top service

uitgebreide keuze en snelle en uitstekende behandeling

Snel geleverd, snelle rechtzetting na foutje in levering

Heel snel geleverd, maar klein foutje in levering. Dit is wel heel snel rechtgezet!

Snelle levering en mooi ingepakt

Snelle verzending, goed verpakt

Ik was op zoek naar een geschenk voor een huwelijk met dat ietsje meer. Een Gin-pakket waar de opbrengst wordt geschonken aan een goed doel. Het pakket was goed verpakt en tijdig geleverd.

Mooie website, duidelijke en snelle afhandeling, leuke tips. Top!

Prachtige doos, lekker en super snelle levering!

Ik had een gift box besteld voor een verjaardag en verwachtte niet dat het pakketje nog op tijd geleverd zou worden door het lange weekend. Maar: hij kwam perfect op tijd! Mooie gift box die bijna nergens nog te vinden was. Geslaagd!

Niet goed

Heb iets besteld en een dag later hoor ik dat niet op stock stond. Dan zou het niet beschikbaar op de website moeten zijn. Leuk geen cadeau hebben voor een verjaardag. Wij kopen iets online om tijd te winnen en nu is het verloren.

postNL luiheid

PostNL moet wel de meest luie werknemers ooit hebben, Nooit aangebeld en pakket vlak voor sluitingstijd bij ophaalpunt. Email krijg je dan ook mooi 1u30min later pas dat het pakketje er ligt. Ik zou toch eens herbekijken hoe je jullie pakketen laten bezorgen. Een beoordeling geven op de producten kan ik niet, want heb ze gewoon nog niet :)

weet het niet

mijn wijn nog niet ontvangen

Goede service en veel keuze

Uitstekend!!!

Niet alleen de aanbod in producten in gevarieerd, en met goede prijs. Maar de service is super!!!

snelle verzending

eenvoudig te bestellen en te betalen supersnelle verzending het pakje was uitstekend ingepakt.

Geleverd zoals gezegd. Prima voor ons

Geleverd zoals gezegd. Prima voor ons

Perfecte afhandeling

Zeer snelle levering

afwachtend

ik heb de 12de een bestelling gedaan, waarvoor ik bedankt werd, en de bestelling zou klaar liggen in de winkel moest ik die zouden willen afhalen. Ik heb voor post nl gekozen, als ik naar trace ga is mijn bestelling niet eens door hun ontvangen.

Zeer snelle service.

snelle levering - nette verpakking

super

Deftige prijzen, veel keuze en snel geleverd. Meer moet dat niet zijn

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden en uitstekend ingepakt.

Snelle levering en mooi aanbod

Ik vond hier flessen die ik nergens anders vond aan een degelijke prijs (alle World’s End rums). Werd ook snel geleverd.

Bestelling snel geregeld.

Een drankje uit het buitenland snel besteld en geleverd op ander adres. Dat ging allemaal heel vlot en met voldoende informatie.

Besteld, betaald, geleverd, allemaal in ongeveer 25 uur. Super!

Snelle service en goed verpakt!

Snelle verzending en goed verpakt.

Goede prijzen en snelle levering !

Turnhoutsebaan 307

2970 Schilde