Pluspunten

Aardig tewoord staan Meedenken: Ik wolde 5 kuub compost over een gemeente grasveldje dichtbij onze tuin hebben. Gelukkig was het droog en kon de kooiaap zelfs op de stoep komen (zonder opritverlaging) en zijn de 5 bigbags precies neergezet waar ik hoopte. Fantastisch! Op tijd: binnen 5 werkdagen in Nijmegen.

Pluspunten

Alles netjes op tijd geleverd.

Pluspunten

Tuinaarde-compost heeft aan al mijn verwachtingen voldaan.Twee jaar terug de woning gekocht en nu eindelijk voor het eerste mijn eigen stadstuin inrichten. Ik heb gekozen om dit vanuit permacultuur principes te doen en dan is een goede basis het belangrijkste element, een gezonde bodem. Dan heb je goede bemesting nodig. De website van tuinaarde-compost is een stuk gebruiksvriendelijker dan menig ander bedrijf wat ik online tegenkwam. Dat is bij mijn keuzes vaak doorslaggevend. Daarnaast was het contact met de leverancier prettig. Telefonisch staan ze je oprecht en vriendelijk te woord en de levering was perfect. Heldere communicatie, op tijd en bereid om mee te denken. Mijn tuingrond is nu onkruid vrij en gloeit tevreden dankzij het dekentje van champost en beukenbladaarde. Zeer tevreden. Ik zal hier zeker nogmaals bestellen.

Pluspunten

Snelle levering in overleg.

Pluspunten

Prima prijs/kwaliteit. Veel keuze.

Pluspunten

Mooie molmmest. Goed overleg met chauffeur en bedrijf toen pinbetaling niet lukte. Factuur netjes aangepast voor het overmaken ipv pinnen.

pinapparaat verbeteren kosten voor pinnen bij aflevering zijn wel erg hoog

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De kwaliteit van het geleverde product (3x 1000 liter) lijkt me goed (tuinaarde).

De logistiek wordt uitbesteed aan ADO Directvracht en de uitbesteding van de logistiek verloopt m.i. weer via PAX Dedicated Transport. Nadat ik een mailtje en SMS bericht had ontvangen van PAX dat ik zelf voor de afleverdatum contact moest opnemen met ADO heb ik ADO direct gebeld. Ik kreeg te horen dat mijn bestelling nog niet bij ADO binnen was gekomen dus of ik einde van de dag even wilde terugbellen. Einde van de dag weer gebeld - nog steeds was mijn vracht nog niet binnen of ik de volgende ochtend tussen 8.00 en 8.30 uur wilde terugbellen. De volgende dag moest ik snel mijn bed uit omdat de vrachtwagen met mijn vracht voor de deur stond. Heel vreemd allemaal - wisten ze dat niet eerder? Daarnaast wordt op de site gesuggereerd dat de tuinaarde netjes op verzoek ergens op jouw terrein afgeleverd kan worden echter in mijn geval wilde ik dat ze de 3 zakken op mijn oprit plaatsten echter de elektrisch heftruck had niet genoeg capaciteit om de flauwe helling van mijn oprit op te kunnen dus werden de 3 zakken deels op de stoep en deels op de weg achtergelaten. Jammer want nu moest ik zelf 3000 liter tuinaarde extra ver met kruiwagen vervoeren.

Pluspunten

alles was netjes en ze zijn erg vriendelijk.

Pluspunten

Eigenaar (denk ik) zeer vriendelijk. Kon in goed overleg de spullen bezorgd krijgen; gewenste dag en plek.

Pluspunten

afspraken keurig nagekomen en daarvoor zelfs nog gebeld door het bedrijf of het allemaal klopte. Zelfs gebeld dat de bestelling niet helemaal op de was gezet i.v.m. het gewicht van bestelling en de kooiaap, bang voor schade . Heel netjes dus. Ook de prijs kwaliteit uitstekend!

Pluspunten

Snel geleverd op de plaats waar wij dat wilde.

Het is prima zo.

Pluspunten

duidelijke en heldere website, makkelijk te bestellen, schappelijke prijzen. Komt afspraken na, en is vriendelijk tijdens de levering.

Niet alles staat op de website, zit er statiegeld op de big bags?, kun je ze houden? zet het erop.

Pluspunten

Goede communicatie, correcte levering

Pluspunten

Prima, bigbags uitstekend geplaatst. Goede compost.

Pluspunten

persoonlijk contact met eigenaar, erg vertrouwd, goede prijs/ kwaliteit

een extra mailtje over de te verwachten leveringsdatum. Maar belletje naar bedrijf gaf ook informatie. (actie komt dan wel van klant)

Pluspunten

Pluspunten

Goede en duidelijke website Vriendelijk personeel Komen afspraken keurig naz

Pluspunten

Snelle levering Prima kwaliteit

Pluspunten

goede website en een dag voor bezorging telefonisch contact vanuit dit bedrijf met de klant over de aflevering van de grond.

in mijn geval geen verbeterpunten.

Pluspunten

Snelle levering Afspraken netjes nagekomen

Pluspunten

op tijd, snel en goede qualiteit

Oosterbrinkweg 22

3774 BW Kootwijkerbroek