Goede service en snelle levering.

Goede service.

Goede service, veel vakkennis

Mooie winkel, vriendelijke mensen met veel passie en vakkennis. voor herhaling vatbaar.

Makkelijk te betalen, snel verzonden en ontvangen!

de bestelling is goed adgehandeld. De levering iets traag in vergelijking met andere sites.

Cadeau besteld met als leveradres in Nederland en de volgende dag al in huis. Product zoals omschreven en goed verpakt, dat is een goede beoordeling zeker waard.

Foute levering

Er is een foute fles geleverd en de support tot een oplossing is matig bij de chat-service

Super snelle levering

Super snelle levering

Zoals de verwachtingen

alles verliep vlot.van winkelen tot de levering.

Niet zo goed

Toen ik wilde betalen met mijn betaalkaart van de kbc (MasterCard) lukte dat niet. Ik heb het 5x geprobeerd en dan met Bankcontact betaald. Mijn aanbeveling is een ja maar …

Verrassend

Jullie aanbod is fantastisch Maar, de doos waarin de Skull zich bevond was een beetje gescheurd. Het plastiek houdertje waarin de Skull zat was ook stuk. Er was een stuk afgebroken. Jammer als je dan dit zo als cadeau moet presenteren ☹️ Misschien toch omzichtiger verpakken.

SUPER

SUPER SNELLE CORRECTE LEVERING

Komt toch nog goed

De bestelling was zogezegd afgeleverd maar nergens te bespeuren bij de buren of thuis. Toen ik vrijdagnamiddag belde kon Drankenwereld ‘niets doen’. Ik wou gewoon horen ‘we zullen dit onderzoeken’. Uiteindelijk is de levering op zaterdag terecht gekomen

Beste, mijn bestelling is nog steeds niet geleverd

Beste, mijn bestelling is nog steeds niet geleverd

heel goed

gemakkelijke site, en online hulp bij vragen. Dank U

Bestel altijd hier ,veel keus altijd iets nieuws en bijzonders Goeie service

Gemakkelijk en snel

Zeer groot assortiment aan rums. Ideaal voor een verzamelaar.

uitstekend

UITSTEKEND ! HEEL SNELLE LEVERING FORMIDABEL

Correcte ,snelle en goed verpakte levering !

Correcte ,snelle en goed verpakte levering !

Parfait

Excellent prix' emballage soigné et livraison rapide. TOP.

1ère expérience à renouveler

Super service et emballage.

Zeer vlote service

Aanrader

Vlot, super snel afgehandeld!!

kan beter

Ik had een bestelling geplaatst en daarna wilde ik deze annuleren, maar er is nergens een knop om je bestelling ongedaan te maken. Bij sales wil ik kunnen selecteren op soort zodat ik niet de hele pagina door moet als ik bv alleen maar whisky zoek.

Vlot en correct

Zoals ik zei vlot en correct

zie onder

Faktuur 100016514 van 23 juli, ik heb dit pakket nog NIET ontvangen en bij Post NL wacht men blijkbaar ook nog op de levering aan hen!! Graag controle en info . Met dank en groet. Leon va Besauw

Turnhoutsebaan 307

2970 Schilde