Correcte en snelle levering

Op tijd geleverd aan een eerlijke prijs

Choix immense et service rapide

Grand choix de produits et promotions. Processus de commande simple et rapide.

super

heel erg bedankt voor de mooie fles dochter vond het prachtig

Snel en gemakkelijk

Klantenservice, snelheid en nette prijzen hoog in het vaandel!

Ontzettend snelle levering vanuit Belgie naar Nederland. Wist niet zeker of de bestelling was wat ik zocht maar na kort telefonisch contact bleek het perfect te zijn!

Niet goed.

De levering kwam zes dagen te laat. Ze hadden de verkeerde bestelling opgestuurd, er miste een stuk dus vandaar dat het te laat aankwam. Toen zou het dinsdag aankomen, en op dinsdag was het er nog steeds niet. Uiteindelijk is het woensdag pas aangekomen terwijl het oorspronkelijk de vrijdag ervoor geleverd zou worden. Ook geen email of iets ontvangen dat het nog een dag later geleverd zou worden, heel nalatig dus. Als compensatie zouden ze er iets gratis extras erbij doen. Dit hebben wij ook niet ontvangen. Hele slechte service. Ik zou het niet aanbevelen en ga er zeker niet nog eens iets kopen.

Makkelijk te bestellen..

Als de levering ook zo snel is als het bestellen op de site dan ben ik dik tevreden

Perfecte site voor speciallekes

Direct contact via chat. Goeie site om tegen goede prijzen speciale dranken te vinden.

Zeer goed gisteren om 16 uur besteld de dag erna al geleverd

Zeer snelle levering

Zeer te vrede

Super vriendelijk! :)

Perfecte levering

Heel goed verpakt

perfecte afhandeling van bestelling

De aflevering is stipt gebeurt. Ik had wel graag de mogelijkheid gehad om voor een geschenkverpakking te kunnen kiezen. Misschien een suggestie voor in de toekomst

Duidelijke communicate, aandacht voor detail en ook nog een snelle levering. Ronduit super.

Zoals eerder, weer een perfecte service.

Zoals het hoort ... prima!

De bestelling werd correct en op tijd geleverd. Ik vond de bereikbaarheid heel positief. Altijd iemand via chat bereikbaar. Goed verpakt.

prima service

correcte afhandeling van bestelde goederen.

zeer goed

Groot aanbod, snelle levering

Een groot aanbod en snelle levering

Gewoon perfect

Reageren snel bij vragen via chat. Vriendelijk, veel keuze en goed verpakte verzending! Ga hier zeker meer kopen........hebben ook nog veel keuze qua rum!

Delivery next day, very well packed, excellent.

It was my first order at your company. Everything went smoothly, no problems.

snelle levering, goed verpakt, veel keuze

zending snel en goed verpakt ontvangen levering in Nederland in 24 uur.

We waren op zoek naar een bepaalde gin en hebben deze hier gevonden. De levering is ook vlot en snel verlopen.

Turnhoutsebaan 307

2970 Schilde