Toppie

Een top levering en service

heel correct en schitterende service.

een zeer positieve ervaring. Bestelling en betaling zeer eenvoudig en levering correct en zeer duidelijk.

Snel vlot en goed verpakt.

Super snelle en service mooi cadeau om af te geven .

Snelle site, gebruiksgemak, goede feedback , betaalgemak.

Super en beste service!

Dit is mijn eerste keer die ik wijnen online bij drankenwereld koop. Binnen 1 dag wordt mijn bestellingen geleverd. Ik woon in Nederland en dit is snel! De verpakking is perfekt en veilig! En de wijnendozen zijn echt mooi.

ok!

j'ai commandé une fois , je recommence, c'est que je suis satisfait...merci beaucoup, j'attend avec impatience mes nouveaux alcools... ..santé!

Snelle en correcte levering.

Boven verwachting snel en volledige levering. Goed en stevig verpakt.

Quality service

Drinks are always updated and good quality Sometimes out of stock, but plenty to choose, I can leave with that :) Fast delivery....I have never missed an order.

2 flessen besteld en afgerekend. Slechts 1 fles op voorraad. Bedrag + deel van verzendkosten onmiddellijk teruggestort + excuses voor het ongemak. Service + product = top

Juiste product en snel geleverd!!!

Snelle service, veel keuze en zeer goede prijs

Perfect en snel geleverd !

Efficiente dienstverlening met grootste aanbod

Zoals vorige keren zeer snelle levering, op zaterdag zelfs. Ik blijf terugkren naar Drankenwereld omwille van anbod dat ik nergens anders gezien heb.

Prachtige service. Heb mijn bestelling volgende dag gekregen. Ik ben heel tevreden

Teleurstellend

Ontgoocheld na eerste ervaring, Fles kunnen bestellen tbv 365 euro en 2 dagen nadien mail gekregen dat ze niet meer in stock was. Doch geld snel terug maar slechte ervaring blijft. Zijn jullie stocks niet up to date? Mvg Stijn

Prima ik hoop het snel te ontvangen

Heel vlotte bestelling

Alles werd netjes de volgende dag al geleverd! Leuk

Snelle service !!!

Goede en snelle service !!!

Een zeer mooie site top

Ben hier terechtgekomen doordat ik opzoek was naar een bepaalde rum en de site nodigde me uit om verder te kijken!!!!!!

Gemakkelijk en snel

Ik kan nergens vinden waar ik moet inloggen.

Ik kan nergens op de website vinden waar ik moet inloggen. Ook heb ik geen e-mail gekregen met het overzicht van mijn bestelling.

Altijd even goed en snel.

Idem als bovenstaande

Top aanbod en snelle verzending!

Top aanbod en snelle verzending !

Vlot besteld, snel geleverd

Alles ok