Goed duidelijk.

Alles was prima!

Was een leuke ervaring, iets duurder maar de snelle levering en de correcte verpakking compenseren dat.

Super service en sneller levering, bedankt vanuit Nederland

Bestelling geplaatst en snel ontvangen. Vaak prima prijzen.

Tevreden, snelle vlotte service, alles volgens wens.

Makkelijk besteld en betaald. Vlot geleverd en goed verpakt, perfect aangekomen. Alles volgens wens en verwachting.

prima geregeld!

Mooi assortiment en snel geleverd.

Perfecte service punt uit ;-)

Makkelijke website, correcte beveiligde betalingsmogelijkheid en snelle levering! Hier drink ik nog van...

zeer goede snaps

vlugge levering

niet goed

artikel kwam niet overeen met de foto. contact via mail genomen maar geen enkele reactie

Traag maar produkten netjes verpakt, zoals het hoort trouwens.

En die traagheid wordt steevast aan de leveringsfirma/pakjes dienst verweten. En negatieve kritiek wordt niet gewaardeerd ; dan krijg je enkele mails om je mening te herzien. Wel, ik herzie die niet. Vraag niet naar meningen als je niet tegen teleurstellende kritiek kunt.... En stop aub met die ongewenste e-mails. Voortaan ga ik gewoon naar de winkel, wat een gedoe.... Daarom zijn jullie ook duurder waarschijnlijk omdat jullie blijkbaar personeel hebben voor dit soort pietluttigheden....

de levering is maandag goed aangekomen

Blij dat u het gevraagde in voorraad had.

waiting for an answer

I was delighted to find one of my fav whiskies on your store. Although, buying it from an another country leave me with some questions that I still waiting to have an answer for. I trust someone will contacted me soon and complete what can be the begging of and amazing experience.

Wat een service!

Duidelijk, goede prijs, héél snel en met zorg geleverd!

Fantastisch!

Nog nooit zo snel een bestelling ontvangen. Zeer goed verpakt, alles prima in orde!

Snelle en correcte levering!

Product was snel bij ons en precies zoals op de webshop aangegeven.

Snelle levering, goed ingepakt

Snelle levering, stevig ingepakt. Tevreden klant.

Zeer goede ervaring. Snelle service. Goed ingepakt bedankt voor die mooie bonzai gin!!! Super lekker!

Snelle afhandeling

Van de drie bestelde flessen waren er slechts 2 voorradig. Het geld voor de ontbrekende fles werd snel teruggestort.

5/5

Envoi rapide et soigné

Prima verpakking en correcte service!

Vlotte en vlugge service. heel veilige verpakking.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Scherpe prijs en supersnelle levering

Ruim aanbod te vinden op de website aan mooie prijzen. Een collectors-item op de kop kunnen tikken waar het op andere plaatsen niet meer te bestellen was. Beetje meer betaald, maar da's normaal. En een super snelle levering twee dagen daarna. De verpakking laat ook niets aan risico over. Super verpakt! Zeker aan te bevelen!

Voor herhaling mogelijk

Gemakkelijke bestelling en betaling. Snel antwoord op onze vraag. Bij afhalen kan je niet kiezen tussen borsbeek of schilde, toch handig als hier een k op voor zou komen. Veel keuze op de webshop, verzorgde winkel. Bij sommige deanken iets meer info over smaak zou fijn zijn.

Levering na 2 dagen alles perfect

Heel mooie fles Ik.werd geleverd na 2 dagen Alles perfekt

niet goed

na 4 dagen en nog niet geleverd daarbij krijg ik geen antwoord wanneer ik er om vraag

Goede en snelle levering, producten zijn goed verpakt

Heb al meerdere malen drank besteld en ik ben zeer tevreden over de levering en hoe dat de producten verpakt zijn. Ook is de service en communicatie erg goed

Turnhoutsebaan 307

2970 Schilde