Veel keuze en snelle levering

Bestellen en volgende dag perfect geleverd

Ruim aanbod Goede website Snelle levering Goed verpakking

Indrukwekkend

Bestelling geplaatst op vrijdagavond om 18u30, de volgende dag (een zaterdag!) mooi en professioneel geleverd. Uitermate tevreden over deze super service!

Super tevreden ๐Ÿ”๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘

Ik ben super tevreden,snelle levering ... Zeker aan te raden ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘๐Ÿ”

Parfait!

Rapidement expรฉdiรฉ, trรจs bon emballage, produit au top. Merci

Snelle verzending, fijne website. Enige minpuntje was dat ik nergens een track&trace code aantrof, en dus ook niet wist wanneer ik ongeveer mijn pakketje kon verwachten.

Fabricagefout bij Sheridan's

Sheridans is sterke drank met 2 aparte likeuren met verschillend volume. Bij uitschenken moeten de 2 likeuren normaal gezien juist gedoseerd worden. Dit was niet het geval bij de geleverde fles, de dosering van de 2 likeuren was omgewisseld. Ik heb contact genomen met leverancier en hoewel ik 6 euro transportkosten had betaald, moest ik nu zelf naar de winkel op 20 km gaan om de fles om te wisselen.

Gewoon goed

Gewoon goed

Snel, correct en volledig volgens afspraak aan democratische prijzen

Vandaag besteld, morgen thuis is hier geen loze belofte. Een van de beste services waar ik tot nu toe gehad heb aan democratische prijzen

Snel, efficient en goedkoper dan in de winkel.

Produkten een paar euro goedkoper dan in delhaize, dus dan maar een paar flessen gekocht om de verzendings-kosten te dekken. Paketje werd zeer snel geleverd, daags nadien. Zeer tevreden!

zeer vlotte bestelling en levering

Vrij snel na mijn bestelling heb ik mijn pakket ontvangen

Zeer tevreden!

Snelle levering en eenvoudig!

Zeer goede en snelle service

Als nieuwe klant bestelling geplaatst. Zeer snel geleverd. Prima service.

Klasse

Aangemeld als nieuwe klant, dat ging makelijk. Daarna bestelling geplaatst, ook dat was zonder gedoe. En snel geleverd, dus uitstekend

Mijn bestelling werd sneller geleverd dan verwacht.

Uistekend

Super service doe zo verder

Zeer uitgebreide en gebruiksvriendelijke website

Zeer snelle en goede advies bij het kiezen van uw drank

Het was top

We kregen extra tips voor speciale cocktails

Hebben een speciale keuze aan dranken. Klantenservice nodig gehad en vond wel de laatste mail wat bot maar goed wel tevreden zal hier nog bestellen

Perfecte omschrijving, snel besteld en dag nadien al geleverd

Correct

Correcte en vlotte afhandeling. Veilige verpakking. Vlotte verzending.

Perfect, snelle levering

Zeer goed verpakt, Duidelijk website, niets op aan te merken!

gewoon goed!

snel, duidelijke website, goed verpakt!

Snelle levering en uitstekende service/after sales!

Goede webshop met soms leuke aanbiedingen en bijzondere nieuwe whisky/whiskey's!

Turnhoutsebaan 307

2970 Schilde

0032(0)474841859

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.