Excellent!

The team at Drankenwereld are fantastic. The gift I ordered was in stock and promptly delivered! The team helped me with my online order - great client experience. Thank you team Drankenwereld!

Een prompte perfect efficiente aankoop, transactie en levering.

Grote keuze en gevonden wat ik zocht. Snelle makkelijke aankoop. En heel snel geleverd dus top , bravo.

Uitstekende service.

Ik heb al verschillende bestellingen gedaan, en zoals gewoonlijk altijd goede service en snelle levering. Een zeer tevreden klant.

Goede uitleg voor het product .

Goede ervaring . Goede uitleg bij de producten .

Snel en uitstekende service.

Snel en uitstekende service.

Prettig on-line winkelen bij Drankenwereld Bvba.

Drankenwereld biedt een zeer uitgebreid gamma aan dranken aan en maakt het kiezen uiterst gemakkelijk via een moderne website. De bestelling wordt goed opgevolgd en zeer snel verzonden met Post Nl wat zeker een pluspunt is! Ik bestel vast en zeker in de toekomst nog bij Drankenwereld! Ed, een tevreden klant.

Vlotte medewerkers

Sommige producten blijkbaar uitverkocht maar blijven wél op de site staan. Gelukkig zeer vlotte terugbetaling!

Geapprecieerde moeite

Na enkele e-mails met verdere uitleg herzie ik mijn beoordeling en toon ik begrip voor de drukte tijdens deze periode en de excuses voor de korte antwoorden, maar toch uiteindelijk antwoorden. Misschien een functie toevoegen aan de website wanneer iets niet in voorraad is daar dit dan niet alleen prettiger is voor de klant maar ook heel wat tijd uitspaart voor het bedrijf daar er dan geen tijd moet besteed worden aan meerdere e-mails en terugbetaling. Voor de rest een heel groot aanbod met toch wel enkele exclusieve producten en toch wel de enige die flessen de zeer goede Aloxe corton rode wijn aanbied voor zover ik kon vinden. Prettige feesten en tot binnenkort. Mvg, Erwin

Juist en vlotte levering. Mooi en goed verpakt!

Perfect!

Snelle levering en zeer goed verpakt , en zeer goede prijs!!

Alles tip top in orde, zeer goede prijs, snelle levering en zeer goed verpakt .

Snelle vlotte levering

Alles netjes verpakt, snelle levering

Uitstekende site en snelle levering.

Heel handige site. Makkelijk te volgen en zeer snelle levering

Aaltijd al bij drankenwereld besteld. Deze keer was er 1 fles niet bij. Ik had een mail gestuurd en hierop werd direct geantwoord. De ontbrekende fles werd de dag nadatum geleverd.

Buitengewoon

Mijn bestelling was snel geplaatst met duidelijke instructies. De betaling verliep even vlot. Het pakje was super snel geleverd en zeer veilig en schokbestendig ingepakt. Ik ben zéér tevreden! Groot aanbod ook met de beste prijs!

gemakkelijke site

onmiddelijk reactie

Zo besteld en snel geleverd

Prima winkel met een mooie assortiment. snel geleverd en netjes verpakt.

Zeer goede site

Mooi aanbod van exclusieve wijnen aan betaalbare prijs t.o.v. de concurrentie , gemakkelijk te bestellen en te betalen online. Misschien een verbe****** nog te doen op jullie site is te vermelden hoelang de maximum bewaartijd is van de wijnen wat toch zeer belangrijk is.

Overzichtelijke website met voldoende informatie!

Snelle en correcte levering.

Een heel duidelijke webshop.

Na mijn vraag online verstuurd te hebben, kreeg ik heen vlug een duidelijk antwoord. Super!

zie hieronder

zeer snelle bediening

zeer snelle reactie

de volgende ochtend was mijn bestelling al geleverd. Alles goed en voorzichtig ingepakt. Prima!

snelle service, geen schade aan de flessen, zeer goed

snelle service, geen schade aan de flessen, zeer goed

Aangenaam en gezellig

Snelle servies

Gemakkelijk om bestelling te plaatsten. Duidelijke omschrijving en gemakkelijk om gewenste product te kiezen en bestellen.

Alles perfect en vlug geleverd

Pakje heel vlug ontvangen

Turnhoutsebaan 307