Snelle levering, zorgvuldig verpakt

Tevreden, spijtig dat er maar 1 kon besteld worden.

wonderbaar

het is zeker zijn geld waard ,zeker geen spijt dat ik bij jullie gekocht hebt .

Snelle en correcte levering

Besteld via website en verzending was snel geregeld. Goed verpakt.

uitstekende service

Vlot geleverd. En tijdig.

Super service

- Goede webshop - Mooi assortiment - Scherpe prijzen - Zeer snelle levering - Uitstekend verpakt - Vlaamse webwinkel ipv buitenlandse (#kooplokaal)

zeer goed

tot nu toe alles perfect

Helemaal zoals gehoopt

De Slipknot whiskey was beter geprijsd dan bij concurrenten. De fles werd zorgvuldig ingepakt en binnen het vooropgestelde tijdskader verstuurd. De koerier deed ook zijn ding, de zending kwam tijdig aan. Het drankje zelf is in deze prijsklasse zeer zeker een topper.

prima in orde

alles goed verpakt en snlle levering

Erg goed8

Voor herhaling vatbaar Snel

Wederon zeer tevreden!

Snelle levering en website met veel mooie en bijzondere producten.

Snelle levering.

Zaterdagavond mijn bestelling gedaan en dinsdagochtend werd het geleverd. Goed en veilig ingepakt.

Fijne site, heel snelle levering

Snelle correcte levering, Top !

Snel geleverd en zeer goed verpakt ! Een aanrader !

Snel en simpel

Eerste bestelling gedaan van een fles whisky Veel keuze prijs/kwaliteit Zoals beloofd vandaag besteld morgen thuis.

Buitengewoon bijzonder

Bij dezé (met alle respect) drankenhandel kom je hele bijzondere aanbiedingen tegen welke in recordtijd geleverd worden en dat is in december wel een hele bijzondere prestatie.

Enorme keuze aan goede prijzen

Je vindt hier wel wat je zoekt... zelfs rariteiten of zeldzame drankjes. Heel vlug verstuurd... hopelijk binnenkort kunnen proeven maar voor de levering zelf natuurlijk afhankelijk van externe factoren waar Drankenwereld nu eenmaal niets aan kan veranderen...

Op tijd, aan correcte prijs, netjes geleverd.

Alles wat we besteld hadden was zoals beloofd geleverd en aan een correcte prijs.

Vlotte service

Vlotte weg om te bestellen en geleverd te krijgen

correct, snel en voordelig

Ik heb een zeer goede ervaring.

Super goed!

Alles correct en snel geleverd. Super goede service!

Aanrader! Vergelijk de prijzen met andere sites.

Dit was mijn eerste bestelling op drankenwereld.be en ik ben zeer tevreden. De prijzen van de gekochte flessen lagen op deze site véél lager dan op andere sites waar ik normaal bestel: vb. fles Belvedere Lake Bartezek: 46,75 euro - drankdozijn: 52,50 euro. De zending was prima en stevig verpakt en werd na 1 dag geleverd via post.nl. Ik zal zeker vaker bestellen op drankenwereld.

Vlot correct en vlug

Eerlijk en heel goede service... Hopelijk ooit nog de ananas vodka mogen beleven maar ja... Heb nog veel om te proeven...

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Niet goed.

Iets online besteld en betaald. Volgende dag de melding dat de zending klaar is om te verzenden om dan plots het bericht te krijgen dat het niet in voorraad is. :/

Onzorgvuldige verpakking

De etiketten op de flessen waren geplooid/gekreukeld door onzorgvuldig in te pakken. De fles als geschenk geven is dan niet meer mogelijk

Een zeer positieve ervaring!

Een drank aangekocht die volledig binnen mijn verwachtingen ligt!

Turnhoutsebaan 307

2970 Schilde