Snelle en correcte afhandeling, verzending in kwalitatieve doos alsook de bescherming vanbinnen. Top

Alles veilig ingepakt.

Product snel ontvangen

Enkel de gratis verzending als het boven de 100€ is klopt niet. Verzending bijbetaald van 6,95€. Verder alles prima verlopen.

Correcte en snelle leverinf

Altijd correct

Altijd met de beste zorgen uitgevoerd.

eerlijk product en snelle levering

Net een 'Caroni cask strenght' kunnen bestellen aan een eerlijke prijs. Vrijdag laat besteld en dinsdag vroeg geleverd zonder brokken door een vriendelijke chauffeur. Een aanrader!

Online besteld. Snelle levering.

Snel geleverd. Tevreden.

Makkelijke bestelsite, snelle bevestiging van verzending.

Het ging snel die bestelling.ook is jullie website mooi en overzichtelijk met veel keuze.

mooie en aparte rummetjes

Goede klantenservice

Mijn bestelling was stuk gegaan tijdens de levering. Na 1 mail was alles in orde en heb ik een terugbetaling gekregen. Top klantenservice.

Zeer goede en snelle service Ben zeer tevreden

Snelle en correcte levering

Hele goede sercive

Er was een foutje met mijn bestelling gebeurd, en dat hebben ze meteen rechtgezet

Zoals altijd perfect in orde

Makkelijk bestellen en betalen, volgende dag geleverd in veilige verpakking. Dankuwel

mag correcter

Beste een tijdje terug 2 flessen drank,besteld en betaald maar één fles gekregen ZONDER bericht waarom pas na een mail die ik een paar dagen later verstuurde kwam een mail terug met verontschuldigingen dat het te veel betaalde bedrag zal teruggestort worden kan beter Beste groeten

Geen opmerking

Heel vlugge en correcte afhandeling.

Meerdere keren bij drankenwereld aangekocht en altijd alles goed verlopen. Een perfecte 10

Top!!

Super snel bezorgd. Goed verpakt. Perfecte service. Dank!

Snelle levering, goed ingepakt. Cadeau was een succes!

Alles keurig verpakt !!!

Besteld en binnen 2 dagen werd het al keurig verpakt bezorgd!

Mijn pakje is nooit toegekomen ook al zegt de track and tracé van wel

Besteld maar nooit gekregen

Toplevering

Altijd vlug geleverd .dikke duim

Mooie Collectie en Prima Service

Goede site om een mooi cadeau voor iemand te vinden.

Over het algemeen redelijk goed

Normaal zou Ik zeggen Zeer goed enkel staat er vermeld op jullie site databank 100€ de verzending gratis is maar dat blijkt dan toch niet zo te zijn ,dit is idd wel een ontgoocheling

Turnhoutsebaan 307

2970 Schilde