Al jaren zeer tevreden

We gebruiken MyPhotoFun al jaren voor veel verschillende boeken. De software werkt gemakkelijk en de service is goed. Enige onhandigheid tegenwoordig is dat ik mijn firewall van KPN terug moet zetten om het fotoboek te kunnen uploaden; geen idee of MyPhotofun hier iets aan kan doen.

TOP service

Er waren problemen bij het uploaden van mijn bestand tijdens het bestellen van mijn fotoboek. Dankzij de professionele hulp van Bas is dit mooi opgelost! Perfect gedaan!

Al jaren uitstekend resultaat

Volledig eigen indeling mogelijk. Gemakkelijk bruikbare software. Prachtig resultaat.

Moeilijk om foto's te verplaatsen in een map en daarna over te brengen in album.

Ik mis de door mij aangebrachte teksten.

Prachtige herinnering

Weer mooi fotoboek geleverd met de prachtige kwaliteit die ik gewend ben. Helemaal top!

prima kwaliteit

zeer mooi fotoboek

Snelle productie en kwaliteit

Het programma voor het ontwerpen van het fotoboek is gebruiksvriendelijk en biedt veel mogelijkheden. Levering vond binnen 5 werkdagen plaats en we waren zeer tevreden over de kwaliteit.

Altijd goed!

Al meermalen een jaarboek gemaakt met de actie 'Maak 'm dik'. Altijd goed. Klein puntje van kritiek: de decoraties/scrapbook plaatjes en achtergronden kunnen weleens een update of aanvulling gebruiken.... de Pieten in het thema Sinterklaas... hmmm. Verder prima indelingen en makkelijk in gebruik.

Kwalitatief hoogstaand fotoalbum

Het programma om een album te maken, is in de loop van de jaren sterk verbeterd: veel opties, makkelijk en een plezier om mee te werken.

Prachtig album geworden

Na wat uurtjes bezig zijn geweest, en toen opgestuurd en nog een weekje wachten, lag dit prachtige album op de mat. Het is prachtig gedrukt , geweldig!!!!!!

Steeds kwaliteitsvolle albums!

Al jaren maak ik m’n reisalbums met MyPhotoFun en ben steeds tevreden. Zowel het zelf plaatsen van foto’s en teksten is zeer gebruiksvriendelijk. Stipte uitvoering en levering van het product! Een super product!

Super leuke producten en erg snel geleverd

Agenda zelf samengesteld met eigen foto's. Programma is gemakkelijk te bedienen. Ik had zelf alleen moeite om mijn foto's in te laden, daarna ging alles super eenvoudig. Product werd snel geleverd en is helemaal volgens verwachting.

Leuke acties, makkelijk te maken, mooi resultaat!

Ik maak meestal mijn fotoboeken bij MyPhotoFun. Makkelijk te maken en het resultaat is mooi. Vaak hebben ze leuke acties. Dik tevreden!

Al meer dan 15 jr. zeer tevreden

Gemakkelijk programma. Duidelijke uitleg.

duidelijk en klantvriendelijk programma

Tot vorig jaar was de afhandeling perfect maar omdat ik bij KPN zit kan ik helaas de bestanden niet meer downloden en dus na 15 jaar geen jaarboek meer maken, ik heb begrepen dat jullie hier iets aan gaan doen ik hoop dat dit snel gaat gebeuren want wil heel graag het boek van 2025 gaan maken. vandaar slechts drie sterren anders waren het er zeker 5 geweest

Mooi fotoalbum

Ieder jaar opnieuw ontvang ik een aanbieding voor een dik fotoboek. al jaren maak ik daar gebruik van om de foto's van het hele jaar er in te plaatsen. Ik doe dat omdat je dan een mooi overzicht hebt over wat er in dat jaar gebeurd is. Het fotoboek ziet er altijd mooi uit en het is een genoegen om er in te bladeren en de momenten van het jaar weer in gedachten te beleven. Ik kan het iedereen aanbevelen. Een mooie herinnering voor een mooie prijs.

snel, en goede producten.

Fotoboek maken met FhotoFun, gaat zeer soepel, en is nog een leuke hobby om te doen. En een mooi herinnering voor later.

Denkt met de klant mee. Geeft goede adviezen om problemen op te lossen.

Altijd top

Mooie boeken fijne aktie

Ik heb daar al zeker 20 foto boeken van!!

Ze blijven prachtig en ik bekijk ze regelmatig. Je ziet onze kinderen en kleinkinderen ouder worden. Ik ben nu 70 maar maak elk jaar nog een vakantie boek.

Je wil graag dat het er zo uitziet

Zeer tevreden.

Alles correct en volgens afspraak. Mooi boek!

Goed product

Ik heb geen ervaring met andere online fotodiensten. Ik gebruik al vele jaren MyPhotFun om mijn vakantie fotoboekjes samen te stellen. En daar ben ik uitermate tevreden over. Ik kan zelf bijbehorende teksten toevoegen en de pagina's samenstellen en invullen. Het enige wat ik zou willen is dat er een spellingscontrole ingebouwd kan worden.

Eenvoudig in gebruik. Snelle correcte levertermijn. Vriendelijke helpdesk

Geweldig!

Al jaren maak ik een jaarkalender met de leukste vakantiefoto's van het jaar ervoor. Makkelijk (en leuk) te maken en snel geleverd.

Xenonstraat 1

1362 GD Almere

Over MyPhotoFun

MyPhotoFun is sinds 2004 een toonaangevende fotoboekleverancier, voortgekomen uit het Nederlandse printbedrijf Gigaprint Almere. We zijn actief in meerdere Europese landen en onderscheiden ons door 25 jaar ervaring, kwaliteit en snelheid. Onze passie voor fotografie inspireert ons om fotoboeken, kalenders en agenda’s te maken, waarmee je optimaal van je foto's kunt genieten. In onze eigen fabriek in Almere produceren we met 35 ervaren medewerkers al onze producten, waarbij we voortdurend investeren in de nieuwste technologie. We streven naar 100% klanttevredenheid en laten ons graag verbeteren door jouw feedback.