Levering trager dan verwacht.

Op hetzelfde moment een bestelling geplaatst in Nederland. Dit pakket kwam een dag vroeger aan, beetje jammer.

Top dat ik Drankenwereld ken .

.bij jullie vind ik wat ik allang zocht ,speciale vorm van flessen

Prima service probleem goed opgelost ! Top!

Prima service probleem goed opgelost ! Top!

Snelle, correcte levering

Bestelling binnen 24 uur geleverd

Professionals

Stip en correct

Vrijdagnamiddag besteld en zaterdag al in huis. Over het product zelf kan ik nog niets vertellen, maar Highland Park staat sowieso voor kwaliteit. UPS dropt het pakje aan de voordeur, neemt niet de moeite om even aan te bellen. Bij niet thuis altijd risico dat het pakketje "kan verdwijnen". Wie draait er dan voor op?

Mijn lievelings whiskey snel geleverd aérolyte Lindsey

makkelijk besteld, scherpe prijzen

makkelijke site met goede keuze en scherpe prijzen.

perfect

zoals steeds makkelijk te bestellen op de website en goede communicatie

top

allés perfect

Snelle en correcte service!

Snelle en correcte service! Helemaal tevreden :)

gemakkelijk besteld

snel, makkelijk, correct

Gewoon heel goed

Snelle en perfecte levering

Zeer goede site voor speciale dranken aan correcte prijzen

Goede site , met groot assortiment en specialiteiten van alcoholische dranken en wijnen die je op andere sites niet vind , aan correcte prijzen , levering en betaling.

Zeer snelle en correcte levering

Dik in orde !

Te duur aan verzendkosten

Bij een bestelling van 50€ of meer betaald je bijna nergens verzendkosten zal in het vervolg ergens anders kopen

Snelle aflevering zoals beloofd

Zeer breed assortiment met een brede keuze aan limited editions en specialekes! Gebruiksvriendelijke website en snelle afhandeling. Super tevreden!

Helemaal top super service

Ben heel erg blij met jullie super service Goed verpakt snelle levering Echt top

super

Makkelijk en super snel

Veel keuze- Snel bezorgd

Veel keuze en snel bezorgd. Wel geen bestellingsbevestiging gekregen en klantendienst onbereikbaar. Maar uiteindelijk goed verpakt en snel toegekomen.

Professioneel

Zeer snelle, correcte en veilige levering.

Super ! Levering heel snel

Super snel geleverd

Goede site goede service . Zeer vlotte afhandeling. Bij vragen zeer snelle terug koppeling. Top dus.

Proost elke keer weer met iets bijzonders

Bij Drankenwereld vindt ik iedere keer weer iets bijzonders om mee te proosten. En je kunt je er heerlijk vergapen en verlekkeren aan prachtige items waarvan je toch denkt als ik ooit de jackpot win dan koop ik zo’n fles want het zijn prachtige en bijzondere flessen.

Turnhoutsebaan 307

2970 Schilde