Filters

10

Super fotoboek ontvangen!

Altijd snel en mooie producten, zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fenomenal

El fotolibro con brillo ha quedado espectacular

 • Aanbevelen? Ja
10

In één woord TOP!!

Als trouwe en zeer enthousiaste klant van MyPhotoFun heb ik de afgelopen jaren al 28 verschillende grote fotoboeken laten maken. Keer op keer zien de fotoboeken er prachtig en mooi afgewerkt uit. Ruime keuze in soorten/formaten fotoboeken. SUPER kwaliteit tegen een prima prijs. Toen ik mijn 29e boek (met 272 bladzijden) ontving, liet de middelste bladzijde na 1 dag al los. Na emailcontact met de afdeling support, kreeg ik een paar uur later al bericht dat zij mijn fotoboek opnieuw gingen produceren en verzenden. DAT is Service met een hoofdletter S!! Hier kunnen veel andere bedrijven nog iets van leren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte uitvoering.

Al jaren dik tevreden over de afdruk kwaliteit van de fotoalbums. Dit jaar ontevreden over de pakket bezorger GLS. Volgens hun mail werd het album op maandag bezorgd, wij vonden zonder melding het album achter een bloempot op vrijdag. Hele slechte zaak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Ik heb hier een tijdschrift ontworpen voor een surprise voor sinterklaas. Het programma is supermakkelijk om mee te werken! Zelfs voor mensen die niet heel goed met computers zijn lijkt het me erg toegankelijk. Ook is het betrouwbaar, ik heb geen enkel probleem gehad met het programma. Daarnaast was de levering supersnel en de kwaliteit is erg goed voor de prijs die je ervoor betaalt! Het programma gaf soms aan dat mijn foto's een lage resolutie hadden , maar alle foto's zijn er super uitgekomen. Ik ben super tevreden en ga dit zeker aanraden aan andere mensen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Vlaggenlijn besteld en heel erg tevreden over het resultaat. De kwaliteit is goed en voldoende touw erbij om op te hangen, vooral leuk dat je ook nog de kleur van het touwtje kon kiezen. Geef nooit reviews maar dit verdiend het gewoon.

 • Aanbevelen? Ja
10

fantastisch

Geweldige ervaring met dit bedrijf, prachtig fotoboek ontvangen en de service is uitstekend, niets minder dan een 10 verdienen ze.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi product!

Voor de eerste keer gewerkt met MyPhotoFun, een tijdschrift gemaakt. Even wennen aan het programma, maar veel mogelijkheden. Een mail gestuurd met een vraag en hier snel een antwoord op gekregen, waar ik ook iets mee kon. Bij de bestelling van het tijdschrift lukte het niet helemaal, maar telefonisch ben ik geholpen en kon ik het tijdschrift bestellen. Binnen 3 dagen had ik de bestelling binnen. Een mooi resultaat! En een goede service! Ik zal zeker nog eens wat gaan maken en bestellen.

 • Aanbevelen? Ja
2

frustrerend

Ik krijg het niet voor elkaar een nieuw boekje op te starten

 • Aanbevelen? Nee
2

Nooit meer

Het is niet de eerste keer dat ik een album bestel bij MyPhotoFun - maar wel de laatste. Nadat ik een bevestigingsmail had gekregen van mijn bestelling, en het geld van mijn rekening had zien gaan, hoorde ik niets meer. Totdat ik zelf contact opnam om te vragen waar mijn album bleef, toen pas ontdekten ze dat er bij hen iets fout gelopen was. 'er is iets fout gelopen, we zullen het album zo snel mogelijk afdrukken' - en daarmee is de kous af voor hen.

 • Aanbevelen? Nee
10

ik vond de vorige software prettiger

Bijna zoals ik het had gedacht. Jammer dat er ten opzichte van de vorige software dingen niet meer kunnen, zoals bijvoorbeeld een panoramafoto invoegen, of: je gaat staan op een foto en die wordt dan vergroot, nu moet je erop klikken, vind ik jammer.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank u voor uw mooie beoordeling. De nieuwe software is inderdaad even wennen maar er zijn net zoveel mogelijkheden als in de oude software. U kunt een panoramafoto invoegen door deze in het juiste kader te plaatsen of gelijk op de pagina te plaatsen waar u de foto wilt hebben. U kunt de foto dan eventueel groter trekken met de blauwe bolletjes. Veel succes Groet Team MyPhotoFun

9

mooi geworden dank je wel

erg tevreden ik ga nu een fotoboek maken met 100 bladzijdes' groetjes annie

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank u voor de mooie beoordeling! Veel succes met het maken van uw fotoboek! Team MyPhotoFun

10

Mooie en degelijke kwaliteit

Goede fotokwaliteit

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi product !

Ben gewend aan de mogelijkheden die albelli biedt , ondanks dat, iets meer inspanning , mooi product verkregen

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Fijn te horen dat u tevreden bent met onze fotoboeken! Wij wensen u veel plezier van uw boek. Team MyPhotoFun

10

Fotoboekontwerpen met prachtig resultaat

Veel opties qua kaders, achtergronden, indelingen etc. Eindresultaat boven verwachting. Super blij.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Fijn te horen dat u tevreden bent met uw fotoboek! Team MyPhotoFun

8

Makkelijke software, mooie boeken

Veel mogelijkheden, maar toch makkelijk in gebruik. Mooie afwerking, snelle levering. Redelijke prijs kwaliteit verhouding

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Super! Bedankt voor uw mooie beoordeling! Team MyPhotoFun

10

Rusia 2019. Excelente

Muy buen trabajo. Sigo encantado con vosotros.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

De nada. Esperamos que disfrutes tu álbum de fotos. Team MyPhotoFun.

10

Prima!

Mooie fotoslinger en zeer behulpzame helpdesk!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Fijn te horen dat u tevreden bent met uw fotoboek en over onze helpdesk. Veel plezier van uw fotoboek. Team MyPhotoFun.

10

Leuk

Kleinzoon van 5 vind het geweldig om te maken

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat leuk dat u samen met uw kleinzoon een fotoboek maakt! Veel plezier van uw boek team MyPhotoFun

10

een mooie weergave van een mooie herinnering

mijn eerste ringband fotoalbum. is echt mooi geworden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat leuk te horen dat u tevreden bent met uw boek. Dank voor de mooie beoordeling Team MyPhotoFun

10

Verzorgt en goede kwaliteit papier en kleur.

Al vele boeken bij MyPhotoFun laten drukken en steeds heel tevreden. Zelf goed aanleveren is wel belangrijk voor een mooi resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
7

Luxe album XL vierkant: zeer goed en mooi product

De luxe album XL vierkant is een zeer mooi en kwalitatief product met harde kaft. Het vierkant formaat laat toe om alle formaten mooi weer te geven. Goede druk op hoog kwalitatief papier. Zijde glans is aan te raden boven de hoog glans. De hoogglans geeft minder detail in de zwarte partijen. Ondertussen westel ik bij Myphotofun reeds 10jaar hetzelfde product, en ik moet eerlijk toegeven dat het vroeger als afgewerkt product werd geleverd, dat het de laatste 2 jaar een "bouwpakketje" is geworden. Zo moet je nu zelf de bladen in de harde kaft vijzen. Uiteindelijk maar 3 vijsjes, maar toch... Ook de kwaliteit van de kaft is er in de loop van de 10 jaar stilletje beetje op achteruit gegaan. Overall, nog zeer tevreden over dit product en service.

 • Aanbevelen? Ja
5

product is minder geworden t.o.v. enkele jaren geleden

Product is minder geworden t.o.v. enkele jaren geleden. Toen had je ook nog een voorblad bij de verjaardagskalender. Ook de indeling vond ik toen prettiger. Bovenste gedeelte de foto en onderste gedeelte voor de verjaardagen verdeeld over 2 kolommen waarvan het beschrijfbare gedeelte ook nog eens ruimer was. Verder zou ik er persoonlijk voorstander van zijn om per maand een apart blad te hebben zodat de kalender uit 12 pagina's bestaat excl. voorblad en niet uit 6 pagina's die dubbelzijdig bedrukt zijn.

 • Aanbevelen? Ja
8

Degelijk produkt

De draad door de vlaggenlijn heen rijgen is een vervelend klusje, misschien kunnen jullie denken aan een alternatief hiervoor?

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw mail. Wij begrijpen dat het rijgen van de slingers even een klusje is. Helaas hebben wij geen alternatief voor momenteel. U kunt tijdens het rijgen nog wel de volgorde aanpassen van de slingers wat het ook weer extra flexibel maakt. Wij wensen u veel plezier van uw slingers. Team MyPhotoFun

10

super

het enige wat ik vervelend vond dat de foto's al heel snel niet van goede kwaliteit zijn wat ik niet begreep waren echt wel scherpe foto's bij

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij geven inderdaad aan of er genoeg pixels zijn om de foto goed af te drukken. Het kan voorkomen dat u de foto op uw scherm wel scherp ziet maar deze toch (net) niet genoeg pixels heeft om scherp af te drukken. In de praktijk valt het dan toch nog mee. Wij wensen u veel plezier van uw tijdschrift. team MyPhotoFun.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd