Vrijdagmorgen besteld en zaterdagmiddag al geleverd. Mooie keuze en veilig verpakt. Ik bestel hier nog zeker opnieuw.

Correcte afhandeling en snelle levering

Zie boven

Snel en correcte prijs. Ruim aanbod

Positieve ervaring, enkel minpunt, voor een geschenk kon ik geen berichtje toevoegen aan de bestemmeling.

Het product waar ik mijn oog op had laten vallen was niet in voorraad, dus liet ik mijn gegevens achter om op de hoogte te worden gebracht wanneer het weer beschikbaar was. Enkele weken later kreeg ik bericht en dus plaatste ik mijn bestelling. Goed en veilig verpakt en inderdaad de volgende dag netjes geleverd!

Vlotte service!!

Top service. Bedankt

Lekker vlot!

Goede, heldere site en vlotte verwerking van mijn bestelling.

Prima geregeld

Netjes een mail ontvangen toen het product weer voorradig was, binnen twee werkdagen in huis. Goed verpakt. Kortom prima.

Very good

Very good 5 *****

Uitstekende, snelle service

Zoals beloofd zelfde dag verzonden, volgende dag al bij de ontvanger. Goed verpakt!

Vlotte communicatie. Duidelijke antwoorden .. snelle verzending. Zal er zeker terug kopen .

Mooi assortiment

Heel veel keuze en heel correct in prijzen zeker een aanrader

Goed service

Snel en goed geleverd.

Super goed en snel

Mooi assortiment

Chatfunctie super, snelle reactie

Snel

Super snel !!! en ja voor de rest ligt het aan het drank merk zelf denk ik. :) Dank u!!!

1ste aankoop Zie dat het opgevolgd wordt

Schitterend

Super snelle en correcte levering . Ik ben 100% tevreden . Bedankt .

Snelle goede levering

Dinsdag avond bestelling geplaatst en donderdag ochtend al geleverd. Goed verpakt ook. Zeer tevreden! :-)

Snelle levering van het beloofde

De goederen waren correct, de levering verliep snel. Prima zo!

Topservice

Snelle en vlotte levering

Duidelijke info en makkelijk om te bestellen

Het is nog maar mijn eerste bestelling dus kan ik nog niet zeggen hoe het volledige proces verloopt. Maar tot nu toe verloopt alles heel vlot.

Gemakkelijk en aan de laagste prijs aan huis geleverd !

Gemakkelijk online bestellen. Je pakket kun je volgen via track & trace. Alles wordt goed verpakt geleverd.

Aanbiedingen die er niet zijn

Mooie whiskey bestel maar bleek niet verkocht te worden.

Turnhoutsebaan 307

2970 Schilde