maps waarmee je de opnames kan afspelen of opslaan op je computer.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer uitgebreide informatie over de aangeboden dashcam dit maakt het makkelijk om een keuze te maken. Snelle reactie bij een via mail gestelde vraag.

Vooralsnog nog geen verbeterpunten tegen gekomen ga zo door.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede prijs snelle levering

Nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Peter heeft veel verstand van dashcams en kan je goede infor matie geven. Indien nodig wordt jouw gekochte dashcam kosteloos ingebouwd, waar vind je dat nog? Goede communicatie ook, reageert heel snel op mailtjes.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

eigenlijk heb ik alles al gezegd bij de sterren beoordeling

kan tot nu toe niets vinden of bedenken

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik had belangstelling voor een CARCAM BL1200+GPS. Omdat ik enkele vragen had stuurde ik op een avond een e-mail naar 123CarCam. Binnen een uur had ik een uitgebreid bericht terug en antwoord op al mijn specifieke vragen. Omdat ik niet erg handig ben was een afspraak met Peter Valk zo gemaakt om de CarCam in te laten bouwen. Eerst werd onder het genot van een kop koffie de werking van de camera uitvoerig uitgelegd en alles naar bepaalde voorkeuren ingesteld. Vervolgens werd de camera met een speciale zuignap naast/achter de spiegel geplaatst en werd de bekabeling zeer goed weggewerkt en aangesloten. Ook kreeg ik een gebruiksaanwijzing mee die goed te begrijpen en te lezen is. Voor hen die wat mindere goede ogen hebben is dat ook geen probleem. Je krijgt een uitgeprinte versie op A4 formaat mee. Om de beelden terug te kijken op mijn laptop stuurde Peter mij later nog een paar waardevolle links toe. Omdat ik de CarCam voor beveiliging doeleinden nodig heb moeten de beelden perfect zijn. Op een puntje na voldoet de camera geheel aan mijn verwachtingen. En met dat ene puntje gaat Peter alsnog aan de slag omdat te verbeteren. Geweldig dit bedrijf en service kost helemaal niets. Dit maak je zelden mee!!!

Verbeterpunten zijn er niet. Vandaar kan ik niet anders dan overal een hele dikke 10 invullen. Peter Valk ga zo door. Voor mij kun je niet meer stuk en zal je overal aanbevelen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

In 1 woord TOP. Afspraken worden na gekomen. Als er vragen zijn wordt er zeer snel gereageerd. Zeer zeker aan te bevelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Maandag ochtend bestelde ik een Dashcam BL1200 + GPS met Geheugenkaart 64 GB klasse 10 en met Adapter + Dashcam continue voeding kabel 12 / 24 volt en een Zekeringhouder Normaal. Dinsdag morgen rond 11.45 uur werd het afgeleverd. Zonder instellingen te wijzigen heb ik de camera uitgeprobeerd en die werkt naar behoren. de inbouw van de bedrading moet nog gebeuren maar dat zal geen problemen geven. Ik ben uiterst tevreden tot nog toe.

Pluspunten

Snelle levering. Een probleempje met de raamhouder is naar volle tevredenheid, en zeer snel opgelost. Een ongelooflijke goede service, zoiets heb ik nog nooit eerder meegemaakt en ik loop al 76 jaar mee.

De gebruiksaanwijzing zou wat grotere letters mogen hebben.

Pluspunten

Dashcam besteld (BL1200+GPS en 64G opslagkaartje) op donderdag. Vrijdag wordt het product in goede staat afgeleverd. Zaterdag geïnstalleerd. Dan blijkt dat ik toch problemen heb met het functioneren. Zondag(!) mail gestuurd. Tot mijn verbazing krijg ik bijna gelijk daarna een reactie. Hierin wordt stap voor stap, op een manier die zelfs een leek als ik begrijp, verteld hoe te handelen. De correspondentie met Peter Valk (medewerker van 123carcam) kwam als heel persoonlijk over, waarbij hij zich inleefde in mijn problemen. Na zijn advies (ik had een paar dingen niet goed geïnstalleerd) werkt de camera fantastisch. Een bedrijf met een dergelijk geweldige service verdient een grote pluim!

ik zou niks weten. Een tien is voor hogere wezens gereserveerd, anders kreeg dit bedrijf van mij dit cijfer.

Pluspunten

Vooral een goede uitleg op de site over het aan te schaffen product. Service prima. Ook zeer duidelijke uitleg in de gebruiksaanwijzing. Klasse.

De Steiger 74

1351 AE Almere

Over Brand-rookmelder

Als rookmelder specialist stellen we u beoordeling op prijs. We doen ons uiterste best voor u om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk zou het kunnen zijn dat u het anders ervaren heeft en het misschien nog beter kan. Dan horen we dat graag in u beoordeling. De beoordelingen zijn er niet voor om vragen te stellen. Heeft u een vraag dan horen we dat graag via de website. https://www.brand-rookmelder.nl Brand-Rookmelder is onderdeel van 123carcam.nl