Topproduct gevonden!

Top dat drankenwereld ook producten in beperkte oplage of speciale uitgaves in het gamma heeft! Verder correct geleverd. Enige suggestie is dat voor grote/dure bestellingen de verzendkosten zouden mogen wegvallen

+ Ruime keuze + Volledige informatie + Handige 'verwittig'-functie wanneer terug op voorraad + Winkelmandje wordt bijgehouden + Verlanglijstje + Vlotte, veilige levering - Kleine moeilijkheid bij selecteren van betaalmiddel: komt halfweg het invulformulier, maar springt steeds terug naar 'creditcard', dus als laatste aanpassen alvorens te bevestigen.

Sneller dan verwacht

Mijn bestelling is vlotter/sneller geleverd dan ik had gedacht: puik!

mooie prijs/kwaliteit selectie aan mezcal brands

Steeds snelle levering, maar bovenal een mooie selectie aan mezcals met een goede prijs/kwaliteit verhouding

Prima en snel

Snelle en secure levering

Zoals de titel zegt, een snelle en goed verpakte levering

Snelle levering, keurig verzorgd

Mijn eerste ervaring met Drankenwereld was on line en ik ben er bijzonder tevreden over.

Fijn bedrijf, prima service, snelle levering

Zie vorig kopje

Snelle verzending en correcte prijs

Snelle, vlotte service

Prima ervaring, mooi assortiment

Top website en snelle levering

Al een tijdje op zoek naar de Hennessy Giftset en eindelijk bij hun gevonden. Ondanks dat het uit België komt, is het alsnog de volgende dag in huis. Super Top!!! Zeker een aanrader.

Verkeerd adres geleverd , geen pakket ontvangen

Beste, Ons pakket was eerst op een ander adres als onze buurman geleverd . Drankenwereld heeft ons hier prima met geholpen om ons pakket nog op het juiste adres te verkrijgen . Schitterende service van hun . Minder tevreden van de transporteur .

Supersnelle levering en prima verpakt

Op zoek naar een cadeau en hier gevonden. Prima verpakt en snel geleverd.

Snelle levering en uitstekend verpakt!

Snelle levering en uitstekend verpakt! Mijn complimenten.

uitgebreid aanbod

Voor de verjaardag van mijn man was ik op zoek naar "speciale" whisky's. Die vond ik hier zeker. Je kan selecteren op land op prijs maar niet (of ik heb het niet gezien) qua beoordeling. Toen ik de door mij opgestelde verlanglijst in z'in geheel wou overzetten naar de winkelmand (wat onderaan in het scherm kon), lukte dat niet. Dus heb ik de whisky's een voor een moeten toevoegen aan de winkelmand. Ook raar was dat sommige flessen in het winkelmandje opeens niet onmiddellijk leverbaar waren, terwijl ze dat wel waren op de keuzelijst ... Jammer, want zo kon ik geen alternatieven meer kiezen (tenzij ik weer opnieuw begon). Wat de snelheid en correctie van levering betreft, wacht ik af. Zodra ik deze ontvangen heb, post ik het resultaat.

Niks op aan te merken. Top service!!

Besteld en de volgende dag al in huis. En dat van België naar Nederland.

Kan niet beter

A+++++.

Besteld en volgende dag geleverd,top!

Snel en goedkoop

Heerlijk om alles vanuit nl te bestellen. Top !

Ik was op zoek naar hennessy black en toevalig zag ik die bij drankewereld ik dacht dit zoek ik en dan moet ik die kopen

Pas Honnête

J' ai commandé 4 bouteille de RAKI Tekirdag N'ai reçu que 3 Je ne suis toujours pas remboursé Après plus d'une semaine je ne suis toujours pas remboursé????

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle verzorgde levering

Levering is gebeurd zoals beloofd, mooi op tijd en verzorgde verpakking.

Uitstekend!

Prima service, snelle levering en met zorg ingepakt.

geleverd volgens afspraak.

Turnhoutsebaan 307