Prima service.

Zeer tevreden over service.

Super snelle levering

Ik bestelde reeds tweemaal hier en ik zou nergens anders aanraden. Hun assortiment sterke dranken is heel erg groot. Correcte prijzen en vooral een supper snelle levering. Heel tevreden!

Perfecte service!!

Ik heb een paar maanden geleden een fles Copperhead gin barrel aged besteld. Dit is een limited edition van 1800 flessen. Helaas was deze uitverkocht, maar ik kon mijn mailadres opgeven en als de fles weer beschikbaar zou zijn zou ik een bericht krijgen. Afgelopen dinsdag 2 februari ontving ik een mail dat de fles beschikbaar was. Direct besteld en afgelopen donderdag 4 februari werd de fles afgeleverd. Wat een top service!!

prima service!

bij uw firma ben ik steeds correct en op adequate manier geholpen

Compleet en waanzinnig

Hier vindt je prachtige aanbiedingen die je nergens anders vindt!

As expected en snel

Zeer ruime keuze Snelle levering Goed verpakt

Mijn bestelling is prima en snel aangekomen, vind het alleen jammer dat er geen mail over gestuurd is en dat diegene die de bestelling leverde, niet eens aangebeld heeft ...

Toppie

Supersnelle levering, goed ingepakt zodat er minder kans is op beschadiging of breuk bij het leveren. Super tevreden

Goed verpakt!

Het bestelde item was delicaat maar was zo goed ingepakt dat er geen beschadigingen zijn opgetreden, chapeau!

super

zal jullie bij de vrienden zeker aanraden

Perfect.

Op een paar weekdagen had ik mijn bestelling

Duidelijke site, uitgebreide keuze een eerlijke prijzen. Aanrader

Het bestellen ging vlot

Alles staat duidelijk op de site waardoor je alles gemakkelijk vind.

Helaas

Foto op de site van Hugo Rosé Bio wordt niet verkocht, kreeg een andere toegestuurd Frizzo Hugo Rosé (gelukkig ook bio). Na telefoontje is foto van de site gehaald. Na keuring zal ik beslissen of de flessen terug worden gestuurd of niet (denk het niet, is zo'n gedoe)

Plezierig

Werkelijk een mooi bedrijf met eenvoudige website snelle levering en soms een attentie erbij zoals een pen of blokje. Chique bedrijf !!

snelle service

ruim aanbod en snelle service!

Very good

Great service, fast delivery

Gemakkelijk besteld

Gemakkelijk bestellen vanuit mijn luie zetel ! Wel jammer dat mijn couponcode verjaardag niet werkt , ingevuld en ingediend maar gaat niet van de totaalbedrag af !

Snelle verzending

Bestellen, betalen en een verzendbevestiging.... Dat betekent aandacht en daar worden we blij van

Topaanbod, topservice! Snel geleverd!

Al meerdere malen besteld. Nog nooit teleurgesteld geweest. Ruim aanbod, snel geleverd.

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering alsook geweldig product

Top en snelle levering!

Top en snelle levering!

Heel goede ervaring

Snel en goeie service

Smorgens om 8u besteld en volgende dag om 12u geleverd. Superservice

Voor herhaling zeker vatbaar !!!!!

Was eerste keer maar zeker niet de laatste. Heb een fles besteld on line met levering bij een vriend van mij (was zijn verjaardag) en 's anderdaags al geleverd !!! Zeer snelle en correcte service. Het zou echt top zijn als ik een soort van een kaartje of boodschap voor de jarige bij de fles zou kunnen toevoegen hebben... Maar ben wel echt tevreden !! En de jarige natuurlijk nog méér.. bedankt !!

Turnhoutsebaan 307

2970 Schilde