Pluspunten

Snelle levering. De dashcam zat keurig en heel goed verpakt.

Pluspunten

Top sevice, snelle levering. Ik had de dag na de eerste bestelling nog een aansluit snoer besteld, die werd geleverd samen met de eerste bestelling en de verzendkosten van de 2e bestelling werden terug gestort. Super tevreden over de service en over de geleverde producten.

Geen.

Pluspunten

Voor Tekst en Uitleg, en hulp bij het inbouwen van mijn dashcam kan ik me geen betere service wensen.

Pluspunten

Echt goeie top service heeft Peter mij gegeven nadat ik problemen had met de SD card Der zijn maar weinig bedrijven die zulke goeie service leveren Van mijn heb je 10 verdient En wens jullie veel succes verder

Ik kan geen verbeterpunten vinden

Pluspunten

Snelle reactie en uitstekende service. Het inbouwen op afspraak was zeer positief. Leuke Klets en een snelle afhandeling. Chappoo.

EEN APP ONTWIKKELEN ZODAT MEN DE GEGEVENS OOK VIA EEN TELEFOON KAN UITLEZEN. WAARSCHUWINGEN AFSTAND AUTO EN WISSELEN RIJBAAN APART UIT EN AAN KAN ZETTEN. GPS GEGEVENS APART LOGGEN OF WEGSCHRIJVEN.

Pluspunten

Perfecte uitleg al op de site hoe alles werkt en aangesloten wordt . Snelle en goede levering .

Pluspunten

Levering conform afspraak

N.v.t.

Pluspunten

Alles super netjes afgehandeld

Nee

Pluspunten

carcam snel geleverd

carcam aangesloten op constant stroom maar al 2 keer een harde reset moeten doen om het weer op te laten starten, gebeurt bij wegrijden ik weet niet wat ik fout doe.

Pluspunten

Snelle levering.

?

Pluspunten

Goede levering en via mail zeer goede helpdesk

Pluspunten

De instelling liep niet echt vlot, we waren echter niet goed voorbereid op een apparaat dat totaal nieuw was voor ons, gelukkig hebben wij met de zeer bereidwillige Peter een stap voorwaarts kunnen zetten. Peter is een man die u terug zuurstof geeft als het echt niet een lukt.

Wij zouden niet weten wat we aan dit nieuwe visie klantminnend bedrijf zouden hoeven tot te voegen.

Pluspunten

snelle levering en solide verpakt.

Pluspunten

Bl950 a +gps besteld dag erna gekregen super mooie beelden gemakkelijk in gebruik fijn dat er een Nederlandse gebruiksaanwijzing bijzit

Pluspunten

Snelle levering Goede camera's

Waarom maar 1 merk leverbaar... ?

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Een goede degelijke carcam, maar niet eenvoudig in gebruik.

De gebruiksaanwijzing is een ramp! Behalve het slechte Nederlands en onafgemaakte zinnen en soms is er geen touw aan vast te knopen. Zo krijg ik bij het binnenrijden van mijn garage allerlei geluid en lichtsignalen, hierover is in de handleiding niets terug te vinden. En wat betekent 'restte'? Ik neem aan dus u bedoelt 'resetten'. Allemaal heel slordig dus voor best wel een goede camera.

Pluspunten

Goede service en duidelijke uitleg bij installatie problemen.

Pluspunten

Carcam deed wat het beloofde.

zou het niet weten van 1 keer

Pluspunten

Camera is netjes ingepakt ook de verzend verpakking keurig netjes . Ook op de aangegeven tijd netjes bezorgd . Heb de camera een paar dagen later gemonteerd en werkt goed . Instellingen goed te vinden , helder beeld . Zeer tevreden

Geen verbeter punten

het zit nog in gepakt stuur wel een bericht als ik klaar ben

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De Steiger 74

1351 AE Almere

Over Brand-rookmelder

Als rookmelder specialist stellen we u beoordeling op prijs. We doen ons uiterste best voor u om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk zou het kunnen zijn dat u het anders ervaren heeft en het misschien nog beter kan. Dan horen we dat graag in u beoordeling. De beoordelingen zijn er niet voor om vragen te stellen. Heeft u een vraag dan horen we dat graag via de website. https://www.brand-rookmelder.nl Brand-Rookmelder is onderdeel van 123carcam.nl