Pluspunten

snelle levering .

Pluspunten

Supersnelle en zeer correcte service.

Pluspunten

voor 15hr besteld de dag er na geleverd!en veel soorten rhum die je niet zo maar in iedere winkel vind

Pluspunten

Goede verpakking snelle levering

Pluspunten

alles is vlot verlopen en correct!

Pluspunten

top service

Pluspunten

alles correct verlopen top

Pluspunten

Alles perfect geregeld en nagekomen.

Pluspunten

Na twee dagen was onze bestemming ter plaatse. Helaas heeft de post mijn bestelling beschadigd en hebben wij het postpakket niet aanvaard. Wij zijn nu een week later, en ik heb nog geen nieuws wat er nu staat te gebeuren. Ik wacht dus op mijn bestelling in afwachting. Hoe gaat het nu verder?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Veilig verpakt

Product leveren zoals aangegeven op de website. Het is misschien een detail, maar bij de wodka die ik had besteld ontbrak het kartonnen etiketje aan de fles met info over de wodka en de authenticteitsverklaring vd wodka, wat altijd leuk is aangezien deze uit Ijsland kwam. Ook zou het professioneler overkomen moest het verstuurd zijn met een doos of verpakking vd centrale zelf en niet een oude wijndoos met daarin reclameblaadjes van een schoenenwinkel. Een kleine tip, want qua effectiviteit vd verscheping is het wel veilig voor de fles.

Pluspunten

- correcte afhandeling - vlotte afhandeling - duidelijke communicatie

Pluspunten

zeer correcte afhandeling en zeer snelle levering van het bestelde item( amuerta coca leaf gin). TOP !!!! doe zo verder!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel vriendelijk en snelle bediening. Ik had een gebroken fles gekregen door de onvoorzichtigheid van de post maar kreeg onmiddelijk een nieuwe opgestuurd!

Pluspunten

Passie, enthousiasme, klantvriendelijk. Alles zoals het zou moeten zijn!

Pluspunten

2de keer besteld en 2de keer zeer tevreden. Er was iets misgelopen met de verzending, na telefonisch contact meteen de nodige info en rechtzetting gekregen van drankenwereld uit. Bestelling nog tijdig aangekomen. Goede service hier!

Turnhoutsebaan 307

2970 Schilde