Gemakkelijk om te bekijken en bestellen. Keuze genoeg om af te rekenen, snelle levering. Bedankt.

snel en correct. meer moet dat niet zijn :-)

correct en op tijd

correct en op tijd

Uitstekende service

Snel geleverd, goed ontvangen.

duidelijke site en gemakkelijk te gebruiken corecte en vlotte communicatie

Snelle en goede levering , zeer tevreden

een zaak waar men graag zijn aankopen doet

uitstekende afhandeling van mijn bestelling

Excellente service!

Zie hierboven

Alles vlot verlopen. Een opmerking wel was dat de bezorger na aanbellen onmiddelijk vertrok en pakje gewoon openlijk aan de voordeur had gezet, ik begrijp in coronatijden dat contact vermeden moet worden maar voor hetzelfde geld was ik niet thuis en werd mijn pakket onbewaakt achtergelaten.. Natuurlijk neem ik de webwinkel hiervan niets kwalijk, maar wel de koerierdienst.

Goed en snel

Zondag avond besteld dinsdag geleverd das perfect he

Uitstekende service

Snelle levering, niets op aan te merken!

De volgende dag had ik mijn bestelling al in huis. Ik wist precies wat ik nodig had dus verder niet veel hulp nodig gehad dus over de service kan ik niet veel zeggen. Communicatie via de mail ging ook prima

snelle levering ...

.... en goed verpakt

Goede persoonlijke service

Cadeau voor mijn Belgische collega, levering in 1 dag. Super!

Topzaak

Wordt in de winkel goed voort geholpen. De kennis van de dranken is er zeker! Ruim aanbod

Uitstekend!

Snelle verzending, heel veilig ingepakt!

Veel keuze, snelle verwerking, goede service

Er is een zeer goede keuze aanwezig in de online shop.. verwerking bij bestelling gebeurt snel.. aflevering en verpakking steeds in orde.. aanrader !!!

Zeer snelle levering!

Ik verschoot van de erg snelle levering. De volgende dag was mijn pakketje hier al!

Uitstekend behandeld .

Uitstekend behandeld en op tijd mijn whisky afgeleverd.

Snel en goed ingepakt verzonden

Bestelling is snel bezorgd. Was goed ingepakt en flessen waren zoals beschreven. Ben erg tevreden

Efficient and reliable

Which you can deliver to Aachen

Veel keuze

Veel keuze en een mooi overzicht

Service rapide et impeccable.

Un très bon service, très bon choix et livraison rapide.

Snelle en goede levering!

is goed

jammer dat er geen korting code er bij zijn

Turnhoutsebaan 307

2970 Schilde