Zeer tevreden over programma en resultaat

Al vaak digitale foto albums besteld naar volle tevredenheid. Het Myphotofun programma is gebruiksvriendelijk, veelzijdig en eenvoudig te bewerken.

Ziet er weer uitstekend uit

Mooi uitgevoerd, goed verstuurd en vooral ook een prima helpdesk

Mooie herbeleving in een mooi boek

Door de jaren heen al veel mooie herinneringen kunnen bewaren in mooie fotoboeken Hoop er nog veel te mogen maken. Iedereen is altijd verbaasd over de mooie kwaliteit.

Mooi programma

Ben steeds heel goed en fijn geholpen door savanna

Een fantastisch mooi boek voor een heel schappelijke prijs.

Een genot om dit boek door te bladeren.

Over uitvoering en levering fotoboekje helemaal tevreden!

Dit was mijn eerste fotoboekje bij MyPhotoFun. Dus een gedoe om het programma onder de knie te krijgen. Dat lukte enigszins. Alleen de teksten bij de foto`s maken was moeilijk, veel te klein om goed te kunnen bewerken.

Nooit teleurgesteld!

Ik maak al jarenlang gebruik van mijn photofun en ben altijd tevreden.

Goede service. Prachtig boekje

Al verschillende jaren klant

zeer mooie afwerking en vlotte levering

idem

Fotoalbum op echt fotopapier: fantastisch product, zeer tevreden

MyPhotoFun biedt foto-albums aan op echt fotopapier. Ook op groot formaat. Het is niet goedkoop, maar echt prachtig. Van mijn mooiste foto's stel ik jaarlijks een mooi album samen. Doorgaans is het binnen een week klaar en dan heb je een product dat door de jaren heen een dierbaar aandenken biedt. De kwaliteit is heel stabiel. Het album is goed verzorgd. Het programma waarin je het album opmaakt, moet je even leren kennen, maar is in de loop der jaren gebruiksvriendelijker geworden en zeer betrouwbaar. Er is een satijnen uitvoering en een glanzende. De laatste is mooier en scherper en geeft diepere tinten, maar is kwetsbaarder. Als mensen tijdens het praten wat speeksel morsen, plakken de pagina's snel aan elkaar en dan is het mooie er vanaf. Dus kies voor satijn, dat is wel zo fijn! WARM AANBEVOLEN

Mooie kwaliteit en snelle levering.Goed programma maar mag wel vernieuwing ondergaan.

Zie als boven.

Eenvoudig aan te leren en grote keuze in de producten

Regelmatig een mooi aanbod om een product te maken. De vormen zijn niet alleen vast, maar ook naar eigen hand te zetten. Heel praktisch!

Zeer vlot en netjes

Voor de 18e verjaardag van onze dochter bestelden wij een fotoslinger met ruim 60 foto's. Bestellen en uploaden ging vrij eenvoudig en nog voldoende opties om te wijzigen. Na geplaatste bestelling werd het binnen no-time naar ons verzonden. Keurig verpakt! En het ziet er gewoon prima uit. Helemaal tevreden. De verjaardag volgt nog, dus we zijn reuze benieuwd naar haar reactie natuurlijk. Maar aan de kwaliteit van de slinger zal het niet liggen.

Zoals altijd had ik jullie weer even nodig. Maar de helpdesk is TOP

Bestel al jaren bij jullie! Altijd netjes geleverd, snel en mooie foto's!

Geweldige kwaliteit en super mooi book

De service is goed en leveren snel werk en goed. Iedereen die mijn fotoboek ziet vindt het prachtige ook de kleuren die er perfect opstaan. Ga zo door.

Prachtige foto's

fotoboek met heldere afdrukken

fotoboek met heldere afdrukken.

Slecht

Veel te laat verstuurd en geen compensatie of verantwoordelijkheid voor het te laat leveren. Zeer teleurstellend

Goed en mooi fotoboek. Alleen jammer van de latere bezorging.

Levering van slinger ruim na ons feest

We hebben tijdig een slinger besteld die mooi zou passen op ons feest. Helaas werd de slinger pas na ongeveer 2 weken bezorgd waarmee het ruim na het feest was. Heb hierover gebeld en er is belofte gedaan om hierop te reageren. Het is nu al een paar dag stil, dus zal we niet meer komen.

fotoboek vertoonde aan buitenzijde defecten, kreeg na een mail een nieuwe toegestuurd.

Levering en afdrukken perfect, jammer dat de kaft beschadigd was. Heb daarvan foto's gemaakt en deze gemaild. Kreeg volgende dag een mail dat ik een nieuw fotoboek krijg opgestuurd. Top!

Echt superrrrrr leuk product voor mooie prijs !

Onwijs leuk, de foto slinger. Je moet er even voor gaan zitten om alle foto’s in te laden. Maar het resultaat is dan ook zó leuk ! Super snelle levering en ziet er fantastisch uit ! Hele fijne prijs. Ik vertel het zeker rond aan vrienden en familie !!!!

Helemaal geweldig

Goede hulp bij als er iets fout is. Mijn dank hiervoor. Even toch iets melden. De 4 ringband fotoboekjes zaten in een te kleine verpakking waardoor de ringband bij 2 boekjes helemaal verbogen waren, maar ik heb dit met een tangetje kunnen recht duwen. Dan merkte ik dat het contrast bij het afdrukken van het boekje iets lichter zou moeten want sommige foto's vooral als er een schaduw is dan naar de donkere kant is wat bij de originele foto dus niet zo is. Het zou iets lichter-helder kunnen. Ik maak al foto's waarvan ik denk die worden misschien wat donker bij het afdrukken al zelf lichter. Verder ben ik zeer tevreden en zal ook steeds doorgaan met fotoboekjes te laten maken. Dus hartelijk dank hiervoor.

Oplossings gericht, kom je niet vaak meer tegen, maar hier wel!!! Dank jullie wel.

Xenonstraat 1

1362 GD Almere

Over MyPhotoFun

MyPhotoFun is sinds 2004 een toonaangevende fotoboekleverancier, voortgekomen uit het Nederlandse printbedrijf Gigaprint Almere. We zijn actief in meerdere Europese landen en onderscheiden ons door 25 jaar ervaring, kwaliteit en snelheid. Onze passie voor fotografie inspireert ons om fotoboeken, kalenders en agenda’s te maken, waarmee je optimaal van je foto's kunt genieten. In onze eigen fabriek in Almere produceren we met 35 ervaren medewerkers al onze producten, waarbij we voortdurend investeren in de nieuwste technologie. We streven naar 100% klanttevredenheid en laten ons graag verbeteren door jouw feedback.