Vlotte, duidelijke en snelle afhandeling

Super goed !!

Zeer veel keuzes en zeer snelle levering ,zeer goede prijzen .

Vandaag besteld morgen geleverd

Goede ervaring de gezochte fles op tijd geleverd

Zijn van hun woord snelle levering

Een aanrader

Tevreden dank zij goeie na service( chatten )

Positief !

Zeer goede en juiste service

Uitsekend

Vandaag besteld morgen geleverd Top

De beleving zoals je hoopt en verwacht dat een webshop werkt. Snel en vertrouwd.

Super en snelle levering

Tot de volgende keer

Groot aanbod van wisky - correcte levering

Vlotte bestelling en levering

snelle levering, groot assortiment

groot assortiment, vond er een whisky die nauwelijks ergens te vinden is. Normale prijzen, niet de goedkoopste op de markt, maar het verschil is zeer klein en de goedkopere concurrentie verstuurd niet aan huis. Dit is dus een kleine prijs voor de toegevoegde service.

Na bestelling gelijk opgestuurd top

Goede communicatie via mail werd gelijk na bestelling op gestuurd

Super tevreden, snelle levering en mooie verpakking

Snelle levering, verbaasd in wat voor een mooie doos de fles stak. Enkel positief!

Ok

Levering niet volledig, maar is snel rechtgezet

Snelle en correcte levering

Perfect geregeld. Top

Snel, efficient, en betrouwbaar

Altijd leuke producten in aanbieding, top prijzen maar vooral de levering is altijd goed; Producten zijn goed verpakt en altijd zoals ze online getoond worden

Goede service, snelle levering

Prijs/kwaliteit goed, snelle levering. Top!

Correct en vlot

Na een bewogen bestelling waar er veel mis ging ... heb ik toch kunnen bestellen wat ik wilde. Door de hulp en de ondersteuning van de medewerker op de chat. Ook al was het super druk en kreeg ik het gevoel wat ik vroeg soms wat teveel was voor dit moment ... ik werd bv. gezegd dat ik alles via mail moest regelen omdat het voor op de chat te druk was ... daar dan geen reactie gekregen ... maar alles is in orde gekomen ...

Kapot glas, bij fles gin

Geen of zeer trage reactie bij aankoop van een fles gin met 2 glazen. Er was 1 glas kapot, dus voorlopig zeer trage reactie & nog geen oplossing voor het probleem.

Rapide

Livraison rapide

Snelle levering, precies zoals op de foto

Geen klachten of opmerkingen.

Snelle en volledige service

Bestelling was de eerstvolgende dag al geleverd. Alles was goed ingepakt.

Compleet

Niets op aan te merken

Altijd vriendelijk en correct

Altijd vriendelijk en correct zeker aan te bevelen

👌

Niets op aan te merken

Voor u 5 sterren, maar voor Post Nl 0 sterren

Bestelling is door u onmiddellijk verzonden, ik heb link door gekregen. Bij het inscannen door Post Nl, hebben ze ineens een krantenwinkel in Hoboken geslecteerd als leveradres, (voor mij aan de overkant van de Schelde), zonder dat ze bij ons zijn geweest. In plaats van woensdag kon ik ook maar pas vrijdag pakket ophalen. Ik had speciaal bestelling bij u geplaatst, omdat ik eigenlijk de bestelling woensdag nodig had. Normaal bestel ik rechtstreeks bij Clover Gin, en daar zou ik die vrijdag zelfs 20 procent korting gehad hebben ivm Black Friday. Dus ik had evengoed kunnen wachten, want het is door de schuld van Post Nl toch te laat geleverd. Ik heb contact met transportfirma opgenomen, klacht ingediend, maar ze konden hier niks aan wijzigen en zouden wel reageren binnen 5 dagen. Vrijdags heeft krantenwinkel me op de hoogte gebracht dat pakket beschikbaar was, terwijl ik van Post Nl zelfs niet verwittigd ben. Ik ben het dan zelf in Hoboken gaan afhalen. De werknemers van Post Nl nemen hun verantwoordelijkheden niet ernstig. Dit is trouwens niet de eerste maal met Post Nl. Ik probeer dan ook in de toekomst van dit transportbedrijf te vermijden. Maar ik begrijp dat dit ook buiten uw wil om is natuurlijk.

Turnhoutsebaan 307

2970 Schilde