Snelle en correcte levering

Gin van Filliers gekocht die aan een super prijs werd aangeboden. Levering gebeurde heel snel, alles correct verlopen.

Goede zaak met een uitmuntende keuze

Alles goed verpakt goede communicatie via mail en een en netjes bezorgd door post.nl

Gewoon erg GOED : )

Vandaag bestellen in NL morgen bezorgd..... Heel goed ingepakt en voor een scherpere prijs dan de drank winkel op de hoek (Althans de Crystal head wodka de rest zou ik niet weten ) Toppie....

Zal zeker nog eens opnieuw doen.

Netjes op tijd, goed verpakt. Voor herhaling vatbaar.

Heel goed en tevreden

Mijn eerste bestelling, maar zeer tevreden over de goede service. Alles was ook goed en beschermd ingepakt!

Zeer goede ervaring

Item 's avonds besteld en 2 dagen nadien had ik het item al gekregen! Discreet en goed verpakt. Zal hier zeker nog bestellen!

Ruime keuze en goede service

Zeer tevreden van de werking van deze firma

Snel geleverd en mooie prijzen

Geslaagd.. hier koop ik nog

Super tevreden over de levering, zeer snel!!

Geleverd wat besteld was, wel wat laat verzonden.

Prima verder.

Heel veel keuze en snelle levering

Heel veel keuze uit dranken, redelijk in prijs. Snelle levering, dag nadien reeds geleverd. Flessen goed verpakt en beschermd.

Je moet lang geduld hebben !

Anderhalve week geleden een bestelling gedaan voor een verjaardagscadeau. Diezelfde dag nog kreeg ik bericht dat het pakket verstuurd werd naar de vervoerder met een track en trace code. Vandaag, anderhalve week later is het pakket nog steeds niet toegekomen bij de vervoerder. Ik weet dus niet waar mijn pakket zich bevindt of hoe lang ik nog moet wachten. De persoon voor wie het cadeau bedoeld was is eergisteren verjaard... Ik denk niet dat ik nog via deze site iets ga bestellen!

Top firma - top service - eerlijke prijswas

Mijn eerste bestelling zal niet mijn laatste zijn...

problemlose Bestellung, superschnelle Lieferung, faire Preise. Fantastisch!

so

Grote keuze, correcte prijzen, goede info, snelle verzending.

Super schnelle Bearbeitung und Lieferung.

Habe bestellt und umgehend die Bearbeitungs Mail bekommen. Drei Tage später stand das Paket bei mir. Dem ist nichts hinzu zu fügen, außer "vielen Dank" und "weiter so"

Top service!

Vrijdag om 15 uur besteld en zaterdagmorgen reeds geleverd zoals gevraagd! Top!

Snelle en goede levering

Groot assortiment en bestelling wordt snel en goed geleverd.

Bestelling van Champagne en Sake

Geweldige service, snelle levering en uitstekend verpakt. Heel goede ervaring en zeker een aanrader om hier uw bestelling te plaatsen. TOP-onderneming!!

Geweldige service en snelle levering

Ik had gevraagd om een kaartje bij de levering bij te leggen omdat het een verjaardagskado was. Ze hebben dat direct zonder problemen gedaan! Dus top service!!! Bedankt hiervoor!!!

Heel tevreden van de levering, helaas iets fout gegaan bij het klaarzetten van de bestelling. Maar direct in orde gebracht door hun nadat ik had gebeld. Super service!

Snelle levering en goed verpakt

Producten steeds ontvangen zoals het hoort. Elke keer als ik online bestelling doe, wordt de bestelling ontzettend snel geleverd en heel goed verpakt met indicatie dat het pakketje fragiel is. Natuurlijk verwacht je ook dat de levering zo snel en vlot gebeurd aangezien je ook behoorlijk wat betaald voor levering. Als je dus een bestelling wil doen, kan je best ineens genoeg bestellen. Zou misschien fijn zijn moest levering ingegrepen zitten vanaf een bepaald budget. Hoeft dan niet noodzakelijk geleverd worden na 1 werkdag. Voor de rest, niets dan goeie ervaringen tot nu toe.

Erg vlotte service

Snelle levering, goed verpakt en top product

Scherpe prijs en vlotte levering

Ruim aanbod

Vlotte levering