steeds prima sevice

altijd in orde

top

Alles vlot en correct verlopen

Alles ok.

Geen opmerkingen.

Zoals vorige keer perfecte dienstverlening

Excellent service!

Well designed and user friendly website, excellent product range - ideal place to find the perfect gift!

Een mooi cadeau voor mijn vrouw!

Nog afwachten, want ze verjaart pas op 2 augustus. 'k Vermoed dat ze het leuk zal vinden!

Zalige alcohol slechte verzending schuld aan postNL

Post NL boe! Dranken website top

Service rapide et soigné

Un service rapide et soigné. Dommage que le site ne soit pas en plusieurs langues, dont le Français. Sinon comme toujours, impeccable

prima geregeld, mijn beselleng had ik de volgende dag in huis !!!

zie boven

Vlug en perfecte levering

De dag na de bestelling reeds geleverd. Super service!

Niet de gewenste hoeveelheid drank gekregen

Mijn bestelling: ik krijg minder geleverd dan ik besteld heb. Op de site staat het aantal wat je kan invullen over de hoeveelheid drank dat je kan bestellen. Dan wordt je bij de levering een mail gestuurd dat ze deze hoeveelheid niet willen opsturen omdat ze anders meer verzendingskosten moeten betalen. Ik bestel volgende keer mijn drank elders

Goede service en snelle levering

Proost, weer iets lekkers gescoord

Bij drankenwereld.be kun je altijd iets lekkers scoren. Meestal nadat ik eerst al die mooie collecters items heb bekeken. Maar voor een leuk prijsje kun je ook iets bijzonders kopen om je gasten mee te verrassen en te verwennen. Gewoon een top webwinkel!!!

easy breezy

Een online reseller die doet wat hij moet. Bestelling geplaatst, bevestigings mail ontvangen, tracking van de carrier om de levering te volgen. Alles netjes en volgens afspraak geleverd

Goed verpakt aangekomen.

De juiste producten

De juiste bestelde producten werden snel geleverd. De levering gebeurde evenwel in een nabijgelegen afhaalpunt en niet op mijn adres, zoals werd aangevraagd;

Snelle en correcte dienstverlening

Op de website kon ik vlot hun aanbod overlopen. De bestelling en de betaling ging gemakkelijk. Ik was verrast door de snelle levering. Het artikel was degelijk en veilig ingepakt. Ik ben een tevreden klant

snelle levering, goede website

Op zoek naar wat verschillende whisky's op de site van drankenwereld blijven hangen. Goeie site, mooi aanbod en goeie prijzen. Hier keer ik zeker terug

Top geregeld

Fijne site, goede uitleg, snel en goed afgehandeld en zo konden we snel van de heerlijke wijn genieten. Volgende bestelling komt er aan!

correct en snelle levering super

besteld bericht en verstuurd binnen twee dagen vandaag besteld morgen in huis

Snelle levering. Alles goed ontvangen. Hopelijk is het nu ook nog lekker.

Slechte eerste ervaring

De twee flessen die ik bestelde waren niet leverbaar... waarom dan op de website zetten vraag ik me af.

Zeer snelle en goede service.Ook een goede communicatie bij aflevering.

Al jaren klant , altijd top !!

Correcte mensen en firma Niets dan lof !!

Tip top

Alles is correct en snel verlopen geen enkele negatief punt.

Turnhoutsebaan 307

2970 Schilde