Heel snel en correct afgehandeld.

Alles was in orde. Enkele dagen vertraging door drukte maar snel en correct gereageerd op vragen.

Goed geregeld

Goed geregeld, zoals het hoort.

Gezien de vertragingen nu overal mits de corona, is mijn bestelling toch nog redelijk vlot en vlug geleverd geweest.

Matig

Bestellen ging vlot maar tot op heden nog niets mogen ontvangen

Snel geleverd. Ondanks coronacrisis

Pakjes was super-snel geleverd in een degelijke verpakking.

Uitstekende snelle en goede levering

Na mijn bestelling gedaan te hebben kwam mijn pakketje binnen een paar dagen goed ingepakt in midden Nederland aan.

Correcte en snelle levering na bestelling

Prima service / uitstekende communicatie

Snel en goed levering!

super snel levering, was volgende dag aangekomen

TOP!

Bedankt voor de uitstekende service.

inhoud niet conform!

Mijn bestelling was niet wat ik gevraagd en betaald heb! Whisky 1 was OK Whisky 2 was OK mijn derde gevraagde whisky was vervangen door een fles Vermouth !!i na nazicht betrof het wel een goede aperitief met ongeveer de zelfde prijs(gelukkig),enfin ik zal hem niet in de wc gieten,volgende keer een beetje meer aandacht. Levering was wel vlug en mooi beveiligd. Graag reactie a.u.b Tot de volgende keer.

Snelle service!

Een snelle en vlotte service! Mijn bestelling was ook goed en veilig ingepakt wat ook belangrijk is! Aanrader!

Heel vlugge en vlotte afhandeling !!

Heel vlugge en vlotte afhandeling. Heel ruime keuzes uit verschillende dranken.

Snelle en goede service ( als postnl het aan kan ) Veel keus Goed berijkbaar

Positief

Alles was in orde

Duidelijke site om te bestellen. Je word voldoende op de hoogte gehouden van wanneer je pakketje zou geleverd worden.

Zelfs in het weekend word direct op de chat gereageerd

Snel, vriendelijk en zelfs direct reactie in het weekend, Ik had de bestelling heel erg snel en goed verpakt in huis.

snel en efficiënt

dit was de enige site waar ik Otis rum kon kopen, daarom heb ik de site voor het eerst gebruikt. Alles verliep snel en efficiënt, ik kom zeker nog terug

Correcte, snelle uitvoering van de bestelling.

Zeer snelle en kwalitatieve levering.

Op donderdag besteld, op vrijdag geleverd. Ook was alles heel goed beschermd met noppenfolie en krantenpapier. Heel tevreden!

perfect !!!

snelle levering , goede service

Alles wordt netjes ingepakt. En snelle levering.

Netjes op tijd zelfs wegens de corona zin jullie snel.En daar ben ik erg tevreden. En ook heel met ingepakt trouwens.

Fast & Reliable service !

It was almost PERFECT.... Just I was able to order a product that wasn't in stock (No Motorhead vodka this time) but quick reaction from their service ... It will be 5***** next time !!! Thanks.

Perfecte levering

Levering is snel geleverd volgens afspraak de flessen waren heel goed verpakt en levering perfect. Ik blijf zeker klant.

Turnhoutsebaan 307

2970 Schilde