Uitstekende service, snelle afhandeling en dito levering

Mooi en netjes afgeleverd

Een goede service

Ben dubbel en dik tevreden Netjes geleverd Met vriendelijke groet Frits Schutte

Super.....top

Veel verschillende soorten..... goede soorten......variatie in alle prijsklassen......doe zo verder......

goede service maar leveren niet altijd de bestelde hoeveelheid.

Snel gelegerd, goed verpakt ik zal zeker nog terug komen als klant

Ik raad mijn vrienden aan via juliie te bestellen

Verwachting geheel waargemaakt :)

Duidelijke website, géén verborgen kosten en snel en geheel conform afspraak geleverd.

Goed maar verkeerd jaartal

Vlotte service en snelle levering, maar ik kreeg wel een ander jaartal geleverd dan diegene die op de website vermeld was (2014 ipv 2012). Er werd daarna ook niet meer geantwoord op mijn opmerking hierover.

Snel en correct

Bestelling werd snel verzonden. Maar toch liep er iets mis (fout PostNL?) waardoor ik niets ontvangen had na 1 week. Contact opgenomen en onmiddellijk geholpen; de volgende dag al mijn bestelling in huis!

Korrekt !!!

Beloofde leveringsdatum was prima !!!

In perfecte staat ontvangen. Bedankt

Zeer snel. Goed verpakt

snel, correct zoals het zou moeten zijn

zeer goed verpakt en snelle respons en levering, correcte aanduiding op de site en transparant.fijn om te bestellen

Zeker leuk om zaken mee, te, doen topper

Een aanrader: voor bijzondere dranken moet u hier zijn.

Snelle levering. Een website waar je dorst van krijgt, bijzondere producten welke je niet snel ergens anders aantreft.

Goeie levering maar contact minder

Contact was niet 100% heb gebelt maar was niet veel reactie op de mail die ik heb gestuurd was redelijk kort geantwoord

houden zich niet aan geafficheerde prijzen!

Doe een grote bestelling bij Drankenwereld, alles wordt bevestigd en netjes betaald. Krijg ik doodleuk een mailtje dat 2/3 van mijn bestelling wordt geannuleerd tenzij ik meer betaal voor dezelfde bestelling (zogezegd niet op voorraad) . Nadat ik geantwoord heb hier niet akkoord mee te gaan, zie ik effectief (binnen de 12 uur na bovenstaande feiten) op hun site dat de geannuleerde onderdelen van mijn bestelling opnieuw beschikbaar wordt gesteld voor verkoop aan een 20% hogere prijs... Dacht dat er geen voorraad meer was?? gezien de bindende voorwaarden van de verkoop??? Mij zien ze nooit meer, alle vertrouwen kwijt. Vind het spijtig dat ze jarenlange klanten zo bedriegen ter zelfverrijking. Service en reacties op problemen: 0,0

Goede producten en een snelle levering, service is ook super

prima service

wel wat lang moeten wachten op mijn bestelling omdat ze niet in voorraad was.

Zeer snelle en correcte service, top!

Ik bestelde twee flessen jenever. Ik kreeg een mail dat ze slechts 1 op voorraad hadden. De fles ontving ik snel en veilig via de post, het geld van de andere fles werd snel teruggestort. Zeer goede en vriendelijke service!

Uitstekend!

Prima website. Vlot besteld en nog vlotter geleverd! Correcte afhandeling. Top!

Zeer snelle verzending!

Alles top!

Super snel geleverd!

Zeer blij met mijn aankoop! En leuke limited edition fles kunnen scoren aan top prijs!

ruime keuze, makkelijk betaalsysteem en snelle en correcte verzending

Rapide et efficace

Juste un petit point concernant le transport , le colis avait certainement passé la nuit dans la camionette et vu la fraicheur , les bouteilles étaient humides , j ai dû laisser sécher pour ne pas abimer les étiquettes.

Turnhoutsebaan 307

2970 Schilde