Top service! Snelle verzending, vlotte communicatie

Mijn bestelling werd heel snel verzonden, veilig verpakt! Ik ga hier zowieso nog bestellen in de toekomst

lange wachttijd wegens niet in voorraad

lange wachttijd wegens niet in voorraad;maar na verwittiging snelle en verzorgde levering heb reeds een tweede bestelling gedaan

Everything was fine,

I appreciate online chat, good packaging, super fast delivery. I wish the website were in English

Top afhandeling en een mooi product

Snel, efficient en vriendelijk. Een fijn bedrijf waar ik graag bestellingen voor mooie whisky's en rums plaats. Graag weer tot de volgende keer, groet uit NL, Carl

Beschadigd fles en doos gekregen

Heb de Tommorow land box besteld voor een verzamelaar in Spanje. Had de doos in Nederland niet open gemaakt. Dacht dan verzend ik het.met dubbele box en extra bescherming. Daar aangekomen was zelfs de fles in de speciale box beschadigd. Dat moet gewoon bij jullie al gebeurd zijn. Speciale box was ook gescheurd Hoop dat jullie contact met me willen opnemen Dit is mijn tel nr. 0614385375

zeer tevreden

dag ervoor besteld en dag nadien geleverd zeer goed verpakt uitstekend zeer tevreden groetjes

Netjes ingepakt

Alles makkelijk gevonden en kunnen bestellen

...

topservice

goed verpakt en snelle levering

Schitterende klantendienst

Bestelling geplaatst op website, scherpe prijs. Toen ik merkte dat er een fout zat in het adres contact opgenomen met de klantendienst. Zeer vriendelijk en correct behandeld, issue meteen opgelost. Aanrader!

Jack Daniel's

Très bon service, rapide, efficace, ... Dommage qu'il n'y avait pas assez de Jack Daniel's Juke Box que j'aimerais vraiment avoir. Je recommande Drakenwereld sans soucis.

Voor dit bedrag mocht het zijn zoals voorgesteld in de webshop

In de webshop werd een unieke champagne-set inclusief glazen aangeboden, deze werd in de webshop voorgesteld met de originele verpakking van het champagne-huis zelf. Ik kreeg het pakket thuis bezorgd in een gewone kartonnen doos met daarin de zes flessen los verpakt en een doosje met de 6 glazen. Ik had deze set gekocht als relatiegeschenk en kon dit absoluut in deze staat niet aanbieden. Bij contact met de verantwoordelijke werd mij gezegd dat dit zo verpakt werd omdat dit makkelijker was voor de verzending maar als ik originele verpakking absoluut wou, kon ik die komen afhalen in de shop maar gezien de grote afstand en mijn drukke agenda was dat geen optie. Enig alternatief voor een complete originele set was een nieuwe set bij bestellen. Bij deze bestelling zouden zij de verzendingskosten voor hun rekening nemen ter compensatie. Toen ik dan vroeg of men mij de verpakking van de eerste zending kon meesturen, kreeg ik als antwoord dat deze al waarschijnlijk was vernietigd... Jammer dat ik deze set echt nodig had...

Perfect ingepakt en heel snelle verzending

Een heel positieve ervaring. Ik vond het vreemd om drank online te kopen maar aangezien we de almond Baileys nergens in de winkel vonden.... De fles was heel goed en veilig verpakt. En de vegan Baileys is trouwens overheerlijk. We zullen zeker in de toekomst nog bestellen.

Vlot

Het bestellen ging vlot en ik vond snel wat ik zocht

Indrukwekkend keuze. Leveringstermijn +++

Op zoek naar een bepaalde Belgische whisky, heb ik die rechststreeks op de site gevonden.

Zeer snelle levering!

Excellent

Snelle levering. Goed verpakt. Prima service

Super snelle levering! Zeer aangenaam verrast

Zeer goed!

Snelle en vakkundige levering.

Perfect !

Beste van allemaal

Vlot

1e maal dat ik bestel en alles is vlot verlopen

Super dadelijk geholpen

Zeker nog gebruiken super

Correcte en snelle levering!

Correcte en snelle levering!

Turnhoutsebaan 307

2970 Schilde