Je zou hopen dat elke webshop zo zou zijn

Eerste keer gebruikt, supersnelle levering en ongelooflijke grote keuze. Je kan goedkoper vinden, maar service is ook een belangrijke factor bij de keuzes die wij moeten maken. 10/10 voor de "client-experience" 1 minpuntje : de website werkt zeer goed op een normale PC of Mac, maar de mobiele versie is nog verre van perfect om vlot te gebruiken. En een laatste : als ik mijn verlanglijstje maakte, was die weg wanneer ik mijn bestelling deed. Ik zou graag een constante versie van mijn verlanglijstje willen hebben, zodat ik makkelijker kan terugvinden in de enorme keuze die ze aanbieden.

Snelle bezorging

Correcte prijzen en snelle bezorging

correct , perfect!

snelle perfecte aflevering van veilig en goed verpakt product!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

heel tevreden

snel, correct, kom zeker terug

Vlugge levering

Product was goed verpakt, stevige doos. Wel wat prijzig.

Correcte website en snelle levering

Flesje Limoncello besteld bij Drankenwereld. Bestelling via website verliep erg prettig en levering was snel en prima verpakt. Zeker aan te bevelen in deze digitale tijden.

Alle lof.

Goed verpakt, prima communicatie en snel. Ook naar Nederland.

Zeer snelle levering.

Zeer vlotte leveringen. Ruime keuzen.

Correcte service en prijs

Heel snel geholpen en toegezonden goederen waren super snel geleverd! Stevig verpakt dat het niet stuk kon gaan. Zelf op zondag worden artikelen verwerkt! Echte aanrader!!

Zeer snelle levering, geweldig assortiment Aanrader voor iedereen!

Snel en goed verpakt

Zeer snelle levering en alles met de nodige zorg ingepakt om schade te vermijden. Info op de site geboden is ook correct en duidelijk.

Ik kocht een fles Blanton's Bourbon en ben een heel tevreden klant!

- snelle reactie na vraag om meer info via chat! - goede prijs - kwaliteit-verhouding! - snelle, veilige levering (Op minder dan 24 uur besteld en geleverd!) - Ik ben een heel tevreden klant!

super snel en top communicatie

super snel en top communicatie bestelling was er verrassend snel, bedankt

Vlotte en duidelijke bestelling, levering snel en correct

Ik zocht en vond gemakkelijk een geschenk voor een huisgenoot. Mooi gamma om uit te kiezen. De levering volgde snel, zeer correct en goed verpakt. Niets op aan te merken

Goede ervaring!

De webshopbestelling is vlot verlopen, alsook de betaling en de levering. Niets op aan te merken!

Zeer slechte customer service

Onbeleefd in al hun communicatie. Zeer ontevreden. Hier bestel ik nooit meer.

Vlotte service

Een bestelling van trio gin geplaatst en deze werd nauwkeurig en snel geleverd. De levering gebeurde zelfs op een zaterdag na een feestdag! Ondanks de coronacrisis geen vertraging met levering gehad.

Top service, super gamma

Heel fijne ervaring om hier een lekkere whisky te bestellen. Correct en goeie service.

Correcte en vlotte levering

Vlotte levering zelfs in Corona tijden. Correcte prijs en afhandeling Hartelijk bedankt

Foutloos

Alles volgens plan zeg maar. Zelfs in Corona tijden snel geleverd

Fast delivery and quality guaranteed

I was looking to buy a quality whiskey and was happy to find it online in this pandemic time and also to get it delivered very fast.

Topservice

Bestellen en nog geen 24u later geleverd aan huis, schitterend!

Gemakkelijk, goede service, zelfs tijdens COVID periode

Een ruim aanbod van kwaliteitsproducten Snelle service Snel geleverd Goed verpakt Dus niets negatiefs op aan te merken!

Snelle service en goed verpakt. Unieke producten die niet meer overal te vinden zijn.

Contact et envois au top

Très bon contact via le densité, marchandises au top et envois super rapide. Un tout grand merci. Bedankt voor alles en super team. Philippe

Turnhoutsebaan 307

2970 Schilde