Goede service ben zeer tevreden

Uitstekende service

Top service. Vriendelijke persoon aan de telefoon en zeer behulpzaam

Very good service

Great service but the emails I received we're on Dutch, being a UK purchaser it would be even better to have emails in English too.

Ruime keuze Snelle levering

Ruime whisky keuze

Aanrader

Zeer groot aanbod aan schappelijke prijzen. Supersnelle verzending. Heel erg bereikbaar, snel, duidelijk en supervriendelijk antwoord op vragen.

Snelle levering, goede verpakking

Topservice

Correct en vriendelijk

Eerst telefonisch contact opgenomen om de voorraad en verzendingstermjjn te controleren. Erg vriendelijk en goeie service.

Overzichtelijke website, bestelling snel in huis.

Zeer goed en goed informerend

Vooraf melding beschadiging verpakking met vraag voor restitutie of toch zenden, gekozen voor zenden daarbij aardigheidje ter compensatie ontvangen. Zeer attent.

Correcte levering, alleen jammer dat ik geen kaartje bij kon voegen

Levering was op tijd en correct. Ik heb dit als cadeau gegeven en heb de ontvanger moeten zeggen als je een pakje krijgt is het van mij. Had leuk geweest als ik een kaartje bij had kunnen voegen.

Snelle snelle service!

Gisteren besteld en vandaag was het in huis, top!

bevredigend

Snelle, correcte levering. Wat ik wel las in andere reviews heb ik ook voorgehad met gin. De flessen sluiten onvoldoende af aan de dop, waardoor ze bij het transport lekken. Verder prima aanbod en service.

Bestelling vinden ze niet?

Mijn fles zou niet te vinden zijn???

Alles werd eraan gedaan om mijn bestelling toch op tijd te ontvangen

heel tevreden

bedankt om kontakt op te nemen voor vervangartikel. Super service !

Snelle levering, perfect en proper verpakt

Een week nadat Drankenwereld mijn bestelling had verzonden, kreeg ik via PostNL nog steeds de info dat mijn bestelling niet was ontvangen of verwerkt. Drankenwereld heeft dan de moeite gedaan om zelf mijn bestelling te komen leveren. Topservice.

Correcte aflevering

Heb bestelt via mail in weekend en dinsdag netjes afgeleverd top

Snelle levering en goede verpakking

Was zeer snel en correct geleverd

Besteld op vrijdag namiddag tijdens de drukste periode van de eeuw en op zaterdag ochtend stond de koerier voor de deur...

Ruime keuze !

Niet de goedkoopste, wel ruime keuze en snelle verzending. Misschien eens aan een spaarkaart denken !

i received my bottle in less than 2 days

I found what I was looking for for the best price and received it less than two days after. Cannot be better

Snelle efficiënte service

Op maandag besteld en dinsdagmiddag bij ons thuis . Alles goed verpakt zodat niets kapot kon .

Turnhoutsebaan 307

2970 Schilde