Pluspunten

Kwaliteit artikelen, perfect Service, Goede adviezen.

Ik zou er geen weten op het ogenblik.

Pluspunten

zeer goede service en bestelling binnen 3 dagen binnen,super! ga zo door, ik raad iedereen aan om bij 123 carcam te kopen. Peter geeft duidelijke uitleg met veeeel geduld.

Pluspunten

snelle levering en een perfect product

Pluspunten

Telefonisch kan je informatie inwinnen en behulpzaam

Tips. Assortiment breder maken zoals geheugen kaart van 128GBA

Pluspunten

UITSTEKENDE service - snelle reactie, zelfs 's avonds heel laat - deskundige uitleg - kortom dikke dikke AANRADER

Goede Hulp en uitleg

Pluspunten

Correcte levering Deskundige support bij vragen Klantvriendelijk

Pluspunten

Op tijd En compleet geleverd....dus prima! De camera moet ik nog installeren.

Pluspunten

nette afhandelingen

Pluspunten

Pluspunten

Fantastische bedrijf alles naar wens verlopen reeds 2x een dashcam gekocht voor de wagen en vrachtwagen. Echt top

Pluspunten

Prima levering

Pluspunten

Goede service , goede prijs en uitstekende service na aankoop. Professioneel en vriendelijk

Pluspunten

doen wat ze zeggen

Pluspunten

Duidelijkheid over de producten zijn goed

Ga zo door!

Pluspunten

Alles klopt daar gewoon.

Er was een klein minpuntje: de kwaliteit van de handleiding was slecht. De PDF-file uitstekend.

Pluspunten

Hele goede service!!!

Pluspunten

Duidelijke informatieve site met veel informatie, goede foto's en scherpe prijsstelling. Snelle levering, keurig verpakt en compleet. Een mailbericht met een vraag werd snel beantwoord. Service zoals het hoort en je mag en dus kan verwachten.

Ga door op de ingeslagen weg.

Pluspunten

Snelle service de camera net zoals gemeld de andere dag in huis . keurig en goed advies . en dat alles voor een betaalbare prijs

Ik zie geen verbeterpunten want het is al een top bedrijfje .

Pluspunten

Snelle levering plus nederlandse beschrijving...

Pluspunten

Super kwaliteit dashcam vooral op 1080p/720P 60FPS Mooie beelden met de De BL980C + GPS® van blackview Ik heb dit product genomen voor de reis naar frankrijk

Geen ik ben tevreden

Pluspunten

Persoonlijk engagement!

Doe zo verder!

Pluspunten

Snelle levering en uitstekenden kwaliteit! !

Geen.

Pluspunten

Op vrijdag 05/08/2016 langs geweest voor inbouwen camera. Bij een lekkere kop koffie duidelijke uitleg gekregen over werking van de camera. Degelijke inbouw van camera, geen draad meer te zien. Letters van de handleiding zijn aan de kleine kant maar dit werd onmiddellijk in orde gebracht door een afdruk hiervan op A4. Bij nog een kop koffie, even nagebabbeld over het toestel en het bedrijf. Camera geeft mooi en scherp beeld. Heel tevreden over dit toestel en dit bedrijf. 10 op 10. Was de moeite waard om hiervoor 200km verplaatsing te maken vanuit België.

Pluspunten

Snelle verzending.

De Steiger 74

1351 AE Almere

Over Brand-rookmelder

Als rookmelder specialist stellen we u beoordeling op prijs. We doen ons uiterste best voor u om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk zou het kunnen zijn dat u het anders ervaren heeft en het misschien nog beter kan. Dan horen we dat graag in u beoordeling. De beoordelingen zijn er niet voor om vragen te stellen. Heeft u een vraag dan horen we dat graag via de website. https://www.brand-rookmelder.nl Brand-Rookmelder is onderdeel van 123carcam.nl