Ruim aanbod, snelle levering maar te veel fouten in de bestellingen

Ik ben tevreden over het ruime aanbod, de snelle levering en de gebruiksvriendeljjke webshop. Ik ben niet tevreden over de service. Elke bestelling tot nu toe kwam niet volledig overeen met het gevraagde. Ofwel was iets niet meer voorradig (terwijl dat volgens de webshop wel zo was), en/of ik kreeg een andere fles dan die ik bestelde (dit laatste drie keer op rij). Een beloofde compensatie bij mijn volgende bestelling kwam er niet. De thuislevering is snel, maar je kan blijkbaar niet tracken wanneer de levering zal plaatsvinden.

Envoi rapide et de qualité

Commande simple, envoi rapide et soigné

Unieke lekkere Gin en snelle levering, Top!

Volop keuze aan speciale en betaalbare Gin's, ook leuke geschenkpakketen. Uiterst goede en snelle leveringsservice en goed verpakt. En uiteraard....heel lekker :)

Reeds vaste klant sinds aantal jaren en nog steeds dezelfde super goede service en vooral snelle levering. Doe zo verder. Topzaak.

Klasse zoals altijd

Altijd correct

Prima service!

Snel en makkelijk, ideaal om een last minute cadeautje te kopen.

Perfect geleverd!

Dit was mijn eerste bestelling en ik ben zeer tevreden! De website is goed en overzichtelijk,er is veel keuze,je krijgt een update van je bestelling via mail en het wordt goed verpakt geleverd! Ook als je in de winkel zelf langsgaat is men zeer klantvriendelijk.

Zeer slechte ervaring

Meer dan 1,5 week moeten wachten ,terwijl ze reclame maken met slechte levering. Als je de chatfunctie gebruikt,zegt men ,stuur een mail. Wel ik heb 2x een email gestuurd waarop geen reactie kwam! Uiteindelijk was ik het kotsbeu en heb gebeld. Daar kreeg ik een heel verhaal te horen van problemen met onleesbare labels(terwijl mijn label bij Post Nl bleef staan op bezorgtijd onbekend,pakket nog niet bij post Nl) Na mijn telefoon gingen ze een nieuwe label sturen,dit is niet gedaan. Toen ik toevallig de oude label van Post Nl bekeek,stond er ineens wel een tijdstip bij. Dus zij hebben dit gewoon eerst niet verstuurd.. spijtig dat er zo' verhaal wordt verteld ipv de waarheid. Maar goed,ik heb op de valreep mijn pakket op tijd aangedreven (voor vaderdag)

Veel keuze, snelle levering 1 minpuntje altijd transportkosten betalen,

Goed en snel geleverd.

Bestelde artikelen snel geleverd.Geen slechte ervaring.

Zeer correct

Alles vlot, sne en goede communicatie.

Op zich wel goed.

Ik dacht eindelijk de fles Jack Daniels gevonden te hebben die ik al een hele poos zocht. Maar helaas bij de levering bleek het niet die fles te zijn dus de afbeeldingen kloppen niet. Nu dus duur betaald voor een fles die ik overal had kunnen kopen voor een paar tientjes minder. Wel een hele snelle levering!

Perfecte levering van onze bestelling

Supersnelle levering bij onze eerste bestelling, netjes verpakt en volledig. Aangenaam verrast!

Snel en nestjes geleverd en bezorgd

Ondanks drukte werd bestelling snel en netjes afgeleverd.

Topservice

Goede service, snelle levering!

Net en keurig

Opdracht is keurig uitgevoerd. Jammer dat er bij de online bestellingen geen veld is om aan te geven dat er een tekst bij de bestelling moet worden gevoegd (en dan natuurlijk een veld om de tekst in te zetten). Heel handig bij cadeaus.

Goede ervaring

Snelle en verzorgde levering!

Snelle Blanton’s Bourbon

Fles Blanton’s bourbon besteld die ik in Nederland niet meer kon krijgen. Binnen 2 dagen netjes verpakt bezorgd. Groot en mooi assortiment. Ik had een foutje gemaakt bij de betaling. Eentje via creditcard die niet gelukt was en daarna een betaling via iDeal die wel gelukt was. De mislukte betaling werd vanzelf gecorrigeerd zonder extra benodigde actie van mij. De Bourbon is top!

Geweldig assortiment en snelle levering

Mooie en bijzondere whiskies en goed geprijsd. Snel geleverd.

TOP!!

Snelle reactie op vragen. Super snel en netjes verpakt bezorgd!! ik kom zeker terug.

Zeer snel levering

Op een dag tijd was mijn levering reeds thuis dit is een super bedienig

Top assortiment , goed verpakt Goede service en een mooie side (aan te bevelen)

Goed verpakt, snel verzonden en nu genieten

Whisky besteld die overal slecht verkrijgbaar is, groot assortiment en goede prijzen. Dranken wereld is echt een specialist!

Ik ben fantastisch geholpen, goed product, netjes verpakt en snelle levering. Helemaal top!

Prijs/Kwaliteit!

Het artikel kwam overeen met de bestelling. Kwam zeer snel aan en was goed verpakt. Prijs/kwaliteit zeer goed, één van de beste op de Benelux markt. Enkel nog proeven als het lekker smaakt!

Turnhoutsebaan 307

2970 Schilde