Pluspunten

Zeer prettige dienstverlening Professioneel Snel en vriendelijk

Pluspunten

Keurig op tijd, makkelijk bereikbaar, duidelijke afspraken

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Keurig netjes alles verzorgd

Website kan misschien iets beter

Pluspunten

Goed geregeld!

Pluspunten

Vrolijke en erg vriendelijke medewerkers! Alles super geregeld. Terwijl wij nog op de bagage stonden te wachten, stond de auto al klaar buiten

Pluspunten

Vriendelijk personeel en op tijd bij vertrek en aankomst.

Geen idee.

Pluspunten

Persoonlijk contact, erg prettig! Ik heb niet hoeven wachten.

Herkenbaarheid (bijv kleding) op het vliegveld (maar daar wordt aan gewerkt begreep ik!)

Pluspunten

Goed bereikbaar, vriendelijk personeel en goede service

Pluspunten

Alles perfect, vriendelijk, behulpzaam, op tijd,duidelijke afspraken via email ect.

Pluspunten

Alles tot in de puntje geregeld. Heb een heel goed en zuiver gevoel bij PP. Hier gaan ze niet met je auto rondcrossen zoals mij wel eens is overkomen bij een andere valet parker.

Pluspunten

Hele fijne ontvangst van de medewerkers.

Pluspunten

Chauffeur was al aanwezig bij vertrek en aankomst, dus we hoefden niet te wachten. Duidelijke afspraken en nette afhandeling bij overdracht van de auto. Zeer sympathieke chauffeur!

Pluspunten

Vriendelijk, mooi op tijd zowel afleveren als ophalen, goede service, flesje water bij terugkomt en als blijde verrassing een gewassen auto weer in ontvangst mogen nemen. Top!

Geen.

Pluspunten

goede prijzen, mooi op tijd bij vertrek een aankomst

Pluspunten

Vriendelijk en op tijd

Pluspunten

punctueel, goed bereikbaar, veel contact met de cliënt, netjes, goed service

geen

Pluspunten

Op tijdstip van afhalen was al iemand aanwezig. Alles correct en snel afgehandeld. Bij terugkomst gebeld toen we de koffers hadden. Bij aankomst op de afgesproken plek kwam de auto aanrijden. Snel en beleefd geholpen. Een volgende keer zullen wij deze service zeker weer gebruiken. Ook via email werden we geinformeerd over de status van de auto.

Pluspunten

Stuk goedkoper en minder stress. Nemen de auto van je over bij de luchthaven en je hebt er verder geen omkijken naar.Goede service, goed bereikbaar en bij onduidelijkheid nemen zij het initiatief om zekerheid te krijgen. Pro actief dus

Pluspunten

- Je krijgt transparante informatie over de parkeerlocatie en hoeveel kilometers er met je auto wordt gereden. - Bij het inleveren van je auto ontvang je een contract waarop de kilometerstand van je auto en naam van de medewerker vermeld staat. - Je ontvangt een SMS als je auto geparkeerd is. - De medewerkers stonden al op ons te wachten bij het inleveren en ophalen van de auto. - De medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. - Je krijgt bij het ophalen van je auto een flesje water.

Vooral zo doorgaan met jullie dienstverlening.

Pluspunten

Persoonlijk, service, accuraat.

N.v.t.

Pluspunten

Prima, geen enkel punt van kritiek. Doen gewoon wat ze adverteren, voor een zeer redelijk tarief.

Pluspunten

We waren vergeten te online te reserveren maar door de top service die ze hebben is dat erg netjes opgelost goede service en vriendelijke mensen echt een top bedrijf waar je vol vertrouwen je auto achter kunt laten hartelijk bedankt voor alles

Pluspunten

Alles perfect geregeld zowel bij vertrek als bij aankomst!

Pluspunten

We hadden eerst problemen met het reserveren. Hebben toen gebeld en zijn keurig geholpen. Vriendelijke mensen en keurig optijd. Echt super.

GEEN

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

They were on time Very Friendly We had an issue with our flight (overnight delay) and they were really supportive and helpful-we were not charged extra! Would highly recommend them

Kruisweg 365

1437 CG Rozenburg-schiphol