Pluspunten

Doen wat ze beloven. Snelle levering.

Pluspunten

Als eerste schenkt men daar een goede kop koffie! Bij keuze en aankoop van een dashcam krijgt men goede en uitgebreide informatie.

Die schieten mij op dit moment niet te binnen en dat is een goed teken.

Pluspunten

Uiterst deskundig en vriendelijk geholpen. p.s. ook de koffie was uitstekend.

Pluspunten

Betrouwbaar en snel worden behandeld.

Al de beste

Pluspunten

Zeer snelle levering. Goede productomschrijving. De Dashcam G55 is eenvoudig in gebruik en maakt super scherpe opnames. Een groot plus punt is de Nederlandse handleiding. Zeer tevreden!!

Pluspunten

Buitengewone goede en service. Bij een gemeld probleem met de camera werd direct actie ondernomen die vervolgens snel werd opgelost. Eindelijk weer eens een bedrijf die zijn naam waar maakt.!

n.v.t.

Pluspunten

Per 8 juni 2016 mijn car camcorder opgehaald.Een sympathieke Peter vroeg en zette verse koffie,na een intensieve uitleg met een door hem zelf gemaakte en vertaalde in het Nederlandse beschrijvingsveld boekje in de hand ging Peter de camcorder nog in de auto installeren,geen probleem zei hij,het zat in de auto en ik was erg blij,ook daar moet je handigheid in hebben,wat ik niet heb. Dus de service was echt geweldig,heel fijn . Bedankt Peter ...een aanrander voor vele.

Pluspunten

Ben zeer tevreden. Behalve een vlotte levering, dat hebben tegenwoordig veel webshops, is er ook persoonlijke aandacht. Zo werd eerst contact met mij opgenomen om te verifiëren of ik inderdaad het juiste product met de juiste afmetingen besteld had. Klinkt misschien wat betuttelend, maar het effect liegt er niet om. Het resultaat is, dat ik precies heb gekregen wat ik nodig heb. Dus geen gesodemieter met ruilen of wat ook, nee in een keer het juiste product.

Pluspunten

De levering was snel .Je wordt snel geholpen als je belt voor eventueel hulp staat Peter gelijk klaar om te helpen en de koffie was lekker. Bedankt en groetjes Johan.

Pluspunten

goede service en duidelijke uitleg producten doen waar je ze voor gekocht heb .

Pluspunten

Heeft goede service, gaf na een vraag per email heel snel een duidelijk en goed antwoord terug. Levering zoals beloofd de volgende dag bezorgd! Geen klachten!

Zou het niet weten!

Pluspunten

Kennis van zaken en goede service.

geen.

Pluspunten

Snelle correcte afhandeling en ter zake kundig

Pluspunten

Service ongehoord positief. Op mijn talrijke mails antwoordt Peter héél snel en uitgebreid. Ben ter plekke geweest om mijn stommiteit met een geheugenkaartje op te lossen. Onmiddellijk én gratis uitgevoerd!

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt en goed product.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed te vinden en prettige ontvangst met koffie, daarna een gedegen uitleg over de verschillende systemen met voor en nadelen daarvan. Peter doet enorm zijn best en de Dascam wordt ook nog eens gratis ingebouwd.

Niets

Pluspunten

bestelling/levering zonder problemen

Pluspunten

perfect geleverd volgens bestelling

Pluspunten

Zeer goede online beschrijving van de camera. Prima prijs. Een snelle en correcte levering. Zou wel graag online, een download gebruiksaanwijzing optie hebben.

Zou graag een gebruiksaanwijzing ontvangen (digitaal) die ik kan lezen en uitvergroten. De lettertjes in meegeleverde gebruiksaanwijzing zijn voor mij te klein (heer op leeftijd) om deze te kunnen lezen. Tevens een video/handleiding op uw website die het wegwerken van de kabels behandeld.

Pluspunten

Snelle levering. Was degelijk verpakt!

Pluspunten

Komt afspraak keurig na. Neemt ruimschoots de tijd om eea uit te leggen en heeft camera snel ingebouwd.

Misschien handig om op de site een download link (staat ook op de site)voor de Carplayer te plaatsen of in Mijn Account.

Pluspunten

alle lof

geen

Pluspunten

snelle levering telefonisch professionele product informatie

De Steiger 74

1351 AE Almere

Over Brand-rookmelder

Als rookmelder specialist stellen we u beoordeling op prijs. We doen ons uiterste best voor u om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk zou het kunnen zijn dat u het anders ervaren heeft en het misschien nog beter kan. Dan horen we dat graag in u beoordeling. De beoordelingen zijn er niet voor om vragen te stellen. Heeft u een vraag dan horen we dat graag via de website. https://www.brand-rookmelder.nl Brand-Rookmelder is onderdeel van 123carcam.nl