duidelijk en snel

na telefonisch contact voor de juiste Fles besteld en betaald, En zoals afgesproken ook binnen 2 werkdagen ontvangen. TOP goed verpakt en met track en trace ontvangen

Vlotte bestelling

Ik vond mijn favoriete wijn en hij was snel besteld en is correct geleverd!

Fantastisch, precies wat je verwacht

Heb een bestelling geplaatst, en deze is netjes verpakt, de volgende dag afgeleverd. Helemaal zoals gezegd. PRIMA, ik kom daar zeker nog terug.

Goede en snelle levering.

Wel spijtig dat de originele verpakking van Wild Weasel ontbrak. Normaal is deze verpakt tussen 2 houten plaatjes. De fles is gewoon los geleverd.

Prima levering

Goede verpakking. Snelle en goede levering

Donderdag middag besteld, vrijdagochtend (in Nederland) geleverd! Topklasse!

top service

top

Très rapide !

Je recommande ++

super correct en zeer snelle levering

super correct en zeer snelle levering

Zeer snelle levering! Kon niet beter!

Eerste keer hier besteld,twijfels over de snelheid.. onterecht want vandaag besteld is morgen in huis! Leuk om te weten!

Zeer vlot!

Besteld en de volgende dag reeds geleverd! Super. Goed ingepakt ook. Top!

perfecte service

na een foutje in de levering de dag nadien onmiddellijk de correctie ontvangen zonder problemen dus top service en klantvriendelijk gericht

Zeer snelle levering

Ik merkte een barst op in mijn fles, benieuwd hoe ze dit zullen oplossen. Ze was nochtans prima ingepakt. Hopelijk snel want het was een cadeau.

Super !

Bestellen aan de laagste prijs en nog thuis gebracht ook !

Echt een goede service. En snel geleverd.

Bestelling vlot en simpel.

Vlot en simpel te bestellen. Spijtig dat je niet op een postnl punt kunt laten leveren

Goed snel

Super snel geleverd

Kan niet beter!

Dit was mijn 1ste bestelling bij Drankenwereld BVBA maar zal niet de laatste zijn! De Zondag besteld en dinsdagmorgen reeds geleverd. Dus voor mij kan dit niet beter waarvoor dank! Mvg Kurt

Eerste klas service

In de namiddag gebeld voor een wijn die op de website stond maar blijkbaar niet in voorraad was, er werd nagegaan of deze in voorraad was en die was er, een uur later stond deze op de site en de dag na de bestelling lag de wijn in mijn kelder.

Een moeilijk te vinden fles hier gevonden ( een heel oude fles porto) en die werd aan een concurrentiële prijs netjes en zeer snel geleverd. Aanrader

Snelle en correcte service !

Top !

Op tijd geleverd . Stevig ingepakt

Uitstekende, gebruiksvriendelijke website.

Snelle bezorging. Goed verpakt. Excellent.

Bemoedigend

Er werd snel en correct gereageerd op mijn vraag.

5 sterren, artikel beschadigd maar geweldig opgelost.

Een vriezer besteld. Netjes op tijd verstuurd. Echter bij aankomst bleek de vriezer beschadigd te zijn. Na contact met de eigenaar is het super opgelost d.m.v. de beschadigde weer op te sturen (kostenloos) en vervolgens binnen een paar dagen een vervangend exemplaar ontvangen met daarin een hele bult extra's als "sorry" terwijl hij hier niks aan kon doen.

Turnhoutsebaan 307

2970 Schilde