Op alle vlakken top!

Snel geleverd zonder schade. Originele en lekkere dranken!

Super snel geleverd.

Lekkere producten.

Snelle service,en kwaliteit wat betreft verpakking en producten, die hierdoor veilig aankomen

Top!! Snelle levering, makkelijke website

Alles in orde.

Alles in orde.

Een woord is genoeg : efficiënt!

Het woord efficiënt zegt genoeg, bestellen,betalen online en de dag erna aan de voordeur!

Goede service duidelijke communicatie

Had een probleem met mijn mail en wist niet wanneer de bestelling zou aankomen. Maar door de tchat die heel vlot en snel antwoorde werd ik snel verder geholpen. Fles ook beilig aangekomen. Niets op aan te merken. Zeker in deze moeilijke tijd toch heel goede service!

Fijn om zo online te kunnen bestellen !

Mijn bestelling werd netjes geleverd, op en top ingepakt !

Teleurstellend

Prijzen waren zeker redelijk, vandaar de keuze om te bestellen ... maar bij uitpakken bleken 2 flessen (Clover/Nordes)van de 5 uitgelopen! Al een geluk dat we de doos onmiddellijk bij aankomst uitpakten zodat we konden voorkomen dat de flessen verder leegliepen... anders had de prijs van een ander kalieber geweest... Vond het echter niet ok dat er tout court leveringskosten worden gerekend, ongeacht het bedrag van bestelling.

correcte afhandeling van mijn bestelling.

Ik ben zeer tevreden over de service van drankenwereld.

Snel en makkelijk

Heel gemakkelijk om te bestellen en snel geleverd. Enkel de leveringskosten waren wat hoog.

Great shop

Perfect, great communication, i would recommend.

Perfect!

Snelle levering, goed verpakt, goede kwaliteit.

Snelle levering, goede kwaliteit.

merkwaardig snel en goed

Zo moet het zijn, een online bestelling en met respect van leveringstijd en goed verpakt product dat nog van uitstekende kwaliteit is. Dit is wat we nodig hebben in deze tijden van quarantaine door corona en anderen.

Volledig naar wens ...zelfs in deze barre tijden

Goed verpakt lekkers, snel geleverd en ook direct antwoord op mijn vraag ...

Goede klantenservice

Ze hadden bij mijn bestelling een fles tekort geleverd, maar na één mailtje werd de fles de volgende dag al geleverd. De kantenservice is hier heel goed. Jammer dat de eerste levering niet juist was of ze hadden 5 sterren gekregen.

Vlotte en correcte service

Een tevreden klant

Correct en snelle afhandeling

Echt geweldig.

Alles ging vlot.

Overzichtelijke site en ferm verpakt

Bedankt voor de correcte afhandeling top!!

Gewoon top!

Ruime keuze aan verschillende soorten drank. Zeer verzorgde verpakkingen snelle levering.

Supersnel in huis

's middags om 16.15 uur besteld, toch de volgende dag rond het middaguur in huis ( in Nederland), goed verpakt, zeer redelijke verzendkosten. Goede service, hartelijk dank

geweldige service

Betrouwbaar en qualitatief!

terechte prijzen en supersnel geleverd , als je zin hebt proef je er morgen al van mm...

verwachtingen altijd al voldaan , prijs ook oké en trouwens ook eens een bezoekje waard in de winkel zelf, ze hebben ook alle kennis van hun product dat ze verkopen , dus voor een nieuwtje kan je daar altijd de juist info krijgen . Zouden dat daar.. (alcoholiekers zijn hihi , grapje hoor!!) gewoon kenners , grtjs steve.

Super snelle levering en heel vriendelijke zaakvoerder

Na Telefonisch contact gehad te hebben met de zaakvoerder op zijn rustdag , heel vriendelijke mijnheer trouwens , de juiste info gekregen en .... 2 dagen nadien geleverd ! Dat was supersnel , Van harte bedankt en ik ga zeker nog aankopen doen bij jullie ,

Turnhoutsebaan 307

2970 Schilde