Niet komen opdagen, telefonisch niet bereikbaar, reageert niet op klacht

Voordat ik naar Schiphol vertrok keurig 30 minuten voor aankomst getracht te bellen met het telefoonnummer om aan te geven dat ik eraan kom. Resultaat is dat er niet wordt opgenomen, meerdere malen verzocht, geen gehoor. Eenmaal aangekomen op Schiphol is er geen chauffeur, wederom meerdere malen gebeld, maar nog steeds geen gehoor, op klaarlichte dag! Uiteindelijk om de vlucht te halen de auto maar op P1 geparkeerd tegen een fors tarief en per mail een klacht ingediend. Nu 5 weken later is er nog steeds niet inhoudelijk gereageerd hierop. Schandalig slechte klantenservice. Het was in ieder geval mijn laatste keer bij Parking Point.

Volgende keren weer parkeren via parking point

Voordeliger dan lang parkeren en voor de deur Schiphol parkeren en je auto ophalen. Wat wil je nog meer! Heen stonden ze keurig op afgesproken tijd klaar om auto op te halen en terug stond auto al klaar. Echt een aanrader!!

Excellent Service.

We had selected the Valet parking option due to having 2 kids and plenty of luggage. Service was excellent. We called 30 min before arrival at the airport on the way out and once we had our luggage on the way back. Driver was there within 10-15 min. We also had the cleaning internal and external and was very good.

Pluspunten

Perfecte service, goed telefonisch bereikbaar, stonden op zowel de heen- als terugreis al op ons te wachten. Snel in de afhandeling, wanneer we weer gaan vliegen maken we er zeker weer gebruik van!

Mini verbeterpuntje; op de heenreis liepen we de auto na op schade. Op de terugreis werd dat aan de klant zelf overgelaten. Het zou professioneler zijn om dan nogmaals gezamenlijk een snelle check te doen en de km stand te bespreken. Er was geen km teveel gereden en geen schade oid maar dat zou een puntje op de i zijn qua afhandeling!

Pluspunten

Optijd en altijd goeie service

Geen, ga zo door

Pluspunten

meestal prima op tijd bij aflevering van mijn auto.

Laatste zat mijn auto aan de bestuurderskant volledig onder de modder! Zo had ik hem niet afgegeven. Zou mooi zijn geweest als jullie mijn auto niet zo hadden afgeleverd.

Pluspunten

goede service

door drukte op de luchthaven was het vrij druk aan de afgesproken parkeerplaats.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In eerste instantie kon ik terecht maar moest ik helaas mijn reservering stopzetten ivm. een probleem met die auto

Later, nadat ik met een andere auto had ingeschreven, bleek alles al vol te zitten. Tip: houd ruimte vrij voor dit soort gevallen

Pluspunten

Sorry, my Dutch is not so good. Everything was perfect, from start to finish. I can't think of any ways for you guys to make it better

Pluspunten

Snelle en goede service. Last minute reservering gedaan; kon niet meer via site maar na 1 belletje was het geregeld. Chauffeur stond klaar toen we op schiphol aankwamen. Toen we door familieomstandigheden eerder naar huis moesten was ook dit erg snel geregeld. Goede bereikbaarheid zowel telefonisch als via mail. Erg verrassend was het feit dat we het teveel betaalde bedrag zomaar teruggestort kregen. Topservice!

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel, professioneel, stipt en vooral op tijd! Zowel heen als terug stond de auto al klaar! Tot de volgende keer, ik heb een klantaccount aangemaakt!

geen

Pluspunten

Geweldige service! Stonden al klaar bij zowel heen als terugreis. Nette chauffeurs in pak met ID badge en voucher. Alles tip top in orde!

ga zo door

Pluspunten

zeer correct en vriendelijk gehandeld

Pluspunten

Nette behandeling en attent bij terugkomst een flesje water en tegoed bonnen

Pluspunten

Van tevoren papieren toesturen zodat je ze thuis al kunt invullen en ter plekke goede, vlotte afhandeling kunt hebben. Goede communicatie en documentatie vooraf Op tijd en nette en correcte medewerkers Een klein, maar zeker vriendelijk gebaar, een waterflesje in de auto bij terugkomst Heel attent! Vertrouwd gevoel

Ga zo door!

Pluspunten

goed duidelijk contact mogelijk

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Op tijd, Zaken netjes met formulieren geregeld, extra's bij te boeken.

Pluspunten

Alles, goede service, vriendelijke man die bij nacht en ontij klaar staat. Stond zelf flesje water in auto klaar voor ons. Zou zeker terug gaan!

Pluspunten

afspraken prima nagekomen, we werden bij aankomst opgewacht op de afgesproken plaats, auto zag er keurig uit.

Pluspunten

Niets op aan te merken, zeer tevreden!

N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

correcte en prettige afhandeling

herkenbaarde op luchthaven

Pluspunten

Prettig telefonisch contact, klantgericht, flexibel (en dat is belangrijk als je mede afhankelijk bent van vluchtschema's),vriendelijk

Pluspunten

Stipt op tijd aanwezig, zowel bij vertrek als aankomst.

Iets beter herkenbare kleding.

Kruisweg 365

1437 CG Rozenburg-schiphol