Mooie camera

Een snelle levertijden makkelijk te installeren

snel en zeer goede aftersales

door slordigheden en eventjes vlugvlug Dashcam SWY-cam16 + GPS WiFi installeren was de voeding en lens stuk gegaan. Dit is geheel onder coulance opgelost. Er zit een duidelijke nederlandse handleiding bij voor installatie. Bedienings handleiding niet helemaal duidelijk.

Uitstekende service

Behulpzaam en vriendelijk, uitstekende en snelle dienstverlening ook in after sales.

Uitstekende service

Snelle reactie op vragen en het antwoord is spot-on. Komt afspraken na. Zeer snelle levering. Uiterst klantvriendelijk in de reactie. Het is duidelijk dat service voorop staat.

Geen zin tot nu toe gewoon goed

Duidelijke handleiding erbij Alles ziet er netjes uit

Peter geeft duidelijke uitleg op alle vragen die je stelt inbouwen van apparatuur is geen probleem snel gebeurd en goed weggewerkt

Top camara

De camera is nog beter dan mijn vorige camera die helemaal top was. Heeft het naar jaren trouwe dienst begeven. Deze camera heeft WiFi waardoor je op te telefoon de beelden kunt terug kijken. Ook is het beeld top ook bij nacht.

Dashcam sticker transparant

Was op zoek naar een nieuwe dashcam sticker omdat ik mijn dashcam opnieuw moest bevestigen en ik de oude sticker niet meer kon hergebruiken. 123carcam was de enige website waar ik een transparante dascam sticker kon vinden dus hier besteld. Heb de sticker eerst 3 dagen op de ruit geplakt voordat ik de dashcam eraan heb gehangen. De dashcam hangt prima, ik hoop dat de sticker het houdt als de ruit heet wordt door de zon, de tijd zal het vertellen. Kleine minpuntjes zijn: 1: 1 stickertje vind ik best wel prijzig 2: de sticker zat niet in het plastic zakje maar was eruit geschoven in de envelop waardoor hij helemaal naar de rand van de envelop was geschoven waardoor ik er ook nog met pech een randje afgeknipt hebt met het openmaken van de envelop ( ik knipte de envelop 0.5 cm van de rand af maar helaas zat daar net de sticker). 3: verzendkosten zijn duurder dan de sticker, mag van mij in een simpele envelop met postzegel verstuurd worden.

Ik had een kabel besteld met een zekering houder voor mijn dashcam. Kreeg ik netjes een mail dat ik twee keer een voeding besteld had en maar een zekering houder. Of dat wel goed was ? Ik had inderdaad per ongeluk twee keer voeding besteld en er maar een nodig. Ik had het ook al betaald. Ik kreeg netjes het geld terug de zelfde dag dat het pakketje binnen kwam. Ik vind dit echt super geregeld en goed meegedacht met de klant. In een woord perfect.

Geweldige service. Echt ongekend.

Ik wilde mijn dashcam die ik al 2jaar eerder hier gekocht had ombouwen naar mijn nieuwe auto en had daarvoor nieuwe bevestigingsmaterialen en zekering houder nodig. Omdat ik t dezelfde dag nog wilde installeren ben ik het op gaan halen na bestelling. Peter kwam even mee om zeker te stellen of het de goede zekeringhouder was (micro of microII) die ik besteld had en heeft toen meteen maar geholpen met bedrading en aansluiting. Samen zijn we zeker een uur bezig geweest incl. kop koffie toen het plotseling begon te regenen. Geen moeite teveel en alles zonder extra kosten te rekenen. Echt top service dus.

Super producten super service

Een betere is er niet.

Na een telefoontje met Peter kreeg ik gelijk een antwoord van deze kan je het beste nemen Ik heb hem besteld en twee dagen later al gearriveerd gelijk aan gesloten in de auto en walla werkt PERFECT. Ook service en garantie zijn bij Peter zeer goed.

UITSTEKEND

Prachtige dashcam en de volgende dag al geleverd

Buitengewone service

Hier gaan ze een stapje verder voor je. De service is ongelooflijk goed. Ik had een hardwire kit gekocht en Peter heeft mij geholpen met het inbouwen!

Je krijgt wat je besteld, op tijd en goed

Ik heb ontvangen wat ik bestelde binnen de aangegeven tijd en de kwaliteit is goed

Vervangende aansluitkabel voor mijn dashcam besteld. Goede prijs en snelle levering.

Peter keep it up

Good service. We made appointment for Saturday, thanks Peter. He installed camera and showed all options and settings. And of course his wittiness and lekker coffee. Thanks Peter..

Fantastische ervaring

Uitstekende kwaliteit en prima oplossingen, echt blij met het eindresultaat namelijk prachtige beelden voor en achter.

Goed advies

Super service camera vakkundig ingebouwd

na de bestelling snel geleverd

Snel afgeleverd. Het was jammer dat de zuignap niet werkte.

Zonder twijfel, gewoon doen

Super goed geholpen, kwaliteit van camera is zeker hoger dan dure merken. Prachtig beeld

Snelle verzending zoals altijd ….

Tot nog toe oké.

Het bestellen en bezorgen was oké. Ik heb de cam nog niet Ingebouwd, 33 graden is een beetje te warm) dus daar heb ik nog geen ervaring me en de eventuele naservice.

Uitstekende service.

Ik had na 6 maanden een probleem met een dashcam die het tot dan toe perfect deed . Peter gebeld en toevallig dezelfde week nog langs kunnen komen in Almere . Vriendelijk ontvangen en onder een kop koffie het apparaat doorgemeten en uitgetest . Deze bleek uitzonderlijke küren te vertonen dus er werd zonder pardon een nieuwe in mijn vrachtwagen geïnstalleerd, nog een kleine wijziging in de positie en hup daar kon ik weer de weg op ! Bedankt Peter voor de service!

Telefonisch contact gehad om één en ander te vragen correct en duidelijk te woord gestaan. Deze mensen zijn niet alleen bezig om snel en makkelijk spullen te verkopen via de webshop, ze nemen ook de tijd om je fatsoenlijk te woord te staan.

De Steiger 74

1351 AE Almere

Over Brand-rookmelder

Als rookmelder specialist stellen we u beoordeling op prijs. We doen ons uiterste best voor u om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk zou het kunnen zijn dat u het anders ervaren heeft en het misschien nog beter kan. Dan horen we dat graag in u beoordeling. De beoordelingen zijn er niet voor om vragen te stellen. Heeft u een vraag dan horen we dat graag via de website. https://www.brand-rookmelder.nl Brand-Rookmelder is onderdeel van 123carcam.nl