Altid hurtig bearbejdning

Jeg har brugt MyPhotoFun i mere end 20 år, så jeg må være tilfreds, når jeg vender tilbage. Jeg ville dog ønske, at siden kan komme på engelsk.

• Vil du anbefale os? Ja

Super snelle levering ondanks vakantietijd!

oke

oke

Makkelijke site en mooi product.

Ik heb een foto slinger besteld, op mijn telefoon gemaakt. Duidelijke site en mooi eind resultaat. Kwalitatief mooie foto’s ook al gaf de site aan dat sommige niet helder zouden zijn.

Matig

Kleuren zijn erg blauw of geel, het eindresultaat valt mij bij veel foto's tegen

Al jarenlang mijn nummer 1 op fotogebied !

Een makkelijk te begrijpen programma en een mooie kwaliteit als eindresultaat. Ik ben al jaren fan van MyPhotFun !

Globaal ok!

Programma werkt doorgaans goed, soms ( en ik weet niet waarom) sluit het zich ( en opnieuw alles openen en wat niet werd opgeslagen is verdwenen)… vervelend!

Goede en mooie uitvoering

Heel tevreden over de kwaliteit en uitvoering van mijn fotoboek Harde omslag 21x30L staand. De verpakking zou alleen beter kunnen. Één punt van het boek was wat ingedeukt. Mogelijk door de handelingen van de bezorger of door het in de brievenbus te duwen.

Mooi stevig fotoboek

Was genieten toen wij het boek binnen kregen.

Goed kwaliteit/snelle levering.

Leuk programma,goed handelbaar, goede prijs.

mijn reis herbeleefd

al jaren maak ik mijn albums bij myphotofun en heb hier goede ervaring mee!

Superfijn en mooi !

Mooie albms !

levering vertraagd

ik had op vrijdag slingers besteld die zouden dinsdag worden geleverd, echter op maandag dacht ik te gaan bellen en toen zei men dat het zou worden verzonden niets bleek minder waar het werd pas dinsdag verzonden en kwam daardoor woensdag pas aan. Ik had het prettig gevonden als men maandag had gemeld dat verzending niet ging lukken

uitstekend

producten tot op heden perfect geleverd, mooi op tijd en prima kwaliteit

Mooie albums, goede service, redelijke prijs

Ik maak mijn albums al jaren bij MyPhotoFun. Kwaliteit en afwerking van de 6 nu bestelde en geleverde albums is prima. Prijs is redelijk en je krijgt waar voor je geld.

Wederom een mooi album met de juiste kleuren en scherpte ontvangen. Vooral over het formaat van 24x33 landscape, ben ik erg tevreden. Een constant hoge kwaliteit.

difficult to manage the new version

I prefere the previous version from past year, difficult to manage this version specially when I want to add text, not guide in spanish

• Would you recommend us? No

Gebruiksvriendelijk programma met mooi resultaat

Sinds het bestaan van MyPhotoFun gebruik ik dit programma (en andere fotoboek software). Het programma is gebruiksvriendelijk. Het (ingebonden) fotoboek is mooi uitgevoerd met mooie kleuren bij glans, anders wat dof van kleur. Vragen worden snel beantwoord door de klantenservice. De levertijd van het fotoboek is kort (3-4 dagen). Minpunt vind ik dat de aangeboden achtergronden en kaders beperkt zijn en nooit worden uitgebreid. Ik maak altijd gebruik van kortingsacties want ik vind een fotoboek altijd aardig aan de prijs.

Ons fotoboek is weer zeer netjes afgeleverd. Het boek wordt altijd keurig verzonden, ziet er netjes uit en verzorgd.

Mooie snelle levering. Mooie afdrukkwaliteit!

Via mijn dochter aan jullie adres gekomen!

Vriendelijke en behulpzaam personeel

Ik vond de nieuwe site heel moeilijk nadat ik 6 fotoboeken met het oude programma had gemaakt.Daar was ik als 70 + heel trots op.En toen werd het voor mij heel moeilijk om met dit nieuwe programma te werken. Met uw hulp en geduld is het uiteindelijk toch gelukt.Wat ik wel heel jammer vind is dat sommige teksten thuis goed te lezen waren maar in het uiteindelijke resultaat was de tekst op sommige plekken moeilijk leesbaar.Ook wel geprobeerd de witte kleur te gebruiken maar die was heel onduidelijk.

accuraat, snel en hulpvaardig

HEB ALTIJD PRIMA HULP GEHAD EN DE PRODUCTEN ZIJN VAN GOEDE KWALITEIT. En mocht er eens iets mis gaan, lossen ze dat ook geweldig op. Niets dan lof !

Mooi product, uitstekend afgewerkt, en uitstekend software programma.

Makkelijk in het gebruik

Zie boven. Er mogen wel wat meer mogelijkheden zijn.

Prima prijs-kwaliteit verhouding.

Vrij makkelijk in gebruik, snel, leuke zomeraanbieding en prijs-kwaliteit verhouding is goed.