Spijtig dat je zoveel verzendingskosten moet betalen.

Correcte verkoop en levering

Bijzonder tevreden van de snelle levering

Zeer snelle levering, netjes ingepakt. Niets op aan te merken

Zeer goede ervaring!!!

Mooie keuze in dranken en zeer snel geleverd!!!!

Uitstekend!

Snelle levering & altijd goed verpakt. Geen klachten over drankenwereld ;) Super leuke en unieke dranken te vinden. Wij zijn tevreden!

vlotte service , vlugge verzending

Besteld en de volgende middag al ontvangen , super

Snelle en verzorgde service. Heel tevreden.

Tevreden van de communicatie, product veilig verpakt, in goede staat aangekomen en heel snel in zo een drukke periode. Dank u

Zie beneden

Prima levering en goede dite om te bestelen.

Super service

Een super goede en snelle service

Super !

Helemaal ok en supergoed verpakt. Ondanks de grote drukte toch snel geleverd waarvoor dank!

Flessen waren super goed verpakt met folie, kon niks aan komen. Ze hadden van mijn bestelling 1 fles tekort, hebben ze onmiddellijk terug betaald. En goedkoper dan in andere winkels. Zeker een aanrader.

Zeer correct en snel

Ben heel tevrrden Heel leuk aanbod

Het was de eerste keer en het was uitstekend!

Duidelijke webshop, snelle levering.

Mooi aanbod

De web site is heel gemakkelijk te gebruiken.

Zeer goede service

Correcte service. Niets op aan te merken.

Vlugge levering ,goede verpakking

Prima en vlotte koop ervaring

Wel nog iets belangrijk! Jullie mailen de username en paswoord naar de gebruiker in leesbare tekst! Mag ik u adviseren om dat niet meer te doen, email kan vrij makkelijk onderschept worden. Ik gebruik telkens een nieuw paswoord, maar iemand anders kan daar een heel belangrijk paswoord ingeven, wat dan ineens voor heel veel mensen leesbaar wordt! Groeten

super goed verlopen en snelle aflevering

super goed verlopen en snelle aflevering

Parfait magnifique Bouteille

Livraison rapide arrivée en parfaite état Je vais pouvoir déguster Les bouteilles Le Jour de Mon anniversaire Merci Beaucoup !. Snelle levering aangekomen in perfecte staat.Ik zal de flessen kunnen proeven Op mijn verjaardag Heel erg bedankt!.

topservice

Vrijdag besteld en maandag al geleverd. Top!

Namiddag besteld, middag nadien geleverd.

Perfecte service.

Snel en goede levering

Het was een snel levering Thanks

Uitstekende service.

Goed site, ruime keuze, snelle levering.

Vlot verlopen!

Alleen was helaas het bijgeleverde glas van de geschenkset gebroken bij levering. Maar dit is niet de fout van Drankenwereld BVBA natuurlijk :)

Topservice

Aangename website. Snelle adequate levering. Topservice.

Turnhoutsebaan 307

2970 Schilde