Snel geleverd.

Online aankoop verliep vlot en de bestelling werd de volgende dag geleverd.

Snelle verzending, en goed verpakt

Snelle verzending, en goed verpakt

Prima ervaring

Uitstekend aanbod tegen krappe prijs en met erg snelle levering ! Zeer tevreden.

vlotte afhandeling van de bestelling ( maandag besteld, voormiddag geleverd)

vlotte afhandeling en levering

Moest een fles als verjaardagscadeau kopen. Niet in Nederland te vinden (zoals gewoonlijk..) maar hier wel. Super snel verzonden kan niet anders zeggen.

TOP

Super snelle levering! Top!

Snelle service goed geprijsd

Snelle levering en goede prijs

Volgende dag al ontvangen. Prima service!

Snel geleverd, perfect verpakt. Top!

Blije klant!

Snelle en correcte service

Op de beloofde termijn geleverd en degelijk verpakt.

TOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zeer goed aangeleverd, goede kwaliteit, boven verwachting

Eerste indruk was TOP

Snelle levering, goed verpakt en als verrassing een proefstaaltje van de bestelde whisky, zo hoef ik niet onmiddellijk het flesje te kraken ;-))

Xxxx

Moet het nog ontvangen

zeer vlot !

zeer vlot !

Fijn dat mijn bestelling werd bewaard. Dat ik een week later kon betalen.

My package wasn’t delivered

My package wasn’t delivered even though it is listed that it was

Goede service!!

Goede service!!

De service is helemaal in orde

Gewoon wat ik vroeg

Goede service, vlotte levering

De webwinkel heeft een ruim aanbod. Het artikel dat ik wilde, was in eerste instantie niet leverbaar, maar ik kreeg een waarschuwing toen het weer beschikbaar was. De levering verliep vlot.

goede en correcte service

vriendelijk contact gehad over de aanpassing van een leveradres, wat vlot en snel opgelost was. Daarna zelf opgebeld door Drankenwereld met de melding dat het bestelde product niet meer voorradig was, maar met het aanbod een gelijkaardig product aan dezelfde voorwaarden te ontvangen. Prima service!

Geweldig. Heel erg tevreden over de verwerking en snelle levering

Op maandagavond rond 17.30u besteld en op dinsdagmorgen rond 11u aan de deur door PostNl bezorgd. Ik had tevens verzocht om een snelle levering. Chapeau!

Ruim aanbod en prima service!

Ruim aanbod en prima service!

Groot assortiment en snelle levering

Handige website en uiterst snelle levering, stevig verpakt. Toen bleek dat een bepaalde fles niet meer voorradig was, kreeg ik hierover meteen een email en correcte terugbetaling dus zeer tevreden klant!

Delivery & pricing was fine thank you

Only disappointed that I could not order Pepper Vodka or Paranubes Rum from you. May I ask if the items may be included in future. Thanks in advance, Oliver Wright

Turnhoutsebaan 307

2970 Schilde