Tijd voor een lekkere borrel

Bij drankenwereld vindt je altijd iets bijzonders. En dat voor iedere portemonnee. Kortom Drankenwereld.be is mijn absolute favoriete website voor een mooi drankje.

Snel en duidelijk

Super fast service nice product Medea vodka!

Zeer vriendelijk en vlug geleverd

Ik heb met die man gebeld en was zeer vriendelijk en behulpzaam top winkel

Blij deze site gevonden te hebben.

Zeer goede en snelle service. Artikel volledig zoals beschreven.

Prima producten, levering kan beter (postnl)

PostNl ging wat de mist in bij levering. Maar ben zeer tevreden over de drank.

Slecht

Geen overzicht over levering ... ben ik nu aan het wachten zonder precies idee

Uitstekende service zoals gewoonlijk

Levering liet niet lang op zich wachten. Netjes op tijd. Een uitverkocht artikel, jammer, maar snel correct bedrag teruggestort. Goede service, steeds opnieuw. Fijne communicatie. Ik blijf klant.

Excellent!

Quick and professional service and delivery.

Precies wat je verwacht, goed afgeleverd

Parfait

Excellent service, livraison ultra rapide et envoi soigné. Je recommande vivement !

Top geweldige service!

Via de chat vragen gesteld en netjes te woord gestaan. Bestelling geplaatst en zeer zorgvuldig ingepakt. Snel verzonden naar NL. Mij zie je zeker vaker terug! Aanrader!

Zeer tevreden!!

Snelle levering, artikelen goed verpakt en zonder beschadiging/breuk mogen ontvangen

Niks meer dan problemen,

Ze laten je betalen, daarna komen er ook nog duane-kosten en krijg je je besteld product alsnog niet. Allen maar scam berichtjes in de e-mail

Snelle en vriendelijke levering

Interessante lage prijzen. Bestelling op zaterdag en levering op maandag rond 10.00 . TOP !!

Zoals een bestelling hoort te gaan

Bestelling zoals afgesproken

Vlotte service

Snelle en correcte verwerking van mijn bestelling

Snel en zorgvuldig geleverd

Groot aanbod aan diverse dranken aan degelijke prijzen, enkel jammer dat de leveringskosten soms 1/5 de van de prijs toevoegen maar dat ligt buiten de invloedssfeer van Drankenwereld.

Zeer correct en snelle bediening

Service impeccable et très professionnel !

La commande initiale étant indisponible, j’ai tout de même reçu ce que je cherchais dans une quantité différente et la différence fut remboursée immédiatement !

Remboursement

Vous n’avez pu honorer la commande 000002221 au nom de Lissoir Gérard mais vous m’avez remboursé. J’espère avoir de vos nouvelles bientôt concernant l’article de cette commande.

Uitstekend!

Zeer snelle levering, uitstekende verpakking!

Snelle levering en goed ingepakt

Snelle levering en goed ingepakt

Wat langer gewacht dan normaal maar begreep na contact dat het heel erg druk was. Wat begrijpelijk is als je zulke mooie producten verkoopt en alles op voorraad heb dan wordt het soms lastig. Ik woon zelf in Nederland en ik kan alleen maar zeggen dat het voor mij een zeer positieve ervaring is geweest. Tot de volgende keer

uitstekend.

Snelle levering, goed verpakt. leuk contact.

Turnhoutsebaan 307

2970 Schilde