Pluspunten
Mooie pakken, vlug geleverd! Helemaal tevreden! Goede prijs/kwaliteit verhouding! Top!
Pluspunten
Door de drukte rond Sinterklaas werden de door mij bestelde artikelen (buiten schuld van Ta Hwa) wat later bezorgd. Ik werd door Ta Hwa telefonisch en ook via email geinformeerd over de vertraging. Gelukkig had ik geen haast met de artikelen, dus de paar dagen vertraging maakte voor mij niets uit. Belangrijk is dat de artikelen zeer goed verpakt waren, en ook de prijs was prima. Kortom: een 10!
Pluspunten
Leuke web site overzichtelijk ingedeeld geen overdaad aanbod maar select aantal met een goede prijs maar vooral bijzonder attent on te bellen dat pakketje door post vertraging heeft opgelopen en zodra ze meer wisten mij zouden bellen , goede service! Spullen goed verpakt verzonden
VerbeterpuntenMisschien mini videootjes bij bijv de thee over wat er bij hoort of gegeven kan worden of hoe je thee serveert of servetten vouwt of de gekochte kadotjes leuk inpakt ?
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt
Pluspunten
Zeer vriendelijk en servicebewust geholpen toen de levering iets langer duurde.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Ondanks Sint drukte op tijd geleverd. Heldere communicatie.
Pluspunten
Altijd snelle levering. Behulpzaam bij het beantwoorden van vragen of het zoeken naar alternatieven. Een keer was iets in mijn bestelling niet geleverd, maar het werd gelijk nagestuurd. En een mooie verrassing bij mijn (wel grote) bestelling. Ik ben zeer tevreden over Ta Hwa.
Pluspunten
Snelle levering. Produkten zij zeer goed! Bedankt!
Pluspunten
Reageren snel op vragen.
Pluspunten
Leuke extra attentie en mooi ingepakt!
Pluspunten
Vlotte levering,goede kwaliteit
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle service, duidelijke mails. En een leuke surprise bij mijn (redelijk grote) bestelling... ;-)
Pluspunten
snel goed super service Gouden zaak kortom ik vind deze zaak geweldig
Pluspunten
Snelle levering en keurig ontvangen met enkel een minpuntje, geen track en trace!.
Pluspunten
Stijlvolle Kimono ontvangen en vlotte levering
Pluspunten
handig, persoonlijk en heel erg bereidwillig en in de meedenk modus
VerbeterpuntenNiets aan veranderen. Top
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, goed assortiment
VerbeterpuntenAanbod is beperkt.